Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Affiliate Marketing

Description

Hoe verdient u 500 euro en meer extra per maand als top Affiliate Programma Marketeer? !! DOE HET ZELF MORGEN OOK !!


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

SUCCESVOL BIJVERDIENEN !

 

 

Hoe verdient u 500 euro en meer extra per maand als top Affiliate Programma Marketeer?       !! DOE HET ZELF MORGEN OOK !!

 

Meld je hier gratis aan,en begin onmiddellijk met geld verdienen.

 

 

VERDIEN EEN ONBEPERKT INKOMEN MET :          “ AFFILIATE MARKETING”      

 

Affiliate marketing is eigenlijk niks anders dan het aan de man brengen van diensten of produkten van een derde partij. Van origine komt het van het eeuwen oud concept:

“ vindersloon “. Simpel gezegd voor elke subscriber of koper die je gevonden hebt,wordt je betaald. Amazon.com was de eerste die met dit concept online ging, en sindsdien is affiliate niet meer weg te denken van het internet ! Het voordeel van affiliate marketing is dat er geen plafond is met de verdiensten en het vereist weinig inzet omdat alles automatisch gaat. Dit betekend natuurlijk niet dat je zomaar op je achterste kunt gaan zitten en geld gaat verdienen. Je moet wel wat doen,maar met een inzet van 4 uur per week is succes gegarandeerd.

Affiliate marketing is een manier van “online marketing” waarbij de webwinkel (adverteerder of merschant ) de affiliate ( uitgever/webmaster ) betaalt voor elke bezoeker,lead of sale die hij genereert via zijn/haar website (s) of zoekmachine campagne.

Een eigen affiliate programma op een website is een manier om de verkoop te verhogen door gericht verkeer naar een website te krijgen.Affiliater marketing is efficiënt,omdat het de mogelijkheid heeft te adverteren op basis van het : “ No Cure No Pay “ – principe.

Alleen als er een verkoop uit het affiliate programma op een website voortkomt,betaalt de webwinkel een vergoeding aan de affiliate.

 

WAAROM HET WERKT !

 

Ons programma is gewoon SIMPEL     ! Niet dat je zo maar achterover kan gaan zitten en het geld binnenhaalt want we verwachten wel enige participatie  aan jouw kant. Het programma is simpel omdat  wij jouw ook precies leren hoe je dat moet doen. Je staat er dus niet alleen voor. Wij zullen je voorzien van kwaliteit support en de nodige tips en tools,zodat ook jouw 1st Affiliate Club programma een succes verhaal kan worden. Het is een win – win situatie. Juist om die reden is de 1st Affiliate Club het best renderende programma op het net en vergeet niet : het draait allemaal om samenwerking.

1st Affiliate Club is leider in het verlenen van internet en affiliate marketing diensten wereldwijd. Het is compleet gratis en met onze 1-op-1 online support, resulteert dit altijd in goede resultaten,en een doorlopend inkomen.

Uiteraard zullen wij jouw ook voorzien van handige tips en de meest geavanceerde tools om ook van jouw website een succes te maken. 1st Affiliate Club heeft het enige programma wat werkelijk werkt en zal ook voor jouw gegarandeerd geld opleveren.

Wij bieden superieure kwaliteit als het gaat om support en gereedschap. Onze affiliate managers staan  24/7 voor je klaar.

 

Affiliate marketing is een levenswijze!Want je leeft niet om te werken,maar je werkt om te leven. Met affiliate marketing verdien je doorgaans meer dan een doorsnee baan en je houdt meer tijd over voor belangrijker zaken in het leven.

In 30 dagen tijd zal je met onze 1-op-1 support , €100 tot €500 per dag verdienen.

 

  !!! DUS DOE VANDAAG NOG MEE, EN SCHRIJF JE IN !!! 

 

Meld je hier gratis aan,en begin onmiddellijk met geld verdienen.

Doe gratis mee want geld verdienen doe je hier !!!

è         http://www.1st-affiliateclub.com?a_aid=491740f1      ç

 

 


Posted: 15:24, 31/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer