Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

*IP 2007*

27/1/2007 - het weekendwerk

Nu de eerste week van het project achter de rug is, kunnen we met volle moed beginnen aan de komende weken. We hebben héél wat op de planning staan zoals de af te leggen enquêtes, het interview en ons groot vooronderzoek.

 

Nu het logo voor ons IP-project volledig afgewerkt is, heb ik de gegevens binnengebracht bij drukkerij Wija te Edegem. Onze t-shirts voor het project zijn dus al volop in de maak!

 

Verder is iedereen zich dit weekend aan het voorbereiden op het vooronderzoek. We hebben dinsdag terug een vergadering met Mevrouw van den Bulck. Dan krijgen we terug wat feedback en kunnen we de puntjes nog eens op de i zetten.

Ik wens iedereen dus nog een prettig weekend ondanks het weer en ik hoop bij iedereen dat het interview goed verloopt!

Groetjes

Claudia

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/1/2007 - Projectbundel: iteratie 1

Zoals al eerder vermeld moest vandaag de eerste versie van de projectbundel ingediend worden. Deze staat voor punten, alsook de verbetering ervan voor versie nummer twee. De projectbundel loopt, met bijlagen, toch op tot zevenéntwintig pagina's, een niet te missen verwezenlijking medunkt.

 

Nu de grijze week achter ons ligt, kan het echte werk beginnen. Maandag de eerste onderzoeksvergadering dus. We hebben uiterlijk twee weken de tijd (tot vrijdag 9 februari) om het voorafgaand onderzoek rond het thema te volbrengen. De deadline is misschien wel pas op 19 februari, maar als het onderzoeksrapport vroeger af is, kan het nog tot in den treure nagelezen, gecorrigeerd en bewonderd worden.

 

Verder werden vandaag enkele resultaten van de permanente evaluatie van het voorgaande semester én de examens gegeven. En niet te miskennen dag dus. Naar ik verneem vallen de resultaten goed mee, alleszinds geen klachten hier.

 

Soit, ik ga een persoonlijk en diepgaand interview rond het openbaar vervoer in België afleggen. Hopelijk is mijn slachtoffer even enthousiast als ik. Goed weekend altegader!

 

Joannes

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/1/2007 - Projectplan

Hey hey,

 

wat een dag!! Vandaag kregen we een aantal infosessies over dit semester en volgend jaar. Heel interessant allemaal, maar wij zaten vooral met de deadline van morgen in ons hoofd : het projectplan! Na de infosessies zijn we daar dan ook full speed in gevlogen. We hebben echt een heel leuk groepje en we kunnen goed samenwerken. Dat valt al mee. Maar we hadden nog heel wat werk voor de boeg. Vanmiddag hebben we dan in ons eigen (!) lokaal met printer e.d. het projectplan aangepast, verbeterd, ... Ik heb me ook nog met het logo beziggehouden. Met het advies van de anderen zijn we dan samen tot een mooi logo gekomen. Tijdens het werken trokken we foto's van elkaar. Best wel grappig!

Uiteindelijk hebben we nog tot 17u15 op school zitten lay-outen, controleren, opzoeken, ... Echt : we hebben heel hard gewerkt!! Goe bezig!!!

 

Dikke kus ... Marjolein

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/1/2007 - Op naar onze eerste deadline!

Hallo hallo iedereen!

 

Het IP-project is gedurende de eerste drie dagen volledig op gang gekomen! Alles loopt tot nu toe op wieltjes! Zowel het werk zelf als de sfeer in onze groep! Ook onze eerste deadline is nu al in zicht!

 

Vrijdag moet onze eerste versie van de projectbundel afgeven worden. Ook vandaag hebben we hier weer hard aan gewerkt zodat we morgen alles af hopen te hebben! Beter kan gewoon niet!

 

Groetjes,

 

Gitte

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/1/2007 - welkom

Gitte, Evie, An, Joannes, Claudia en ik hebben gekozen voor een buitenlands project dat georganiseerd wordt door Plantijnhogeschool. Dat project is het "Intensive Programme-project" (IP). Op internationaal niveau heet het project "CECCAC", Creating a European Cross-Cultural Advertising Campaign. Over een paar weken vertrekken we naar Southampton (GB) om daar met studenten van andere scholen in groepjes een reclamecampagne te ontwikkelen. Er werd op voorhand een thema vastgelegd. Dit jaar is dat thema "Public Transport".

 

Vandaag is dag 1 van de projectperiode. Voor we naar Southampton vertrekken, hebben we nog een heleboel te doen! Zo moeten we deze week al een projectplan afgeven, waarin we uitleggen wat we gaan doen in de komende 2 maanden. Verder moeten we ook dringend aan het vooronderzoek werken.

We zullen dus weten wat te doen! Maar ik ben er zeker van dat we er allemaal veel zin in hebben! Dus ik zou zeggen : volg deze blog maar op de voet, want er staat veel te gebeuren! :-)

 

Marjolein

 

PS : breng ook eens een bezoekje aan onze website : http://users.telenet.be/vanallesennogwa/ceccac.html

Comments (6) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

dit is het weblog van Gitte Breugelmans, Evie Nauwelaerts, Marjolein Schurmans, An Toutenel, Joannes Truyens en Claudia Verswyver

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
My Photo Album
Email Me
CECCAC

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer