Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

iPhone - Het laatste nieuws

23/3/2016 - iPhone SE door Apple aangekondigd

De iPhone SE is de meest recente 4 inch iPhone van Apple. Het model is in maart 2016 aangekondigd door het technologiebedrijf. De iPhone SE heeft een 4 inch display met een resolutie van 1136 x 640 pixels (326 ppi). Achter het display bevindt zich de snelle A9-chipset met M9 motion processor waar de iPhone door wordt aangedreven. Voor een 4 inch smartphone is dit een enorm krachtige chipset. De camera van de iPhone SE is hetzelfde als die in de iPhone 6S. Deze camera heeft 12 megapixels met 4K video en features zoals Live Photos, tap to focus, panoramamodus tot 63 MP en autofocus. De camera aan de voorkant heeft 1.2 megapixels en 720p HD video met de Retina Flash feature. Touch ID, NFC, Bluetooth 4.2 en Wi-Fi zijn allen aanwezig op de iPhone en de batterijduur is toegenomen in vergelijking met de iPhone 5S. De iPhone SE is verkrijgbaar als 16GB versie en met 64 GB opslagruimte.

Bron

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

8/3/2016 - Man neemt wraak op ex en blokkeert iPhone

Je koopt een iPhone voor je partner en dan loopt je relatie op de klippen. Van wie is de smartphone dan? Een anonieme Amerikaan bedacht zijn eigen manier om in zo'n discussie aan het langste eind te trekken.

De man kon het niet verkroppen dat zijn ex rondliep met 'zijn' iPhone. Het meisje, ene Melisa, zag dat anders. Er werd verhit over en weer ge-sms't, maar geen van beiden wilde toegeven. Melisa beloofde het toestel terug te geven als zij een nieuwe smartphone had.

Daar was haar ex het nie mee eens: ,,Ik heb er al te veel voor betaald en jij verdient hem niet." Hij besloot actie te ondernemen. Met de 'Find My iPhone-optie kon hij het toestel opsporen.

De telefoon bleek zich ergens in Akron in Ohio te begeven. Hij liet de telefoon aanmerken als gestolen en kon zo de hele inhoud van de iPhone op afstand wissen. Ook schreef hij een sarcastische boodschap aan Melisa: ,,Hey schat, ik heb beslist om mijn iPhone uit te schakelen. Weet je, het is mijn telefoon en daarom kan ik dat gewoon doen. Had je mij maar geen 'fuckboy' moeten noemen. Fijne dag nog. #telefoonloos."

Maar nog steeds was hij niet tevreden. Hij sms'te vervolgens naar Jen, de moeder van Melisa, dat hij nog altijd geld wilde voor de iPhone. Jen en Melisa weigerden daarin mee te gaan. "Ik betaal je niets. Jij hebt haar iPhone uitgezet", sms'te de moeder.

Bron

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

16/2/2016 - Apple ontvangt bijna alle winst op smartphonemarkt

Apple heeft het afgelopen jaar, in 2015, weer het grootste deel van de winst op de smartphonemarkt voor rekening genomen. Dat blijkt uit een rapport van analistenfirma Cannacord Genuity. Het rapport kwam in handen van het zakenblad Fortune die het vervolgens naar buiten bracht. Uit het onderzoek blijkt dat Apple een heel groot deel pakt. Het gaat maar liefst om 91 procent van alle winst. Samsung nam slechts 14 procent van de winst voor haar rekening. Aangezien er ook bedrijven zijn met verlies komt het totaal boven de 100 procent uit. Uit het onderzoek blijkt dat Microsoft goed is voor -3 procent van de winst. HTC, Lenovo en Sony staan allen op -1 procent. LG, Blackberry en TCL speelden quitte en maakten dus geen winst of verlies.

Uit het onderzoek blijft dat Apple een marktaandeel had van 17,2 procent en Samsung 23,9 procent. Hieruit blijkt dat Apple veel meer winst per iPhone maakt.

Bron van dit artikel

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Het laatste nieuws over de iPhone modellen lees je hier.

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer