Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een iPhone 5 met of zonder abonnement?

Goedkoop je iPhone 5 abonnement

Posted in Unspecified
Het is al wel weer een poosje geleden, maar Apple heeft haar nieuwe iPhone 5 ge´ntroduceerd. Zoals wel vaker het geval is bij de release van een nieuwe product van de fabrikant was het weer een heel gedoe. Slaapzakken voor de Apple store en blauwbekken voor de deur.
Apple is onlangs ook een nieuwe campagne gestart voor de iPhone 5. Zo willen ze voornamelijk de gebruiker die nog geen Apple producten heeft overhalen tot koop van de iPhone 5. Alle voordelen van de nieuwe iPhone worden in de campagne belicht. De functionaliteiten worden bijvoorbeeld uitgelegd, zoals bijvoorbeeld de voice control Siri. Hiermee is de telefoon volledig met de stem te bedienen. Daarnaast wordt de sterker geworden batterij natuurlijk vermeld. Dit is voor veel gebruikers van de iPhone een groot pluspunt t.o.v. de vorige modellen. Daar kon de batterij nogal regelmatig leeg raken aan het einde van de dag. Bij dit nieuwe model moet dat grotendeels verholpen zijn. Althans zo vermeldt de fabrikant.
Door de aanwezigheid van een nieuwe A6 chip, is de telefoon opnieuw sneller geworden dan zijn voorgangers. Deze processor zou er voornamelijk voor moeten zorgen dat multitasken een stuk sneller zou moeten gaan. Het is overigens wel toevallig dat Apple op dit moment deze campagne gestart is. De grote concurrent (de Galaxy S4) is namelijk rond deze periode ge´ntroduceerd aan het publiek in de Verenigde Staten. Apple wil natuurlijk geen klanten verliezen aan deze release. Goed gepland van de marketing afdeling van Apple dus.
Ben jij van plan om een iPhone 5 abonnement aan te gaan schaffen? Natuurlijk wil je dat de beste en goedkoopste deal tot je beschikking hebben.

13:21 - 2/4/2013 - comments {0} - post comment


Description
Weblog over de iPhone 5. Bestel je die met of zonder abonnement? Wat is goedkoper?
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Goedkoop je iPhone 5 abonnement
Hosting door HQ ICT Systeembeheer