Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
iPokemon

Pokemon

Posted on 19/4/2014 at 20:08

Toen ik mijn voorgerecht gekozen in mijn Pokemon-spellen vond ik dat het merendeel van de tijd dat ik had een haard starter gekozen . Voorbeelden : In Pokemon Red , Blue , Fire Red en Leaf onervaren ik zou voortdurend kiezen voor Charmander . In Pokemon Gold , Silver , Crystal, Heart Gold en Soul Silver zou ik voortdurend kiezen voor Cyndaquil . In Pokemon Ruby , Safire , en Emerald zou ik voortdurend kiezen voor Torchic .

In Pokemon Diamond , Pearl en edelmetaal zou ik voortdurend kiezen voor Chimchar . maar omdat de games Pokemon Black and White vierkante maatregel begint vond ik mezelf voor een keer niet de keuze van de haard Starter . nu rond ik ga met de Grass Starter Tsutarja . Ik vond dit ongewoon zijn als in het verleden heb ik zelfs haard Starter gekozen . de reden hiervoor is vaak dat ik genade Tsutarja hoger dan Pokabu . tho ' Pokabu schattig is het niet charme aan Maine het maximumbedrag als Tsutarja wil.

De reden dat ik Charmander gekozen was als gevolg van het was schattig en funky geweest . de grondgedachte ik Cyndaquil gekozen was als gevolg van het was leuk geweest en dat ik liever de tweede fase van de evolutie. de grondgedachte ik Torchic geselecteerd was als gevolg van nog eens het was leuk geweest en zijn uiteindelijke evolutie was geweldig . de grondgedachte ik Chimchar gekozen was als gevolg van het zag er cool. Ik merk dat net als de haard soorten ik in staat om geselecteerde Tsutarja zal zijn als gevolg van het is schattig en funky . nu eenmaal een onjuiste bejegening hen binnen het spel de haard Starters anders ontdekt . Charmander is vermoeiend als gevolg van de primaire gymnasium kan een rots gymnasium en dus de tweede kan een water zijn elk niet ideaal voor een haard soort . Met Cyndaquil het is vrij eenvoudig omdat de 1e gymnasium een vliegende soort gymnasium kan zijn en dus de tweede kan een bug soort gymzaal zijn. de primaire om niet vermoeiend voor haar en dus de tweede kan een koud kunstje voor zijn. Met Torchic het is elk vermoeiend en goed.

De eerste gymnasium is moeilijk als gevolg van al het is weer een rots gymnasium . De tweede is niet jammer want het is een vechten soort gymzaal en Torchic zal een vliegende soort move leren . Chimchar is elke vermoeiend en eenvoudig. de primaire gymzaal is eens te meer een rots gymnasium . De tweede kan een gras soort gymnasium dat een koud kunstje voor Chimchar kan worden verleend . maar met Black and White het zal variëren pokemon als gevolg van de sportscholen vierkante meten variabele graden van uitgifte. daarom Tsutarja kon wel goed of vermoeiend kijken op het gymnasium . laatste tho ' ik voortdurend gekozen een haard soort ik voel dat een gras of water soort zijn vaak verstandig ook .


Recent Entries

- Pokemon

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer