Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Iris Franssen

Description

Hoi, Ik ben Iris Franssen, 15 jaar oud en probeer minstens iedere week 2 keer een stukje voor mijn blog te schrijven.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

30/7/11 - Iris Franssen

Heei allemaal!

Sorry dat ik zo lang niets meer heb gepost, maar ik dacht twee dagen geleden dat ik een bericht erop gezet, wat dus blijkbaar niet zo was. Ook had ik net al een redelijk lang bericht getypt wat plots verdwenen was. Volgens mij heb ik een virus op mijn laptop.. toch maar eens na laten kijken.
anyway, nu gaat het wel lukken, mijn excusses.

Het is alweer bijna zondag, wat gaat de tijd toch snel als je vakantie hebt, en niets hoeft te doen. ( qua schoolwerk bedoel ik dan, ik moet genoeg doen om het huishouden in bedwang te houden.) Ik heb deze week eigenlijk niets gedaan. Alleen ben ik Donderdagavond met een vriendin de stad in geweest. We hebben gegeten bij de Mcdonalds   - om even sjiek e doen -  en zijn daarna naar de bioscoop geweest. Eigenlijk wouden we naar Monto Carlo gaan, dat is die film met Selena Gomez in de hoofdrol. Ik vond dat liedje “Who Says” zo leuk, met dat nananannananana stukje hihi. Het is best wel lastig om dat zelf te zingen heb ik ondervonden. – Respect voor iedereen die een filmpje op Youtube heeft staan waar het goed lukt. Maar we zijn dus naar Bridesmaids gegaan, die natuurlijk ook heel leuk was.  De film gaat over Annie die niet meer geloofd in de liefde en weinig geld heeft en daarom samen met haar roommate en zijn stevige zus in een appartement woont waar ze later in de film uit wordt gezet en dan moet ze weer terug verhuizen naar haar moeder. Annie’s beste vriendin Lillian gaat trouwen, en Annie is bruidsmeisje. Als Lillian’s nieuwe beste vriendin in het spel komt begint de bitch fight, en gebreuren er allemaal hilarische dingen. Bridemaids is een echte aanrader.
Zo handig als mijn vriendin en ik zijn hadden we een enorme grote back popcorn besteld die niet op het tafeltje voor ons paste dus moest hij op de armleuning tussen ons in staan. Pakt ze popcorn zonder te kijken en je raad het al, de hele bak valt over mij heen. We hebben enorm gelachen – tot ergernis van de rest – écht de hele vloer lag onder. Haha.
Toen ik die avond rond half 1 ’s nachts weer thuis was, moest ik nog de was ophangen, de vaatwasser uitruimen, pannen afwassen, stoffen en stofzuigen. Dat krijg je dus van uistellen. Maar het is me gelukt. Oke, ik was er redelijk trots op.
Vrijdag heb ik weer niets gedaan, voor de verandering. En vandaag ben ik samen met een andere vriendin naar de stad geweest en nog een paar slippers gekocht ( en 2 wiskunde schriften en haarstiekjes). Eenmaal thuis heb ik lekker zitten internetten. En een vriendin bracht me op de site :
www.fashiolista.com waarop ik nu al de hele tijd aan het kijken ben. De ze hebben er zoveel leuke dingen op staan. Van tassen tot stoelen. Echt ik vindt het helemaal geweldig..
Ergens heb ik toch zo’n gevoel dat mijn moeder dit niet helemaal bedoelde met “denk goed na over alles wat je koop” * iris drukt bij alles wat ze ziet op naar winkelwagen. * haha.
Oh ja, klopt. Ik moest nog een baandje vinden. Iemand een idee?

Verder….
ik ben he-le-maal verlieft op het liedje A Thousand Miles. Ik ken hem ondertussen al uit mijn hoofd haha. Misschien komt het omdat ik bepaalde mensen heel erg mis….:x
NEE daar ga ik nog niets over zeggen.

Ik ga nu maar eens rustig afsluiten en nog even lezen in De Duivel Draagt Prada wat trouwens een leuk boek is dat veel inspiratie geeft.

Doei mensen!
xxxxx


Posted: 22:46, 30/7/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

24/7 2011 - Iris Franssen

Hallo allemaal.

Vandaag begin ik met het bijhouden van een webblog.
Ik ga proberen om minstens 2 keer in de week te schrijven over alles wat ik doe, denk en voel.
Dit is de eerste keer dat ik een blog schrijf.
Nee, eigenlijk niet. Maar ik heb het ooit langer vol gehouden dan 1 dag.
En ik ben er zeer zeker van dat het deze keer wel gaat lukken.
Jullie kunnen straks 24/7 meegenieten van mijn leven. (toepassende datum)

Ik zal eerst even vertelen wie ik eigenlijk ben.

Ik ben dus Iris Franssen, een 15 jarig meisje dat op hockey zit, piano speelt en zingt.
Natuurlijk ga ik nog naar school, ik ga na de zomervakantie naar de 3e klas van het VMBO.
Verder ben ik shop verslaaft en breng ik de meeste tijd over met mijn vrienden.

Dit. Is. Mijn. Leven.

 

24/7/11 - Iris Franssen

Als ik een van mijn miljoenen wekkers in gebruik had inplaats van mijn splinternieuwe BlackBerry dan had ik die vanmorgen zeker het raam uitgegooit. Half zes was het! HALF ZES! normaal zeur ik niet als ik moet opstaan - wel dus-  maar als je bedenkt dat ik pas om 4 uur goed en wel en bed lag, dan kan je er misschien inkomen dat ik álles maar dan ook alles behalve vrolijk was toen mijn BlackBerry vanmorgen dat zwaar mislukte piep geluidje maakte. Nu wil je vast weten waarom ik pas om 4 uur in bed lag - en zo niet, ik vertel het toch -  Ik heb de hele dag niets gedaan omdat ik me niet lekker voelde en ik had zelfs een goede vriend afgezecht waarmee ik had afgesproken, 's avonds was ik zo actief van een hele dag niets doen dat ik niet kon slapen. Zelfs áls ik het wou, was het onmogenlijk. Dus heb ik tot in de kleine uurtjes op msn gezeten met een paar vrienden. Eén van mijn vriendinnen ging om middernacht precies op vakantie dus toen bleef ik maar wakker. Ja, ik ben zo gemeen dat ik haar de schult gaf dat ik niet kon slapen. En ja, ze weet ook dat het niet waar is.
Ergens rond half drie/drie uur belde een vriend op om te vertellen hoe een mens zich voelt als hij way too much koffie heeft gedronken. Ook erg fijn om te weten. Hij wou zelfs koffie komen brengen. Het is niet altijd handig om met al je vrienden in één dezelfde wijk te wonen.
Oke, nu praat ik negatief over al mijn vrienden maar ik hou wel van ze hoor. Ze steunen me door dik en dun.
Maar ik dwaal af. Ik moest dus zo vroeg opstaan omdat we vandaag een verjaardag hadden van een oom van mijn moeder. Ik had serieus in mijn hele leven maar 3 mensen gezien van een enorme familie van meer dan 100 mensen en het rare was dat iedereen mij wel kende. Lang leven Facebook.
Het was eigenijk best leuk om te zien dat er zoveel mensen familie van je zijn en dat ze ook daadwerkelijk om je geven.
En nu zit ik thuis.
Dit is een avondje alleen mee blèren met Ik hou van holland. als dat erop is vanavond. Nee klopt, dat was gister.
Wat ik op dit moment doe? Mijn eerste blog schrijven, muziek luisteren. redelijk gênant, ik luister naar Miley Cyrus. Om de een of andere reden ken ik die teksten allemaal uit mijn hoofd, en de toonhoogte is evenhoog (evenlaag) als mijn stem. En ik ben aan het msnen en twitteren. ( volg me ook op www.twitter.com/iirisxx_ ) Ja, Twitter. Een mooi onderwerp. Daar ben ik vresenlijk verslaafd aan. Als ik niet online ben op mijn laptop, dan wel op mijn blackberry. 24/7. Om weer terug te komen op de datum.
Laat ik even actueel zijn, Vresenlijk wat er is gebeurt in Noorwegen. echt. Ik snap niet hoe iemand zo iets kan doen. Al die kinderen. Hoeveel dode zijn er nou gevonden op dat eiland? 93? Echt niet normaal.
Gisternacht op het journaal zei een jongen iets ouder dan ik dat zijn beste vrienden gewoon recht voor zijn gezicht werden neergeschoten. Mijn beste vriend en ik - die altijd over het nieuws praten als het erop is - bedachten ons hoe het zou zijn als een van ons de ander dood zou treffen. Ik leef echt mee met die mensen.
En dan, nog een overledenen.... Amy Winehouse. Daar kan ik helaas geen medelijden mee hebben, ze heeft het er zelf na gemaakt. 27 jaar was ze toch? Vreselijk dat iemand met zo veel talent zichzelf zo verpest. Als ze het goed had aangepakt had ze enorm ver kunnen komen.
Mensen zeggen altijd dat drugs gewoon niet zouden moeten bestaan, maar daar ben ik het niet mee eens. Het leven is eigenlijk net een game. Je weet wel, met een poppetje die over obstakels moet lopen en de goede figuurtjes moet pakken en de verkeerde moet laten liggen. Nou zo zie ik durgsdus. Drugs zijn dan natuurlijk de verkeerde fguurtjes waardoor je steeds meer level's verliest en uiteindelijk staat er "GAME OVER". en dat was nu bij Amy Winehouse. Misschien heel hard, maar dat is mijn kijk erop.

Ik denk dat ik voor nu even ga stoppen met schrijven.
Eten is ook best een goed idee.
Nou, tot snel lieve mensen! Kuss!

 

 


Posted: 17:15, 24/7/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer