Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Simply Irresistible

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Chocolade BrowniesChocolade Brownies zijn altijd wel lekker en het maakt ook niet uit voor welke gelegenheid het is. Hier is een simpel receptdiegewoon niet mis kan gaan.

60 gr pure chocolade, in stukjes gehakt
8 eetlepels zachte boter en een beetje extra om in te vetten
16 eetlepels suikers
2 eieren
8 eetlepels zelfrijzend bakmeel
snufje zout
1/2 theelepel vanille-extract of 1 zakje vanillesuikerVerwarm de oven voor op 180 graden. Bedek de bakplaat met aluminiumfolie en vet deze daarna een beetje in met wat boter. Je kunt in plaats van aluminiumfolie ook bakpapier gebruiken.

Smelt in een pannetje de chocolade en de boter op een laag vuur, roer af en toe om aanbranden te voorkomen. Als de chocolade is gesmolten, haal de pan van het vuur en roer alles nog een keer goed door zodat alles gemengd is.Doe de chocolade-botermengsel in een aparte kom en meng al roerend de suiker erdoor. Voeg daarna de eieren er een voor een bij, na elk ei eerst goed mengen voordat je de volgende erbij doet. Voeg daarna nog het meel, zout en vanille erbij en roer alles goed door.

Doe het beslag in de bakschaal en bak het geheel 20 tot 25 minuten. Het is de bedoeling dat het beslagniet beweegt als jebeetje eraan duwt. Maar bak het weer niet te lang, want brownies horen beetje nattigte zijn. Na het bakken op een rooster laten afkoelen en vervolgens in kleine vierkantjes snijden.
Posted: 22:31, 25/8/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Heerlijke verleidingGevulde Aubergines

8 kleine aubergines
1 grote aubergine
1 kommetje broodkruimels of paneermeel
1 zakje gratineerkaas
2 grote eieren
5 takjes peterselie,fijngehakt
1 teentje knoflook, uitgeperst
1/2 theelepel zwarte peper
2 1/2 theelepel zout
olie

Was de aubergines en halveer ze in de breedte en doeze in een pan met ruim koud water en zet ze aan de kook. Als het geheel eenmaal kookt, het vuur op laag vuur draaien en laat het geheel 30 minuten doorkoken. Neem een aubergine uit depanna 30 minuten en kijk of het goed gekookt is,door het vruchtvlees van het schil te scheiden, dit moet makkelijk gaan. Als dit gemakkel;ijk gaat, de pan van het vuur nemen en koud water eraan toevoegen, zodat de aubergines niet verder garen. Giet het geheel af in een vergiet en laat het water uitlekken.

Als de aubergines zijn afgekoelt, verwijder het vruchtvlees voorzichtig met behulp van een lepel.Leg de schil van de aubergines omgekeerd op een stuk keukenpapier en laat het afkoelen. Dus de paarse schilkant omhoog. Laat het vruchtvlees verder uitlekken in de vergiet. Knijp na 30 minuten het vruchtvlees even uit voor overtollige water. Snijd het vruchtvlees klein en mix het met de overige ingredienten samen, behalve de olie en kaas. Vul het mengsel de aubergines en druk daarboven op de kaas en bak de aubergines in olie op halfhoog vuur goudbruin.
.

Posted: 20:54, 25/8/2006 in Tapas
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer