Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ischa

Het leven wat onzekerheid heet

{ 01:48, 10/9/2011 } { 0 comments } { Link }

Al deze woorden die ik nu zeg. Heb je of ga je nog bedenken. Wat doe ik hier? Wat is me doel? En waarom? Ik ga uitleggen waarom elke keuze die we maken per definitie  fout is of spijt oplevert.

Dat kan ik simpel samenvatten door : that’s fucking life.

Waarom een zeker leven leiden? Als er ook onbekende spannendere leven  is? Waarom kiezen voor een baan waar we zekerheden mee op loop, maar 50 jaar denk jemig heb ik wat bereikt? En het antwoord daar op  is nee.

Uiteindelijk zijn we allemaal grijze muizen en verwijden we als laatste rook uit de schoonsteen , in het niets. Zonde ? Jazeker maar het is zo!  We nemen beslissingen die ons zeker maken. En die ons een fijn gevoel geeft. Hetzelfde  gevoel  als een  orgasme. 30 seconde naar die tijd zijn we nog gelukkig en voelen we ons fijn.  Maar daarna komt de treurnis en hunkeren we terug naar die verlangen. En misschien vullen we die op met de volgende beslissing . En die vult de leegte voor een dag of week. Maar uit eindelijk voel je weer die opkomende ellende terug in je lichaam. Smachten naar het shot van zelfde drugs waar je prettig door voelt.

Je begint met roken en drinken om erbij te horen. Maar naar mate je ouder word merk je dat het juist die opvulling geeft aan de leegte die voelt. Zo je gebruikt het meer. En word verslaafd aan dat verlangen. Niet wetende dat het een verlangen is naar opvulling van je betekenis op deze aarde.

Als je ouder word. En je jeugdige verlangens en ellende hebt afschud. En ontwaakt uit de droom genaamd puberteit. Stel je zelfde vraag:

Waarom smacht je terug naar je jeugd? Naar de rookbom en de rellen tijdens de troon bestijging  van Beatrix? Naar de LP’S ? Spice girls en backstreet boys? Uiteindelijk neemt alcohol en nicotine dat gevoel weg! Het laat zelf het afsterven. En je idealen en je dromen vervagen,met de tijd dat je ouder word. Dag bij dag, maand naar maand en jaar in jaar uit. En uiteindelijk besef je , ja ik ben een grijze muis geworden. En ik ver vaag in de tijd.alleen zijn

{ 02:41, 25/2/2011 } { 0 comments } { Link }

Tja sommige vinden het geweldig. Ik haat het, maar ja net als Hank facking Moody  had ik behoefte aan bloooooooooogen .Waarom? Omdat te denken over het doel van ons allen. Ons doel, het niet alleen zijn. Het dood gaan zonder niet het gevoel te hebben dat je niks achter laat. En dat je naam niet alleen op papier belangrijk is.

Maar ook het idee te hebben dat je mensen verdriet hebben als jij daar in die kist ligt. Waarom heb we anders een BlackBerry of Iphone . Niet omdat we mooi en leuk vinden, nee alleen maar bang te zijn om 1 minuut alleen te zijn op deze wereld. 

En de tijd dat we geen grijze muis willen ligt verachter ons. We moet er nu juist bij horen. Door allemaal hetzelfde te doen en willen. What the fuck guys!  Waarom gaan we aan het werk bijvoorbeeld? ‘Ja anders kan ik niet eten!’ O nee? Dus door je ding te doen waar je goed bij voelt en kan, kan jij eten niet voor elkaar krijgen? Nee we moet op 16de gaan bedenken als we papiertje van de middelbare school wat we gaan doen tot ons pensioen. Goh wat raar dat er soms eentje voor de trein springt.

Dat is net zulke bullshit als van die onzichtbare regeltjes. Je mag niet drinken voor 5 uur middags en niet door week. Wat maakt het uit dat ik op woensdagmiddag om 1uur dronken  naar de lucht in het plantsoen wil kijken.

Ook  moeten we niks zeggen wat we vinden van haar kleren. Nee want dan is het ruzie. Als iemand een dikke kont heeft in dat bloemetjes jurk moet je dat kunnen zeggen,want anders loopt die gene gewoon voor lul en iedereen weet dat! Maar mensen willen de waarheid niet horen. Want dan zijn ze weer alleen.

Ook blijven we houden van gene die  ons het meeste pijn doet. Hij gedraagt zicht als een lul. Verdraait van iedereen hun woorden. Hij vernedert je geestelijk.  Je weet dat je te mooi bent  voor hem. Maar je gaat niet bij hem weg. Of blijft achter  hem aan lopen. Want ja, dan ben je alleen! En dan ? Alleen de wereld in. Opzoek naar een andere? Niet op tijd het huisje-boompje-beestje.

En neem ons geliefde social networks . We zitten er allemaal aan en zetten alles op. Jongens willen hun spieren laten zien. En vrouwen hun tieten . Ja kom op dames! Je kan me niet vertellen als jij uit hoek een foto maakt dat je dat niet weet. En voor dat je het op internet zitten er toch paar handeling op. En heren jullie zijn ook niet onschuldig jullie doen het ook! En de bedoeling is dat we dicht bij elkaar komen. Maar we gaan juist verder van uit elkaar.

Ja heb je daar nog wel eens contact mee. Ja zie af en toe wat foto’s op facebook. En  we krabbel wat .Ga gewoon met elkaar een joint roken. De wereld ziet dan beter uit. Of drinken met elkaar de tap leeg. En fluit naar een paar mooie heren. Daar mee voel je mischien een keer niet alleen. Dan dat je pik weer eens in de usb poort stopt terwijl je naar filmpje kijkt hoe een prachtig mooi meid een piemel afzuigt.

Of mensen…..zijn we gewoon bang voor het onbekende ? Het onbekende wat je alleen kan uitvinden?

En mensen we  streven uit eindelijk alleen. En vervolgens alleen het onbekende tegemoet.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Het leven wat onzekerheid heet
alleen zijn

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer