Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Kinderen in Isalm

Home - Profile - Archives - Friends

Ouders in Islam

Posted on 14/11/2013 at 14:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

De islam besteede veel aandacht aan het vestigen van het principie van eerbied voor de ouders, het verzorgen van hen en hun bevelen te gehoorzamen. Allah swt zegt (interpretatie):

" En jullie Heer heeft bepaald dat jullie niets dan Hem aanbidden en goedheid betrachten tegen over jullie ouders. Als 1 van de beide ouders of beiden de ouderdom bereiken, in jouw aanwezigheid, zeg dan nooit "oef" tegen hen, snauw hen niet af en spreek tot hen met een vriendelijk woord.

Sourah Al-Israa: 23-24)


Oum Fatima

Posted on 14/11/2013 at 14:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Salaam Aleykoem Wa Rahmatoellah,

Lieve zusters,

 

Ik ben een moeder van twee, ookal zeg ik het zelf, prachtige dochters. De oudste is 2 en de jongste 1. ik ben momenteel in verwachting van mijn derde.

Ik zelf, ben vaak opzoek naar leuke ideeen om het islamitisch leren voor de kleintjes makkelijk en leuk te maken. Dus in de vorm van knutselen en spelen. Ik Zal proberen zoveel mogelijk ideetjes met jullie te delen.

Ook zal ik verschillende artikels, fatwa's enz. posten over kinderen en het gezin in islam. Dit is een hobby, "don't shoot me", als je iets onjuist leest maar contacteer mij, inshaAllah!

 

Have fun!


Salaam aleykoem,

OumFatima


Hosting door HQ ICT Systeembeheer