Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Uit 't hart Home | Profile | Archives | Friends

Verdwenen16/10/2006

Lieve mensen,

 

Ineens was mijn weblog verdwenen. Geen bericht, geen gedag, het was niet meer. Dagelijks krijg ik reacties en vragen over mijn verdwenen log. Vandaar dat ik nog een laatste post doe.

Het afgelopen jaar heb ik lief en leed met de wereld gedeeld. Natuurlijk zijn er ook dingen die niet iedereen weet, maar de strekking van mijn leven was bekend.

Liefde, werk, geloof en dingen die op mijn pad kwamen waren voor iedereen toegankelijk. Elke dag was het eigenlijk weer feest om wat te schrijven en reacties uit te lokken die niet alledaags zijn.

Niet alleen vrienden maar ook onbekenden vonden de weg naar mijn log. Gevolg: Mijn werk en priveleven waren niet goed meer van elkaar te onerscheiden. Dit aangezien mijn logje gewoon via google te achterhalen is.

 

Toch ben ik blij met het eindresultaat. Discussie en bewustwording zijn de doelen die ik mij voor het weblog gesteld had. Ik ben ervan overtuigd dat er bij de koffie zeker gesproken werd over mijn lief en leed. Dit leverde hilarische discussies op onder mijn vrienden, collega's en onbekenden.

 

Ik wil mijn weblog graag voortzetten aangezien mijn schrijfbehoefte volledig terug is, maar helaas niet meer voor iedereen.

Om inzicht te krijgen in de lezers van mijn log zou ik graag een mailtje ontvangen van de mensen die mij alsnog willen volgen (op een nieuw onbekend adres), zowel nu als vanaf 2 januari, de dag dat ik op reis ga.

 

Mijn mail adres is: naomi_italiaander@hotmail.com

 

Heel veel liefs,

 

Naomi 

 

 

 

  

 

2 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer