Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Oplossingen voor werk in de machine-en apparatenbouw.


Item is de pionier en marktleider in modulaire systemen voor industriŽle toepassingen.

Home | My Profile | Archives | Friends

De zachte Transport: rollenbaan 6 40x40 E D30

Posted at 01:52 on 31/7/2014


Meer veiligheid! De rollenbaan 6 40x40 E is nu ook leverbaar met ESD dissipatieve rollen. Statische elektriciteit heeft geen kans. De nieuwe rollen D11 vervoeren voor een zeer kleine afstand, zelfs gevoelige goederen bijzonder secuur. Doorbuiging en trilling van het goederenvervoer, zijn minimaal.

Het Maximum, echter, zijn de vrijheidsgraden van het wielspoor 6 40x40 E. Het hart van de praktische rollenbaan 6 40x40 E is nu ook los verkrijgbaar, zodat u een rollenbaan kan uitrusten met verschillende rol opdrachten.

De rollenbanen in een oogopslag:

De rollenbaan 6 40x40 E wordt geleverd en compleet gemonteerd met uw keuze van rollen. Er is een keuze - naast de compactrollen D11 - D30 levensvatbaar rollen, elk met en zonder flenzen en offset gemonteerde rollen D30 / 2 Als optische marker dienen rollen D30 in de kleuren rood, geel, groen en grijs. Voor elke rol geldt: deze worden uitgewisseld zonder gereedschap, zonder het afsluiten van andere rollen.

Rollenbaan 6 40x40 E D30 ESD
Rollenbaan 6 40x40 E D30 met een flens voorzien Wiel ESD
Rollenbaan 6 40x40 E D30 / 2 ESD
Rollenbaan 6 40x40 E D30 D11
Rollenbaan 6 40x40 E D30 D11 ESD


www.item24.nl

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Universeel gebruik - crash proof en reeds gemonteerd! De Plankbodem 8

Posted at 01:39 on 31/7/2014

Universeel gebruik - crash proof en reeds gemonteerd! De plank 8 met stoeprand
06/26/14

Zelfs met de meest zorgvuldige planning, vaak achteraf, is er de vraag naar extra opslagruimte. Dit werkt het spelen met de planken met 8 stoeprand. Er zijn geen extra montage-of verwerking stappen die nodig zijn: gewoon uitpakken en ophangen, klaar!

De universele trays om orde en een veilige doorstroming van uw activiteiten te behouden. Diverse grootte gradaties die zijn gebaseerd op de Euro size containers zorgen ideaal verenigbaarheid met de logistiek.

Uw hoogwaardige gereedschappen, meetinstrumenten of andere werkmaterialen zijn veilig op zijn plaats opgeslagen. Derhalve wordt de werkelijke werkruimte vrijgehouden en de omtreksrand rand van de inhoud wordt voorkomen vallen.

Door het gebruik van het systeem groef 5 in het schap profiel en de voorste rand van de kaart kan worden gepersonaliseerd met profielen uit de serie 5 extra-order cre√ęren ondersteunt en verdelers te realiseren. Twee verschillende maten met maximaal 320 mm keel en een draagvermogen van 50 kg zodat zelfs de opslag van A4 ringbanden.

Lees meer hier in onze online catalogus: http://www.item24.nl

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Erkenning van de uitstekende kwaliteit van het ontwerp van een product - voor de tweede keer !

Posted at 09:48 on 4/5/2014

Dit jaar heeft Item24 wedereom deze felbegeerde design award gewonnen - voor twee verschillende producten . Bij het Duitse " Red Dot Design Award 2014 " in Essen zijn op onderdelen van Item's Workbench systeembouwpakket zijn toegekend. Het is het bewijs dat ergonomie en technische innovatie er ook goed kan uitzien!

LED armaturen

Verlichting is een cruciaal aspect van werkbank ergonomie. De cutting-edge LED armaturen van ondersteuning in efficiente werkmethoden . De reflector net en diffusor paneel op de armaturen combineren om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig en zonder verblinding verdeeld wordt.

Daarnaast kunnen deze met de nieuwste en meest geavanceerde LED-technologie ingebouwd, de LED armaturen bereiken de maximale lichtopbrengst met een minimum aan stroomverbruik maximum. De geintegreerde aan / uit schakelaar is uitgerust met twee lichtniveaus en kan worden verbeterd met behulp van een optioneel draadloos dimmer system .

Technische gegevens voor de verschillende armatuur ontwerpen zuhb beschikbaar op de betreffende productpagina's online op www.item24.nl†.

Meer informatie over onze bekroonde LED armaturen kan hier worden gevonden (In het Duits):

http://www.item24.de/en/products/product-catalogue/
products/lighting-1.html

Over Item :

Sinds 1986 heeft Item meer dan 30 design awards gewonnen! Elk van de bekroonde producten product is ontwikkeld en ontworpen door item werknemers . Ontwerper Markus Voelkel , Stefan Mostert en ingenieur Uwe Henkel zijn verantwoordelijk voor de laatste twee Red Dot awards. De ontwerpafdeling , post - creativ en de ontwikkelingsafdeling zullen blijven werken aan nieuwe ideedn om de perfecte toon met innovatieve producten in te stellen.

Over de Red Dot Design Award :

Red Dot
De Red Dot award erkent uitstekende kwaliteit van het ontwerp . De internationale jury kent alleen dit prestigieuze keurmerk voor producten die duidelijk niet te onderscheiden van andere soortgelijke producten als gevolg van uitzonderlijk design .

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer