Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
my life Home | Profile | Archives | Friends

just me21/12/2011

He daar,

Kennen jullie dat programma awkward? Daarin schrijft een meisje de hele tijd op haar blog. Nou dat heeft mij eigenlijk wel geinspireerd. Ik heb toch veels te veel te vertellen dat je in het echt niet helemaal kan verwoorden. Ik ben een meisje van 16 jaar en vind schrijven heel leuk maar doe er nooit zoveel mee.

Maar in ieder geval. Ik kan me zo populair en onzichtbaar tegelijkertijd voelen. Mensen stoppen je zo snel in een hokje dat je niet de kans kan krijgen jezelf te zijn. Of om jezelf uit te vinden. Vanaf de eerste klas was ik beetje de groeps clown, the party starter. Harstikke leuk , maar nu al 5 jaar later ben ik dat nog steeds. Ik houd nogal van een lolletje op zijn tijd, elke dag eigenlijk, maar niemand neemt me meer serieus. Ook ben ik nogal een flirt. Veel jongens kijken dus ook alleen zo naar me, zo van die is vast wel makkelijk te krijgen. Maar wat moet ik doen zodra ik iemand echt leuk begin te vinden? Er is een jongen op school en echt.. pfoee... leukleukleuk. Maarja het blijft een beetje bij klooien en ik heb geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken. Gelukkig morgen kerstgala ik ga me best wel doen.

Maar waar ik nou naartoe wil gaan is dat mensen snel hun oordeel klaar hebben staan. Zo word ik gezien als kakker die met nerds omgaat. Maar stiekem speel ik games zoals call of duty, luister ik hardstyle en ben ik best in voor een potje stoeien haha. En als je eenmaal na 5 jaar nog steeds gezien word als clown of als kakker (lekker tegenstrijdend) dan kom je daar niet zo makkelijk vandaan.

Dus langzaam zou ik het toch moeten veranderen...

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer