Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jackie's Wereld

Vriendschap

09:04, 26 November 2007 .. 0 comments .. Link

Welkom, gewaardeerde Bezoeker,

Dit blogje gaat over vriendschap, niet over relaties.

Stel, je bent enig kind; geen broers of zussen dus. En je hebt weinig vrienden, omdat je vroeger erg verlegen en onzeker was. Inmiddels ouder en wijzer én vrijer in de omgang met mensen (mede door je werk) geworden. Je bent er aan toe: je wilt vrienden hebben! Wordt er niet gezegd: familie heb je, maar je vrienden kies je zelf?

Dus af en toe kom ik iemand tegen waarvan ik denk: da's een leuk en bijzonder mens. Met diegene zou ik dolgraag vriendschap willen en dan bedoel ik: samen een keertje lunchen, een goed gesprek met een glas wijn en kaas enz. Niet elke week natuurlijk, maar af en toe. Weten dat je er voor elkaar bent. Maar telkens weer blijkt dat ik of mijn verwachtingen te hoog gespannen heb, of dat ik de verkeerde persoon tegenkom.

Zo ook een paar maanden geleden. Ik ontmoette haar tijdens een open dag. Heb al met al ruim een uur met haar gepraat. Een wildvreemde voor mij, maar het is verbazingwekkend hoeveel persoonlijke dingen ik heb verteld. Dat is natuurlijk aan mij om het één en ander te vertellen, maar ok. Het contact voelde goed, althans wat mij betreft. Inmiddels ben ik erachter dat ze zelf een heel druk (sociaal) leven heeft en veel mensen kent. Ze zit ongetwijfeld niet te wachten op 'nog een kennis' erbij. Of ze dit alles weet? Ben je gek, dat ga ik haar niet vertellen!

Ik ga weer door met mijn leven en trek me veilig terug achter m'n muur. Ik zal in een vorig leven waarschijnlijk iets ergs gedaan hebben, waardoor ik in dit leven geen vriendinnen mag hebben.....

Groetjes en een heerlijke dag verder,

JackieEenzaam, maar niet alleen

08:06, 20 November 2007 .. 0 comments .. Link

hey, jij daar, Beste Bezoeker,

Vorige week heb ik een info-avond over Reiki bezocht welke werd verzorgd door mijn yogalerares. Ik heb al de afgelopen jaren een paar Reiki behandelingen gehad en ik zou binnenkort Reiki 1 van haar krijgen. Afgelopen weekend, toen ik er wederom weer diep over nadacht, werd me ineens duidelijk dat ik nog steeds twijfels heb over Reiki. Ik bedoel, ik weet dat er die levensenergie is, maar ik kan niet begrijpen waarom dat kanaal bij bijna alle mensen gesloten is. Dus heb ik besloten voorlopig niets met Reiki te doen.

Trouwens, zoals het er nu naar uitziet en zoals ik me voel, denk ik dat ik volgend jaar ook stop met de yogalessen (na 11 jaar). Ik zie het nut er niet meer van in. Dat is overigens met een heleboel dingen zo. Ook heb ik plannen minder te gaan werken. Of het financieel kan, laat ik momenteel berekenen. Ik wil genieten, maar ik weet niet hoe en niet met wie. Dat heb ik weer.

Eigenlijk zou ik er dolgraag met iemand over willen praten, van gedachten wisselen, maar helaas is mijn vriendenkring niet groot. Dus moet ik er zelf uit zien te komen. Het zal wel lukken, hoop ik.

Tot zover op deze dinsdagavond. Oh ja, denk je nog aan de expositie van Babet Olde Weghuis? Ik wel !

Een lieve groet en gedraag je een beetje.

JackieBabet Olde Weghuis

08:26, 14 November 2007 .. 0 comments .. Link

Haai Leuke Bezoeker,

Het is nu woensdagavond de 14e november en volgens mij het juiste moment nog even een reminder het Internet op te sturen voor de reeds lopende expositie van Babet Olde Weghuis. Voor details zie hieronder. Wanneer je in de gelegenheid bent, zou ik zeker een bezoekje brengen; het is de moeite waard!

Expositie ----->   in De School van Frieswijk te Schalkhaar (een dorpje bij Deventer) van 11 november -  8 december a.s.

Volgende keer : meer !

Een hartelijke groet,

JackieBack in Town !

08:01, 11 November 2007 .. 0 comments .. Link

Hallo Lieve Bezoeker,

Sinds 2 weken werk ik sinds maart van dit jaar weer full time. Ik ben een full-timer, maar een tijdje (gedeeltelijk) uit de running geweest.

In november vorig jaar overleed mijn vader met wie ik een heel bijzondere en goede band had. En opeens is hij er dan niet meer. Zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten, dus in het begin van dit jaar een stapje terug gedaan. Rustig aan weer opbouwen, samen met mijn moeder. Vooral de eerste tijd leef je in een roes; nergens interesse in, geen puf iets te ondernemen. Je (althans ik) wilt alleen maar rust, antwoorden op vragen (je zult ze nooit krijgen) en vindt alles best. In april/mei van dit jaar kreeg ik tot overmaat van ramp er nog een allergische reactie op een antibioticakuur bij. Gevolg: geelzucht, jeuk, oververmoeid, een bedrijfsarts die maar blééf roepen dat ik van meer uren werken wel energie zou krijgen, een enorm eigenwijze dermatoloog (grrr...) en bitter weinig belangstelling van de naaste collega's. Terwijl mensen van andere afdelingen mij wel regelmatig een hart onder de riem staken.

Al met al heb ik mijn eigen gevoel gevolgd en zie, ik bevind mij weliswaar nog steeds in de bekende spiraal, maar dan in een opwaartse beweging. Ok, mijn lever heeft een flinke opdonder (sorry voor het woord) van die antibiotica gehad maar heeft zich ook weer hersteld. En nu dan weer lekker aan het werk. Je hebt geen idee hoe gelukkig en rijk je eigenlijk bent wanneer je gezond bent en je gang kunt gaan.

Inmiddels heeft het bovenstaande me wel aan het denken gezet over het leven, wat ik wil, hoe ik meer kan genieten, want dat doe ik veel te weinig. Dat realiseer ik me maar al te goed. Daarover een volgende keer meer.

Slaap lekker voor straks of, als je net wakker wordt: goedemorgen!

Dank je wel en een zondagavond-groet,

JackieWelkom !

08:08, 9 November 2007 .. 0 comments .. Link

Hoi hoi Beste Bezoeker,

Je bent bij deze getuige van een heuglijk feit: mijn Try Out !

Het bevindt zich nu allemaal nog in de beginfase, maar ik hoop zeker tijd en zin te vinden om er iets moois van te maken. Allerlei zaken die raakvlakken hebben met mijn leven zullen de revue passeren. Ik hoop dat het je nieuwsgierig maakt en je regelmatig hier terugkomt. Laat dan ook eens een berichtje achter. Kleine moeite, groot plezier. Vooral voor mij.

Dank je wel en een vriendelijke groet,

JackieAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

VIP-sites

Babet Olde Weghuis
Femke Teussink

Categories


Recente Berichten

Vriendschap
Eenzaam, maar niet alleen
Babet Olde Weghuis
Back in Town !
Welkom !

Vrienden

Hosting door HQ ICT Systeembeheer