Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jacobus de Neut 

Stickers plakken

19:42, 11/11/2012  ..  0 comments  ..  Link
Stickers plakken... het zou verboden moeten worden.

Je krijgt ze we bijna niet meer af en soms beschadigd de ondergrond ook nog eens. Aan de andere kant worden stickers ook wel eens gebruikt om onvolkomenheden aan het zicht te onttrekken. Eigenlijk is het simpel. Eenmaal beplakt ben je niet meer puur. Hoe de sticker er ook uit ziet, wat er onder zit is niet meer authentiek.
Stickers plakken... het zou verboden moeten worden. En wat kunnen we stickers plakken. Niet alleen kinderen of tieners. Nee, heren in driedelig pak, huisvrouwen, gezondheidfreaks en levensgenieters. We plakken wat af. We hebben dozen vol stickers voor elke gelegenheid. Vooroordelen en jaloezie maken dat we anderen buiten sluiten. Je krijgen een sticker, jij hoort er niet bij. Wat dat betreft verschillende we niet zo heel veel met de nazi's. Zij mochten de joden, homo's, zigeuners en gehandicapten niet. Wie mag jij niet? Hou a.u.b. eens op met stickers plakken. Het is zooooooooooo kinderachtig!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stickers plakken

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer