Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

jannescreations

20/5/2011 - Verkoop aan de weg

Goedemorgen, wat een heerlijk weer vandaag en bij het wakker worden hoorden we de vogels al weer fluiten door het open raam!
Vandaag heb ik mijn wekelijkse wandelochtend met mijn vriendin en met dit weer is dat een extra stimulans. Als het regent gaan we ook gewoon hoor, maar dit is toch een stuk prettiger.
Gisteren wat verstelwerk gedaan. Een zwembroek van de jongste zoon ingenomen en een lapje genaaid achter een een wel heel groot gat van de broek van onze dochter. Ja, dat soort werk hoort er ook bij en aangezien je voor alles weer een oplossing moet bedenken, houdt het je toch creatief.
Als het weer het toelaat in het weekend, wil ik kijken of het kraampje aan de weg kan. Ik verkoop al jaren fruit, groente uit de tuin aan de weg en soms leg ik er wat eigen gemaakte dingen bij. Dat kan alleen als 1 van de kinderen er bij wil gaan zitten, want helaas, er wordt behoorlijk gestolen! Ik doe het voor de leuk, hoef er niet rijk van te worden, maar het is toch altijd weer een domper als er wat is meegenomen zonder dat er voor betaald is!
Dit jaar heb ik voor mijn verjaardag een echte houten kraam gekregen, met aan 1 kant wielen zodat ik het zelf kan verplaatsen. Heel blij mee, een mooie blikvanger en lekker degelijk. Ik zal er een foto van maken en op mijn blog zetten. Maar goed, hier nog wat creaties wat ik onder andere te koop heb op mijn kraampje.

Dit een heel leuk stoffen tasje met voering van gecoated katoen, dus waterafstotend en makkelijk schoon te maken van binnen. Hier heb ik verschillende uitvoeringen van gemaakt, voor iedere smaak wat wils.

Deze vogelhuisjes zijn nog niet af! Ben begonnen met schilderen, moet nog gezellig afgewerkt worden.

Gezellige bloempotten per tweetal. Leuk voor buiten, ze zijn waterafstotend gemaakt. Leuk tomatenplantje, of kleurige bloemenplant, staat ook heel gezellig binnen voor het raam.

Nu maar hopen op mooi weer voor het a.s. weekend en veel fietsers. Wij wonen langs een dijk waar veel wordt gewandeld en gefietst, dus altijd gezellig! Fijn weekend.0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/5/2011 - Servetbollen, cadeautasjes, taartplateau's

Deze servetbollen zijn gemaakt door mijn creatieve moeder! Ik heb het dus niet van een vreemde. Je kunt ze leuk op tafel zetten met een feestje. De servetten kun je er stuk voor stuk uit trekken om te gebruiken, heel leuk en ook decoratief. Je kan hier elk thema/kleur op loslaten en ook altijd leuk om te geven als kado.

Deze cadeautasjes heb ik wel zelf gemaakt. Er kan een cadeaubon in, bayysokjes, bonbons, zeepjes, geld, je kunt het zo gek niet bedenken. Zo heb je altijd een origineel cadeautje in huis! Ik heb er al verschillende mensen blij mee gemaakt. Ga je onverwachts op visite, kom je toch met iets speciaals aan! 

Dit zijn taartplateaus. Geschilderd en beplakt met tafelzeil. Gezien in de hobbyhandig, daar haal ik echt geweldige uit. Wordt ik helemaal blij van als dat tijdschrift weer in de winkel ligt! Je kunt ze echt gebruiken voor je taart, cupcakes, etc., maar staat ook decoratief op tafel of in de keuken. Zelf geef ik ze nog wel eens cadeau met servetten o.i.d.. Altijd een topper.

 

 

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/5/2011 - 19 mei, mijn eigen blog!!

Hoi,

Leuk om eens wat aandacht te besteden aan mijn creatieve kanten!!
Een blog beginnen leek mij een goede start en een leuk platform om mijn creaties te laten zien en hopelijk wat reacties van bezoekers te krijgen.
Verder wat over mijzelf: ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Aangezien dat nogal wat drukte met zich meebrengt ben ik op zoek gegaan naar wat leuke bezigheden voor mezelf.
Vorig jaar op naailes gegaan en dat vond ik meer dan leuk! Na wat kledingstukken gemaakt te hebben, ben ik nu bezig met o.a. tasjes, theemutsen, etc. Heel leuk om te doen en de reacties van de mensen om mij heen waren zeer positief. Ook ben ik creatief bezig op andere vlakken. Ik werk met papier, bloempotten, hout, eigenlijk alles wat mij leuk lijkt probeer ik uit.

Ik zal wat foto's plaatsen om te laten zien wat ik tot nu toe heb gedaan.

Groetjes, Jannes.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Creative,

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer