Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Jan Roelof's blog Home | Profiel | Archief | Vrienden
Op dit weblog treft u informatie aan over de belangrijke zaken en gebeurtenissen in mijn leven. Onderaan elke log staat aangegeven tot welke categorie (Huis, Tumor, Overige enz.) de entry behoort. Indien je geÔnteresseerd bent in ……N bepaalde CATEGORIE klik je op 'Posted in ......'. Daarna worden alleen die categorieŽn getoond. Door op HOME te klikken krijg je weer alle categorieŽn te zien.

Buitenkant van ons huis9/9/2006

De buitenkant is eigenlijk zo goed als af.

Hier een foto van Steenwijk by night.

 

 


(Posted in Huis)
1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Inleiding 'Ons huis'8/9/2006

Vorig jaar augustus (2005) heb ik samen met mijn vriendin ons eerste eigen huis gekocht. Dit huis is nog in aanbouw en wordt vermoedelijk eind oktober opgeleverd. Voor degenen die geÔnteresseerd zijn in ons huis hierbij een plaatje. Het huis staat in Steenwijk aan het Steenwijkerdiep. (Direct rechts op het plaatje).

En ja die gozer voor het huis dat ben ik.

 

Oplevering

Vorige week (ca. 12 september) ontvingen we een brief dat de oplevering 12 oktober plaats vindt! Nog maar even wachten dus.

 

Volgens planning zullen we 11 november in Steenwijk in ons nieuwe huis wonen!

 

 

Het feit dat onze buurvrouw een weblog over de bouw van haar huis maakt is voor mij aanleiding geweest om ook een weblog te schrijven, maar dan over verschillende zaken in mijn leven die ik belangrijk vind.


(Posted in Huis)
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Inleiding 'Foto's'8/9/2006

Sinds ik een digitale camera heb gekocht (alweer een paar jaar geleden) ben ik veel meer gaan fotograferen. Op dit log wil ik af en toe een leuk fototje plaatsen.

 

Te beginnen met een fototje van onze vakantie (dit was in Dinant, Belgische Ardennen). Deze heb ik vooral geschoten om te gebruiken als tuinidee voor ons nieuwe huis ;-).

 

 

En deze onderstaande vind ik ook best gelukt vind ik zelf. Het treintje waarmee we naar de grotten van Han gingen.

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Inleiding 'Tumor (ependymoom)'8/9/2006

In september 2005 werd nadat ik al jaren kampte met rugklachten door middel van een MRI een ependymoom vastgesteld. Een behoorlijke schok. Ik was vooral bang dat ondanks dat ik al jaren soms echt heel erge rugklachten had dat er niks werd geconstateerd of misschien toch een hernia. Maar een tumor nee dat gebeurd alleen anderen....... dacht ik. Nou niet dus.

 

In november vond de eerste operatie plaats. In maart 2006 volgde een tweede omdat de eerste niet het gewenste resultaat had.

 

Beide rugoperaties waren niet zonder risico's maar zijn best goed verlopen. Ze zijn uitgevoerd door dokter Zeilstra in het Ziekenhuis Sophia in Zwolle van de Isala klinieken.

 

In oktober zal de plek bestaald worden omdat altijd cellen achter blijven (in mijn geval).


(Posted in Tumor (ependymoom))
1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Binnenkant van ons huis2/9/2006

Stiekem (officieel mogen we niet in ons huis van de aannemer) zijn we een paar keer in ons huis geweest. De aanwezige bouwvakkers vinden het nooit een probleem en het is natuurlijk wel heel erg leuk om de bouw ook aan de binnenkant te volgen.

 

Badkamer (bad staat er nu ook in, dit is de douche hoek)

 

Wij zijn wel tevreden ondanks dat we de badkamer simpel hebben gehouden.

 

We hebben meteen ook alvast even alle ramen opgemeten ivm de gordijnen.


(Posted in Huis)
0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer