Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
allerlei Home | Profile | Archives | Friends
van alles wat

politiek12/10/2005

ik vraag mij af met dit kabinet wat democratie is, ik werk in een branche waar ik veel met mensen omga vooral de minima en 90% van die mensen kunnen dit kabinet wel afschieten. niemand vn de ministers is capabel voor zijn taak, en niemand heeft verstand van de dingen wwar hij over praat.

dus qua verstand en iq schat ik onze kabinet in op een verstandelijke handycap.

hoogevorst, zalm en de geus doen mij denken aan de nazi, maak de zwakkeren kapot dan gaan ze vanzelf dood of ze plegen zelfmoord doordat ze niet meer rond kunnen komen, en dat noemen zij democratie, en de normale mens noemt dat terrorisme.

nou ik hoorde nu weer dat onze ministers geen eigen mening hebben want als ze hun menning zeggen dan komt balkenende en zalm hun direct vertellen dat ze geen mening hebben want balkenende en zalm zijn de enigste die een mening hebben.

minister remkes die verklaart voor de tv met het oog op een ramp dat gehandicapten met huisdieren worden vergeleken.

en hoogevorst en de geus die hopen dat het nieuwe zorgstelsel een puinhoop wordt en dat er verschijdene mensen onverzekert rondlopen, dan bestaat de kans dat er vanzelf van de mensen met een zwak gestel doodgaan en dan is hun missie geslaagd, scheelt een hoop uitkeringen, hoeveel meer er sterven hoeveel te meer lol ons kabinet heeft.na onderzoek doormij bij de gewone werkendeman blijkt dat de grootste groep de mentaliteit van saddam hoessein beter vinden dan die van hoogervorst en de geus de twee terroristen van nederland. bush moest saddam en zijn kabinet opruimen ik vraag me af wanneer hij bij ons komt om de onze op te ruimen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer