Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jaso's blog

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

Poppenkast - 21:31, 21/11/2006

Die lijsttrekkersdebatten...

 

De afgelopen weken hebben alle partijen geprobeerd me te overtuigen om me hun stem te geven. Ondanks de NEE-NEE-sticker op mijn brievenbus kreeg ik diverse folders binnen. Verkiezingsmarkten in de winkelcentra. Leuke dames die folders uitdelen op straat. En ook op radio en tv. Er is geen ontkomen aan. Al zappend krijg je steeds weer een andere (aspirant)politicus in beeld. Is het geen ster-spotje, dan is het wel zendtijd voor politieke partijen. En daar tussendoor laten de dames en heren politici zich graag zien en horen in een diversiteit aan programma's. 

 

Het hoogtepunt zou vanavond zijn met de lijsttrekkersdebatten. Ik heb het volgehouden om te kijken. Maar moet ik me nu echt serieus genomen voelen als kiezer? Wil ik echt kijken naar een of andere show? Er wordt veel gepraat, vooral gepraat. Ideen zijn er genoeg. Stokpaardjes ook. Mooie woorden die langs elkaar heengaan. En al zeker niet de harten van burgers raken.

Gaat het wel echt om de burger? Hebben al die snelle verkiezingsbezoeken echt een reel beeld gegeven wat er onder de burgers leeft?

 

Straks is er nog Freek de Jonge. Ik vraag me af of het hem lukt om een betere show neer te zetten. Wat een poppenkast...

 

Het staat voor me vast dat ik morgen een stem uit hoop te brengen. Dat recht heb ik, die plicht heb ik. Degenen die mijn NEE-NEE sticker genegeerd hebben worden het sowieso niet. Partijen die me als stemvee beschouwen ook niet. Dus dan toch maar Partij voor de Dieren?

 

Ach, ik ben nogal honkvast. Na alles wat ik gezien en gehoord heb, ben ik niet overtuigd om een andere keuze te maken, dan ik als sinds mijn 18e gemaakt heb.

En geluk, ik ben gn zwevende kiezer en hoor dus bij een select gezelschap.


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer