Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hier hou ik mijn belevenissen in Oslo bij, gedurende mijn 5 maandse studie/stage!

Foto's | Home | Mijn profiel | Archief | Friends

Terug in NL!

Posted at 11:48 on Thursday, June 22, 2006

Hoi!

 

Na een goede autorit ben ik volgens plan gisteravond teruggekomen! Het is nog een beetje vreemd om weer terug te zijn, maar ik heb al weer gelijk genoeg te doen ivm tentamens en verhuizen de komende tijd. Mijn oude telefoonnummer gebruik ik weer (06-54617680), dus bel gerust als je een keer een biertje wilt doen! Op het moment verblijf ik in het mooie Schipluiden bij mijn ouders, en er wordt goed voor me gezorgd

 

Dit was voorlopig mijn laatste post hier, ik kan jullie nu immers de verhalen persoonlijk komen vertellen!

 

Jasper

 

 

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Alweer bijna naar huis!

Posted at 12:02 on Saturday, June 17, 2006

Nounou, ik ga alweer bijna naar huis! De laatste paar weken zijn echt voorbij gevlogen. Even een korte update:

  • Project is afgerond met een projectexamen (presentatie + vragen/discussie er achteraan). Wij hebben er een B voor gekregen, naar Nederlandse normen is dat vergelijkbaar met een 8. Dat viel eigenlijk een klein beetje tegen, omdat we een A verwacht hadden.
  • Ook hier is het voetbal goed te volgen! Alhoewel Noorwegen zelf niet meedoet, is er wel een gigantisch scherm downtown waar ALLE wedstrijden te zien zijn! Erg ideaal, ook omdat het de afgelopen weken heel lekker weer is.
  • Ik zal dinsdagavond uit Oslo vertrekken. Ik rij naar Larvik (2 uur naar het zuiden), en vandaar neem ik de ferry naar Hirtshals (Noord-Denemarken). Om 7:00 uur woensdagochtend kom ik dan aan, en rij op woensdag de 1009 km terug naar Nederland. ETA ongeveer 18:00 uur. Op tijd genoeg voor Nederland-ArgentiniŽ dus!

 

 

Omdat alles nu op zijn einde loopt hier, is het een leegloop van de internationale studenten geworden. Het is best vreemd om afscheid te nemen van personen die je wellicht nooit meer zult tegenkomen. Maar gelukkig met een boel mensen afspraken gemaakt om ze eens op te zoeken. Voor mij dus veel goedkope stedentripjes in het vooruitzicht, hotels heb ik niet nodig :) Nederland is ook populair als bezoekland (rara waarom...), dus ik ga het nog druk krijgen als reisleider!

 

Dan nog een laatste nieuwtje, dan weten jullie het alvast: Ik ga verhuizen. Na een paar leuke jaren op mijn kamer aan de Prof. Evertslaan, ga ik deze kamer verruilen voor een grotere aan de Haviksingel (in Delft). Ik heb dan een eigen ingang en eigen sanitair, en deel de keuken met Geertje (met haar heb ik vorig jaar Proteus-bestuur gedaan). Precieze details volgen nog!

 

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Comments (5) | Post A Comment! | Permanent Link<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer