Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Life is what you make it

About Me

All about JaX!
Home | Profile | Archives | Friends

Bewoond - 22:37, 4/6/2006

Jippie! We zitten eindelijk in ons huisje!! Ik zal binnenkort foto's plaatsen, want dat werkt allemaal nog niet helemaal goed. We hebben ook nog geen goede internet-verbinding, dus daarom was het even wachten op een nieuw berichtje.

 

Anyway, we hebben al genoten van de zon in ons prachtige tuintje, het bad en van het uitzicht vanuit onze slaapkamer, heerlijk.

De verhuizing ging prima volgens plan. Het laden kostte 2 uur, de rit ongeveer 2 een en half uur en het lossen slecht 3 kwartier! Gelukkig hadden we in Enschede en Maarssen veel hulp van familie zodat alles vlekkeloos verliep. De woonkamer staat nu vol met dozen en meubels, dus we leven zo'n beetje op de bovenverdieping. Nu nog aan het werk met het inrichten, maar dat komt helemaal goed natuurlijk ;)

 

Binnenkort dus meer!! Tot gauw


1 Comments | Post Comment

Oef wat een rommel... - 11:51, 28/5/2006

Nee, verhuisstress hebben we nog niet. Maar dat zal niet lang meer duren, ik wordt al gek van de rommel in huis! De dozen stapelen zich al op... wat een hoop he?

 

 

Vincent is bezig het tapijt uit de slaapkamer te verwijderen. Een rotklus, want bij het inleggen had ie alles vastgelijmd :P Maar goed, daarom slapen we nu in de woonkamer en is nu helemaal niet door de zooi heen te komen!

Gisteren hebben we de schuur leeggeruimd, 3x op en neer gereden naar de vuilstort met een aanhangwagen! Een hoop weggedaan, scheelt weer met verhuizen.

 

En nog 3 nachtjes slapen totdat we de sleutel van ons huis hebben!!!


0 Comments | Post Comment

ff voorstellen - 00:00, 19/5/2006

 

 

Nou, dit wordt hem dan, ons toekomstige huisje! Het is een voormalig huurhuis in een prettige wijk en met de tuin op het zuiden! Dat wordt genieten deze zomer ... ;)

 


0 Comments | Post Comment

Aftellen! - 22:18, 18/5/2006

Welkom!

 

Het is al bijna zover; 2 juni gaan we verhuizen! 31 mei krijgen we de sleutel van ons nieuwe huisje in Maarssen. Allemaal erg spannend natuurlijk en daarom lijkt het me leuk de gang van zaken bij te gaan houden op deze weblog. Nu maar hopen dat ik het bij kan houden :P

 

Vandaag heb ik afscheid genomen op mijn werk. Best raar dat ik nu opeens werkeloos ben, hehehe. Maar ik heb ontzettend leuke afscheidscadeautjes gehad en de reacties van mijn collega's waren hartverwarmend. Ik ga het allemaal absoluut missen, maar gelukkig krijg ik er een hoop voor terug. Nu nog een nieuwe baan zien te vinden, dat zal vast geen probleem worden. Ik ben benieuwd wat voor nieuwe uitdaging mij te wachten staat!

 

XxX


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer