Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

jeffrey

Home :: Profile :: Archives :: Friends

over me zelf

hoi,

 

ik heet jeffrey en ben 12 jaar. ik vindt computeren heel leuk en  gameboyen ook.ik zit in groep 8. mijn ouders hebben een eigen bedrijf. www.hetganzenest.nl .het is een binnen- en buitenspeeltuin.ik ben er in de vakantie 6 dagen in de week en gewoon 4 dagen in de week.

 

 

groetjes jeffrey(foto komt er ook nog aan, mischien ook van vader,moeder enz.)


Posted on 25/12/2006 at 16:48

liefde

 hoi

 

ik ben al vaak verliefd geweest. ik had al 3 jaar met jamy(groep 1,2 en3) ze had vaak ruzie en ik moest haar dan helpen. als ik dat niet deed kneep ze in mijn vel of trok ze aan mijn haren. toen ze me op een dag weer riep liep ik door deed of ik haar niet hoorde en praatte verder met mijn vriend.toen was het uit.

ik vroeg toen aan iemand in het ganzenest verkering petty. ze kwam best vaak. we speelde ook veel met elkaar ook met haar broertje en met mijn broertje en zusje. op een dag vroeg ik haar verkering, maar ik kreeg het niet uit mijn mondt en toen kwam mijn zusje :,, hij wil verkering.'' en toen rende petty weg. maar toen ik bij mijn oma ging logeren vroeg ze steeds aan mijn vader: komen ze nou, kunnen we ze bellen. maar ze bleef volhouden dat ze me niet leuk vond.

 

op school vroeg ik aan karen verkering maar ze zei :je bent een leuke jongen maar nee. ik ging bij haar spelen en ze stopte een briefje in mijn nek met: y love you. ik zei natuurlijk ja. maar de volgende ochtend op school maakte ze het uit en ik had een halve dag verkering.

nu ben ik superrrrrr verliefd op macy. over haar heb ik niet veel te vertellen want ik ben al 3 jaar op d'r maar ze heeft al verkering met maarten.(ik gok 3-4 jaar)maar ik blijf proberen ook al duurt het nog 0,50 jaar voor ik van school af ga en haar nooit meer zie.

 

groetjes jeffrey


Posted on 25/12/2006 at 16:15
Hosting door HQ ICT Systeembeheer