Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

I think.

13/11/2010 - Die eeuwige reclames

Net als je een film zit te kijken, net als je er helemaal in zit, net als die bekende cliffhanger voorbij komt: ''Deze film wordt mede mogelijk gemaakt door Danoontje/Jupiler/Pringles''. Vreselijk. En oneindig veel hatelijkheden aan reclames: ze duren te lang, ze zijn nutteloos, ze zijn te vaak en binnen n reclame komt wel vijf keer dezelfde reclame voorbij. Niet te doen. En dan ook nog de reclames van een minuut, of die dwars door je beeld heen gaan met een afschrikwekkend beeld van Gerard Joling die aankondigt dat morgen (of pas volgende week, waardoor je er nu al verzekerd van bent deze reclame nog vaak, veel te vaak, tegen te komen) een nieuwe aflevering van SYTYCD wordt uitgezonden. Maar waarom? Voor velen een vraag, voor weinigen een weet. Letterlijk, want zelfs de reclamemakers zelf snappen niet dat er zoveel reclame zo vaak zo lang op tv is. Wedden dat ze zich er zelf ook nog aan ergeren? Zou mij niks verbazen. Maar goed, terug naar het waarom. Nou, heel logisch, gewoon omdat er geld mee verdiend wordt en kan worden. Niet dat je na het zien van een Haribo of Sun-reclame naar de winkel rent om dat product te kopen, maar je snap wat ik bedoel. Geld, dus. Rest ons het waarom zo lang en zo vaak. Waarschijnlijk, en meest logisch, omdat het kan. Centjes verdienen, en daarmee je niet bekommeren om wat anderen vreselijk of juist geweldig vinden. Gewoon doen. Oh bah, daar heb je die zin uit de Nederlandse Energiemaatschappij weer. Zie, je wordt zelfs in mijn blog nog overdonderd door reclame. Ik wacht tot het moment dat er alleen nog maar leuke reclames op tv zijn.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/11/2010 - Het Openbaar ''Vervoer''.

Over het Openbaar Vervoer hebben we eigenlijk al wel genoeg gezeurd. Ik doe er lekker nog een schepje bovenop. Gewoon, zoals iedereen dat eigenlijk al wel gewend is. Oh ja, sorry, ahum... Ik ben dus Jenny, Jennifer, fervent blogger (in mijn hoofd althans, hoe dat naar buiten komt, laten we het daar maar niet over hebben), studente aan de School voor Journalistiek, schrijft en geeft haar mening graag. Dus bij deze, het OV. Dat ik eigenlijk nogal k*t vind. Wat er zo vervelend aan is? Moet ik dat echt nog vragen? Als extreme treiner (ik neem elke dag de trein naar het middelpunt van Nederland) heb ik me nogal vaak afgevraagd of er echt, echt, cht geen mogelijkheid is om zonder vertraging het land door te komen. Want elke keer als ik 's ochtends mijn busje neem, het begin van een lange reis, heb ik eigenlijk gelijk als ik uit mijn huis stap, 5 minuten vertraging. Minstens. En dat is ook al zo met de eerste bus. Leg mij uit, hoe kan de eerste bus, die neem ik aan altijd op tijd vertrekt omdat het toch de eerste bus is, nu al vijf minuten vertraging hebben? In ieder geval, dat vraagstuk tergt mij al maanden lang. Dan de treinen. Daar valt gewoon niets goeds over te zeggen (zelfs toiletten kunnen er al niet meer in, iets met bezuinigingen of zo), zelfs als ze op tijd zijn, heb je weinig kans op een zitplaats. Neem dan deze herfst de blaadjes op de sporen. Een ramp. Een ware tragedie. Erger dan de bevroren wissels. Wacht... erger dan dat? Haast wel, want nu al beginnen de treinen met 'vertragingen door bladeren op het spoor', in plaats van 'houdt u alstublieft rekening met vertragingen veroorzaakt door de hevige sneeuwval'. Je zou denken dat in al die jaren dat de NS al rijdt, toch wel ergere jaren heeft gezien. In Zwitserland hebben ze er zelfs geen enkel probleem mee. Wij moeten het dus doen met constante vertragingen, of treinen die dan toch maar gewoon niet rijden. Kan dan echt niemand mij vertellen of er ooit een dag zal zijn waarop ik geen vertragingen en rustige zitplaatsen kan vinden? Ben diegene nu al dankbaar.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

I think. Too much. My own little bubble full of thoughts. Have fun.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer