Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Jenny's Afvalrace

Description

een verslag van de afval race die ik tegen Cynthia in Januari 2007 ga houden


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

21 februari... het is wel weer eens tijd om te schrijven!!!

Ik schaam mij diep maar na mijn goede voornemen om dit blog goed bij te houden heb ik het een beetje laten zitten.... gelukkig heb ik het afvallen niet laten zitten... nou een klein beetje met mijn verjaardag maar ja dat moet toch kunnen!!!

 

OP mijn verjaardag heb ik weer lekker eens een glas cola gedronken en een paar chipjes gegeten.. maar verder hou ik het heel gezond en op af en toe een koekje, stukje chocola of chipje na snack ik nog steeds bijna niks!!!

 

mijn feestje was ook erg gezellig en ik had lekkere hapjes gemaakt die niet calorie arm waren..... maar wel heel erg lekker!!!!!!!!!! en ook de banane en cacoa liquren gingen er goed in... maar gelukkig op de weegschaal bijna niks van gemerkt! ik was de dag erna zelfs op het laagste tot nu toe.. maarja uitdroging door alcohol is niet een goede manier om aftevallen :)

 

Ik ben nog steeds fanatiek aan het vacusteppen en ben vandaag zelfs naar een zwaardere step stand gegaan!!! ik blijf het lekker doen, nu ik het nog kan betalen want prijzig word het wel een beetje. Ook ben ik maandag weer lekker gaan aqua-arobicen  , helaas in mijn eentje want arme cyn heeft de griep, en het was weer eens een leuke les! gewoon op je plaats oefeningen doen!!! Ik probeer ook 2 keer in de week naar de sportschool te gaan maar dat schiet er nog al eens bij in, vorige week dinsdag geweest maar op vrijdag laat uit mijn werk en geen tijd meer, en deze week ben ik zo verkouden dat ik dinsdag wel ben gaan steppen maar de sportschool maar even voor gezien hield... ik hoop dat ik vrijdag beter ben en weer lekker die gewichtjes kan gaan liften......

 

en om even een beeld te geven van mijn gewichts toestand... ik woog bij de laatste officiele meeting 68.0 en mag daar dus niet boven komen of Cyn krijgt een leuk shirtje van mij.. maar vanmorgen woog ik 66.6 (duivels) maar das zonder etenof iets die dag dus ik ga er vanuit dat ik nu rond de 67.0 zit en daar ben ik tevreden mee. Ik ga weer iets strenger tegen mezelf zijn zodat ik hopelijk bij de volgende meeting 66.0 ben. En volgende week is het krokus vakantie dus kan ik lekker veel bewegen!

 

Hieronder zien jullie een mooie slanke foto van mezelf tijdens mijn feestje afgelopen zaterdag!!


Posted: 20:46, 21/2/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

8 februari

Hier weer een opdate van het geweldig interesanten gegeven wat ik mijn leven noem! Ik heb het de afgelopen dagen lekker druk gehad met voornamelijk werk! woensdag was vooral druk, de kinderen op school waren al druk en vervelend..toen weer snel naar huis en meteen weer weg omdat ik een half uurtje eerder kon vacusteppen en dat kwam me wel goed uit. Na het steppen naar huis en even relaxen en een pizza eten (jaja heel slecht maarja moets voor mijn eigen eten zorgen en had weinig tijd om te koken) en toen weer snel door naar de bios om samen met Spoor naar Blood Diamand te kijken. Erg goeie film en Leo is zeker zijn oscar nominatie waard.

 

Over de oscars gesproken, ik heb gelukkig een manier bedacht zodat ik ze als van ouds weer lekker midden in de nacht hier kan kijken. Vorig jaar was in in canada en kon ik ze gezellig samen met mike in de vroege avond kijken en pizza bestellen. Maar ik kijk het toch al jaren midden in de nacht hier en dat is toch ook wel leuk. Het word dus in nederland uitgezonden door Film 1 ( voorheen canal +) en aangezien wij digitale tv van multikabel hebben kan ik die zender zo toevoegen aan ons paket. Alleen zijn daar wel kosten van 14.95 aan verbonden... opzich vind ik dat niet eens zo heel veel, vroeger gaf dat in een week aan de videotheek uit, Maar nu is het zo dat multikebel een leuke aanbieding heeft dat je het de eerste 2 maanden gratis kan kijken en kunt opzeggen zonder extra kosten. Dus mocht het niks zijn dan zeg ik het gewoon na de oscars weer op..

 

Nou het afvallen gaal iets minder... ik vacustep natuurlijk nog en ben dinsdag ook nog naar een veel te druke sportschool geweest.. morgen weer lekker overdag.... en ook mijn eten is niet ineens heel vet ofzo, nou ja op die pizza na... maar het afvallen gaat iets langzamer... misschien toch dat etentje van vorige week waar ik nu voor moet boeten.... en ook met deze kou lijkt het water er moeilijker in te gaan... Maarje ik maak me nog geen zorgen die twee kilo moet lukken en na mijn verjaardag en feestje ga ik weer een weekje of twee op lekker streng helemaal niks extra's eten... dus ga ik zeker niet aankomen deze maand!!


Posted: 21:22, 8/2/2007
Comments (2) | Add Comment | Link

Vacustep 20 keer!

Vandaag was alweer mijn 20ste keer op de vacustep en dus de laatste van de beginners kuur. Dit betekende dat ik weer gemeten werd!! en ik ben wederom erg blij met het resultaat:

 

mijn vet persentatge is van 31.1% bij eerste meeting naar 29.1% gegaan en in totaal alles bijmekaar opgeteld (dus buik, billen, taille en benen) ben ik 23.5 cm kwijt geraakt na 20 keer op de step!!!

 

Ik ben erg blij met het resultaat, vooral om dat het 8 cm in mijn taille weg is en 7 cm bij mijn buik!! en daar vind ik het het belangrijkste!!!! Dus ik blijf vrolijk door steppen!


Posted: 15:32, 6/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Het nieuwe plan!!

Zo even een pauze van de blog en het afvallen gehad maar nu gaan we weer vrolijk verder!! de zaterdag na het etentje was zwaar! nou ja ik was voornamijk moe! Ook vond ik dat het weekend me niet te veel zorgen over afvallen moest maken dus heb ik lekker worstbroodjes gegeten bami. Niet heel veel gesnackt er tussen door maar af en toe een stukje kaas en wat meer rosevice dan water. Met als resultaat dat ik niets ben afgevallen maar gelukkig ook niks ben aangekomen!!!

 

Cyn en ik hebben besloten om niet nog zo'n battle te houden maar wel op mekaar te letten en als motivatie om in iedregeval niets aan te komen hebben we besloten om aan het einde van februari weer te wegen en mocht iemand wat zijn aangekomen dan kan deze persoon een leuk topje for the ander gaan betalen ter waarde van 30 euro!!! Wat waarschijnlijk betekent dat we allebij niks aankomen maar toch gaan winkelen en vervolgens veel te veel uitgeven!!!

 

Mijn plan voor februari en voor de komende maanden is het volgende: Ik heb als doelstelling om ongeveer 2 kilo per maand kwijt te raken! Als ik dat vol hou ben ik rond de zomer op mijn gewenste gewicht van 60 kilo. Ik ga dit hopelijk halen door door te gaan met mijn nieuwe eet patroon maar ik mag van mezelf nu wel een keertje pasta eten of een chipje/toastje op een zaterdag avond! Want ik ga met mijn verjaardag toch echt niet op een houtje bijten. Verder blijf ik 3 keer in de week vacusteppen, ga ik twee keer in de week naar de sportschool en nog 1 keer in de week aquaarobicen!!

 

Dit blog blijf ik lekker volschrijven dus hoop ik dat het ook gelezen blijft !! al denk ik niet dat ik dag voor dag blijf schrijven maar wie weet....


Posted: 15:13, 6/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Het gezellige etentje!!!

Hier een paar foto's van de gesellig avaond die Cyn en ik gisteravond gehad hebben. Cyn was de gene die de foto's heeft genomen dus sta ik er iets vaker op als zij!! En Vincent had gelukkig ook nog even tijd om voor een kiekje to poseren!

 

 

 


Posted: 22:41, 3/2/2007
Comments (2) | Add Comment | Link

And the winner is........................

Cynthia!!!! gefeliciteerd!!!!!

 

Maar ik heb ook mijn tagert gehaald dus niet helemaal verloren, Cyn heeft gewoon iets meer gewicht verloren!!! de officiele cijfers zijn:

 

Cyn van 68.4 naar 63.2 en is dus 5.2 kg kwijt

Jen van 71.5 naar 68.0 en is dus 3.5 kwijt

 

Ookal heeft Cyn het beter als ik gedaan ben ik nog steeds heel trots op mezelf omdat 3.5 in een maand ook helemaal niet slecht is!! Ik heb mijn eet patroon verandert en onder het mom van het moet leuk blijven en niet op een houtje bijten heb ik het dus goed gedaan!!!

 

Cyn en ik zijn gister avond het meteen gaan vieren in Babylon, en het was erg lekker!!! en ook nog eens super gezellig!!! Ik had een lekker stukje rib-eye steak met kruidenboter en komkommer salade en cyn had een stuk kabeljouw rug met patatjes en flauwe mayo. Als toetje hadden we een menutje voor twee personen van thee met bonbonntjes en warme likeur met slagroom... vooral dat laatste was erg lekker. Ook was er een leuke bandje die lekker van die klasieke mee zingers speelde dus hebben we nog lekker gedanst ook!! En gaan we volgende maand als het bandje er weer is nog maar een keer naar babylon en dan sleuren we de rest ook mee!!!

 

Hieronder zien jullie nog een foto met de troffee die Cyn voor mij gemaakt had!!! ze was er van overtuigt dat ik zou winnen!! Super lief van haar en ik ben er heel blij mee! De foto's van het etentje volgen nog!!!


Posted: 16:33, 3/2/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

1 februari

Nog maar 1 dag!!!!

 

Morgen gaat het dan echt gebeuren!!! na mijn werk zal Cyn lang komen om weer op de weeg schaal te gaan staan en dan zullen we weten wie er wint!! Maar ik vind dat we allebij al gewonnen hebben omdat we allebij heel gezond aan het eten en sporten zijn en zo te zien gaan we dat na de wedstrijd ook niet veranderen!! Maar ja om te zeggen dat je gewonnen hebt is toch ook wel een lekker gevoel... dus we zullen het morgen gaan zien!

 

School was vandaag weer erg vermoeiend! ik had het eerste uur vrij maar dat is niet zo lekker als het klinkt, ik heb dan een drukke trein om 8uur ipv de iets rustigere om 7 uur. Maar de dag ging wel snel voorbij en mijn laatste uurtje was ook wel weer leuk.

 

Toen weer snel naar huis en naar de vacustep waar ik toch fanatieker op stand dan ik had gedacht! ik heb ook weer lekker op het hoogste niveau staan steppen en hopelijk nog even goed gewerkt aan die vetverbranding!!!

 

's avonds was eigenlijk het plan om met Sander naar de bios te gaan maar ik was zo moe dat ik bang was inslaap te vallen tijdens de film dus hebben we het naar volgende week woensdag verzet. Sander kwam nog wel even bij me langs om het eerste seizoen van X-files op te halen want die had ik voor hem op schijfje gezet. En na lekker een kopje thee met hem en mijn moeder te hebben gedronken zit ik nu weer lekker achter mijn computer te typen en ga ik zo mijn bedje opzoeken....

 

want morgen is de grote dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Posted: 22:03, 1/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

31 januari

Nog 2 dagen te gaan voor de grote einduitslag!!!!

 

Woensdagen zijn voor mij altijd erg druk... op school sta ik van 1ste t/m 8ste voor de klas, zo gaat de dag erg snel maar even een tussenuurtje is altijd erg lekker om nog wat voorbereidingen te doen of gewoon even lekker te ontspannen. En na mijn werk snel weer naar huis want om 1700 moest er weer worden gevacustept.

 

Ik heb me meteen opgegeven voor een volg kuur want dinsdag loopt mijn beginners kuur van 20X af en ik wil er toch niet mee stoppen want het gaat tenslotte erg goed. Dus de vervolg kuur is voor 10X  en ik heb afgesproken om 3 keer per week te gaan, op dinsdag, woensdag en donderdag. zo hou ik maandag over om te aqua arobicen en fitnessen, en ook dinsdag avond kan ik naar de sportschool want dan vacustep ik 's ochtens, en vrijdag en zaterdag zijn dan ook een optie! Dus hopelijk kan Nancy hier wat mee want we kunnen maar niet een tijd vinden waar we allemaal op kunnen gaan sporten.

 

Ik heb vandaag ook nog even de directeur van de school in Bergen waar ik afgelopen maandag heb gesoliciteerd gesproken. Ik moet hem even het nummer van mijn teamleider door geven zodat hij haar kon bellen en een referentie vragen. Wat ik als positief hier aan beschouw was dat toen ik hem rond 11 uur belde hij mij vertelde dat hij in vergadering was maar omdat hij wist dat ik zou bellen ( ik heb nooit een tijdstip gezegt, alleen woensdag) hij zijn telefoon had aangehouden. Ik hoop dus dat dat betekent dat hij geintereseert is om mij in ieder geval terug te vragen voor een tweede gesprek. Ik hoop het wel want hoe meer ik over die school nadenk hoe leuker het me lijkt er te werken.

 

Met eten ben ik ook wer sterk geweest vandaag. er had weer eens een collega cake mee om een of andere reden maar ik heb het netjes laten staan al moet ik zeggen dat als was de battle over geweest ik waarschijnlijk wel een plakje had genomen. Maarja nu nog 2 dagen vol houden voor de battle gaat me wel lukken en daarna ga ik lekker door met dit gezonde eet patroon al mag er dan van mij natuurlijk wel een keertje een plakje cake of toastje op zaterdag avond doorheen hoor!!!


Posted: 22:50, 31/1/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

30 januari

een goed sportief dagje gehad, begonnen met de vacustep en zoals altijd ging dat weer lekker. omdat het dinsdag was en ik dus lekker vrijwas en niet eerst gewerkt had heb ik hem lekker hoog gezet en dus lekker hard getraint.

 

's Middags naar IJmuiden voor weer een soliciatiegesprek... deze school was minder leuk als die in bergen dus hier gaat niet mijn voorkeur naar uit maar ja als ze me een baan aanbieden zal ik ook geen nee zeggen denk ik.... en Ijmuiden.. dan zal ik een autootje moeten nemen... das ook best leuk!

 

En s'avonds ben ik ook nogeens met Cyn naar de sportschool geweest... Cyn der fiets ketting begaf het inderweg naar mij toe dus zijn we lopend gegaan! Bij aankomst om een uur of 2015 was het top druk in de sportschool maar nog genoeg ruimte om bijna niet te wachten... alleen bij het buikspier apperaat waar twee dikke wijfen meer op zaten te kletsen dan bewegen. Maar het was wel weer lekker om mijn arm spieren vooral te trainen!!!!


Posted: 06:16, 31/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

29 januari

Mijn horoscoop in de spits vanmorgen in de trein vertelde me dat ik beter niet mijn bed uit kon komen omdat het mijn vrijdag de 13de zou worden.. maar dat een beetje sporten 's avonds wel goed was.. nou zoals alle vrijdag de 13de is mij helemaal niks over komen en idd was het sporten wel weer even lekker vanavond. Eindelijk niet zo'n suffe aqua les als de vorige keren.

 

Over mijn eten valt niet veel te melden. mijn normale boterhammetjes en stukjes fruit voor ontbijt en luch en 's avonds een lekkere aardapppel pannekoek van mijn vader met wat bloemkool en een runderworstje. Al vertelde Sara van de vacustep mij van de week dat alles waar worst achter staat je beter kan vermijden. Maar mijn moeder is al heel lief deze maand en haalt steeds gezonde dingen voor me in huis dus om een mager runderworstje ga ik dan niet zeuren.

 

Ook had ik vandaag weer een solictatie gesprek bij een school in Bergen. Een hele leuke school en al is het aantal les uren in het begin wat weinig zijn er wel doorgroei mogelijkheden. Dus hoop ik dat ik in ieder geval word terug gevraagtd voor een tweede gesprek. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk ook wel zin heb in wat nieuws, al vind ik de school waar ik nu zit erg leuk na de krokus vakantie kan ik daar niet blijven zoals ik nu les geef en waarschijnlijk helemaal niet dus als het dan toch moet veranderen dan liever wat dichterbij... Maar ik heb morgen weer een solicitatie in IJmuiden dus wie weet vind ik die school ook helemaal geweldig.

 

nou ik ga nog 1 flesje water leeg drinken om zo weer aan mijn 2 liter te komen en ondertussen lekker X-files ( ja het eerste seizoen gedownload!!! echt weer cool om te zien) kijken.


Posted: 22:11, 29/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

28 januari

Echt een lekkere zondag waar ik helemaal niks gedaan heb. Niet eens een rondje luna gelopen!!! Ach dat moet toch ook wel eens kunnen hoor!! Ik heb heerlijk uitgeslapen en de rest van de dag achter de computer of tv gehangen en series en filmpjes gekeken. film tip: The Prestige met een van mijn favorite acteurs Christan Bale.

 

Nou meer niet te melden dus word dit een kort verslagje!

 

 


Posted: 12:28, 29/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

27 januari

Het was weer een lekkere zaterdag! Moest wel weer vroeg op omdat ik moets eten om 915 want om 1115 moest ik weer op de vacustep staan! En zoals gewoonlijk ging dat weer super lekker! Ik weet nu ik zeker dat ik een vervolg kuur ga doen... dan hoef ik maar 2 keer in de week en ga wat meer in de sportschool krachttraining doen om vooral mijn armen ook wat strakker te maken!

 

'S middags kwam er een kennig van mijn ouders op visite met haar twee kinderen en  zij is zo'n gezellig brabands mens en kaar kinderen zijn ook zo grappig dat ik me de hele middag goed vermaakt hebt. Alleen in de namiddag toen ze weg waren ging ik me vervelen want ik had niks meer om te kijken aan nieuwe films en dan ga ik dat snack gevoel weer krijgen! Maar niks fouts gegeten, gelukkig waren er nog manderijnen!

 

En 's avonds weer gezelig bij Cyn op de bank naar de X factor gekeken!En wederom vond ik geen enkele kandidaat echt goed. Jolanda kwam ook gezellig kijken maar was een beetje laat door druk aan haar nieuwe huis te werken! Dus de X faxtor heeft ze grotendeels gemist maar daarna was het ook nog heel gezellig! En ik heb me netjes aan de lekkere tomaatjes en komkommertjes gehouden, zelf niet verleid door de chipjes en toastjes die Cyn voor Jo had neergezet ( en Cyn zelf ook niet!! dus ik geloof dat we allebij goed genezen zijn van het snacken!) Natuurlijk heb ik wel een paar wijntjes op maar ook nog 1 liter water gedronken dus dat heeft geen schade aangericht ( hoop ik)!

 

Oh en dan ook nog even nieuws over de battle: Cyn en ik hebben besloten om de final meeting te houden op vrijdag 2 februari om twee redenen: 1, we zijn beginnen op 2 januari dus dan hebben we echt een maand gehad en 2, om dat eht kwa tijd ons allebij beter uitkomt want Cyn is lekker op vrijdag vrij en ik ben om 1600 weer thuis zodat we dus nog voor het eten kunnen meten. En het maakt natuurlijk ook niet uit wanneer we meten als we het maar op het zelfde tijdstip doen.


Posted: 11:00, 28/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

lieve foto!!

Net van me schoonzusje deze lieve foto opgestuurt gekregen die ze met haar telefoon had gemaakt! Voor de gene die het niet weten... dit is mijn kleine nichtje Anouska, ze is nu bijna 2 maanden oud.


Posted: 15:30, 27/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

26 januari

Eindelijk naar de sportschool geweest!!! en het was super relax omdat er bijna geen hond was! dus ok ik in al mijn gemak lakker de apparaten uit testen en stond ook niet zo voor lul als ik het niet snapte!!! En het was nog gezellig ook want Cyn was mee! Ik ben daar nu voornamelijk mijn armen en buik aan het trainen omdat ik door het vacustep programma mijn benen niet moet overbelasten.

 

School was wel ok, en ik heb lekker gespijbelt, eigenlijk had in na de pauze op het hoofdgebouw een soort vergadering informatie sessie bij moeten wonen maar aangezien ik waarschijnlijk maar tot de krocus vakantie daar blijf vond ik het onzin en ben ik lekker naar huis gegaan!!!

 

Na het sporten wilde ik trouwens lekker relaxen maar toen ik om 1630 thuis kwam deelde mijn moeder me mede dat ik met mijn vader al voor het eten naar de verjaardag van mijn nichtje in noordwijk ging ( mij was dus na het eten verteld) Wat dus ook betekende dat ik daar aan de lasagna moest!!! nou ik heb het bij een klein stukje gehouden en veel salade! En ook de taart heb ik laten staan!!! Mijn plan om pas weer volgende maand gezonde pasta's te gaan eten is dus niet gelukt.. maar ik hoop dat dit kleine beetje weinig effect op mijn afval proses heeft!!!

 

 


Posted: 23:46, 26/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

25 januari

Vandaag weer eens het verslag op het eind van de dag zelf!!!! En het was een goed dagje! ik zou tot het 8ste uur les moeten geven met het 3de en 5de uur tussen uur, maar omdat er een leraar ziek was kon ik mijn 7de uur in het 3de geven en mijn 8ste uur kan naar morgen het 1ste uur verplaatst worden dus was ik lekker na het 4de uur vrij!

 

Ik was dus lekker vroeg vrij en toen ik net thuis was belde de vacustep ook nog op of ik eerder kon komen dan 1700... en dat kwam mij ook wel goed uit want anders is het altijd zo gehaast. En het steppen ging echt weer super lekker... ik denk dat ik na de 20X kuur er een volg kuur van 10X 2 keer per week ga doen want ik voel me er gewoon kip lekker door, ik heb nog nooit zoveel energy gehad!!!

 

's avond niks gedaan, wel lekker gegeten een omelet met champignons en rodekool met een aardappeltje ( zonder jus, maar mijn vader koopt eindelijk de vastkokende en die zijn wel lekker zonder jus) EN!! ik was met mijn ouders tv aan het kijken toen mijn moeder voor hun een paar zoutjes op tafel zette... voorheen kreeg ik dan wel zin in een chipje maar nu deed het me eigenlijk helemaal niks!!!

 

Morgen als het goed is eindelijk naar de sportschool, het hangt nog af of ik naar een vergadering op school moet, Ik wil er onderuit komen en dan ben ik lekker om 1230 klaar... anders zal het pas 1630 worden. Dus voordat ik dan thuis ben is het een uur of 1800 en 's avonds moet ik weer naar de verjaardag van mijn nichtje in Noordwijk dus dan heb ik geen tijd voor de sportschool en zal het pas zondag of maandag worden ( JA JA ik schaam mij diep!!!)

 

De verjaardag gaat ook nog interesant worden.. ik heb al twee low profile verjaardagen overleefd zonder verleidingen maar daar wisten ze ook van de battle af, bij mijn family heb ik niet zoveel zin om het uit te leggen enzo.. nou het zal moeten want als ik alleen water drink zullen ze wel raar opkijken.

 

 


Posted: 22:01, 25/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

23 & 24 januari

Nu moet ik heel goed gaan nadenken wat ik gister gedaan heb wat dus al betekent dat het niet veel voorsteld! Oh ja ik had vrij dus moest eerst 's ochtens vacusteppen waarna ik heel snel naar huis moest want ik moets naar de tandarts om een gaatje te laten vullen! EN mijn tandarts doet dat zonder verdoving... dat schijnt raar te zijn dus mijn vraag aan jullie... verdoofd jullie tandarts wel??? al moet ik ook zeggen dat het maar enkele seconden echt pijn deed.

 

De rest van de dag niet bar veel gedaan, 's avonds lekker kip gegeten ( zonder de lekkere skin natuurlijk) en weer te laat naar bed gegaag waardoor ik vanmorgen weer lekker moe in de trein zat.

 

Ik heb op woensdag altijd een volle les dag, geen tussen uren en dus alleen van 1045 tot 1100 en van 1230 tot 1315 pauzes. Maar bijna al mijn lessen waren leuk en ik heb ooknog de nieuwe wiskunde leraar geinspireed voor een leuke oefening! Ik ging namelijk met een aantal klassen een memory spel maken waarbij ze op 1 kaartje het woord moesten schrijven en op het bijhoordende kaartje er een plaatje van moesten tekenen. mijn collega vond dat zo'n leuk idee dat hij het met rekensommen en antwoorde toepaste en kwam in de pause heel enthousiast naar me toe dat het een groot succes bij hem was.

 

Uit mijn werk super snel naar huis ( nou ja de trein van 1519 halen) want ik moest om 1700 al weer bij de vacustep zijn. toen ik in de trein zat voelde ik me lekker suf maar na het fietsten naar huis had ik al weer zoveel energy dat ik ook lekker op de fiets ging vacusteppen! Al moet ik zeggen dat het vacusteppen moeizaam op gang kwam en ik echt wel merkte dat ik niet fris en fruitig meer was... maar zoals altijd barste ik erna weer van de energy... daar ben ik echt heel blij mee, meer zelfs dan het cm kwijt raken enzo, ik voel me gewoon super goed!

 

Maar mijn competitie is ook goed bezig, Cyn is eindelijk ( ik schaam mij diep dat ik nog niet ben geweest) naar de sportschool geweest, samen met Nancy die we een klein beetje hebben aangestoken met het sportieve virus... al is ze ons wel helemaal zat en geloof ik heel blij als we volgende maand de uitslag hebben.. Maar ik heb ze allebij even gesproken en ze zijn heel goed bezig geweest en zelfs 20 minuten despint!! Ik ga als het goed is vrijdag voor het eerst dus we zullen zien of ik dat kan volhouden.. maar Cyn gaat mee dus word het zo ie zo gezellig... gelukkig is er geen barretje waar we dan de hele tijd kunnen gaan thee leuten.

 

nou ik ga nog lekker een filmpje kijken voordat ik ga slapen...


Posted: 20:52, 24/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Oeps

ik ga er geloof ik een gewoonte van maken mijn entries te vergeten!!! Het is 6.20 en over 40 minuten moet ik al weer in een trein zitten! Dus ik beloof vanavond over gister en vandaag te schrijven!!!!! 

Posted: 06:21, 24/1/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

22 januari

Alweer een dagje te laat met mijn post maar ik ben het gewoon helemaal vergeten gister avond. Er is ook niet veel bijzonders gebeurt gister dus ik heb ook niet veel te melden.

 

Werk was werk, moest een klas opvangen mijn laatste 2 uurtjes en aangezien het niet een klas is die ik normaal les geeft mochten ze lekker een filmpje kijken.

 

's middags mijn goede voornemen om naar de sportschool te gaan maar laten schieten omdat ik nog wat bank zaken moest regelen in middenwaard

 

en  's avonds weer naar het aquaarobicen, en dat was wederom erg suf! Als dat zo door blijft gaan denk ik niet dat ik mijn kaart verleng als die op is want dit was een kinderachtig achter mekaar aan huppelen. En we begonnen 10 minuten te laat maar stopte wel gewoon om 2000!! ook suf.

 

Verder was ik nog een beetje down ook, het was namelijk een jaar geleden dat ik naar Canada ben vertrokken en eerlijk gezegd had ik niet verwacht nu weer hier te zijn.. maar ja het heeft geen invloed op mijn eten gehad. Ik heb echt geen enkele moeite meer om van het snack en tussendoor eten af te blijven! Dus ookal win ik niet ben ik al heel tevreden met mezelf!


Posted: 08:53, 23/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

21 januari

Niet zo heel veel zin nu te schrijven maar ik wil toch elke dag wat melden dus moet het maar. Het is zondag dus lekker niks gedaan, uitgeslapen een filmpje gekeken en achter de computer gehangen... maar wel gezond blijven eten en niet gesnackt! Dat niet snacken is op dit soort dagen het moeilijks omdat ik dan uit verveling ga denken wat ik kan eten.

 

een beetje mot met Cyn gehad vandaag, ik was niet zo blij over iets op haar blog en toen kwamen er over de email van allebei de kanten wat frustraties uit. Maar we hebben het ook weer goed gemaakt want ruzie vind ik het stomste wat je kan hebben... life to short! dus gaan we morgen weer vrolijk in het water rond springen! al hoop ik wel dat de les wat leuker is deze keer.

 

In het cafe gister avond was het ook gezellig! weer met iedereen bijgepraat en een paar wijntjes op maar steeds ook een glas water dus geen hang over vanmorgen. Ik moet zeggen dat het lijkt of ik door witte wijn niets aankom maar door roze wel, terwel roze minder calorien heeft??? misschien zit dat gewoon in mijn hoofd hoor! En op zijn tijds is een wijntje gewoon lekker dus dat moet kunnen.


Posted: 22:55, 21/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

20 januari

Zo nog even snel het verslag van vandaag voordat ik het straks weer vergeet! Ik ga zo nemelijk lekker 1 of 2 wijntjes met Nancy in het cafe drinken! Ik heb vandaag echt debiel veel water gedronken omdat ik gewoon in niks anders meer zin heb... ja ik snap het ook niet zo goed .............maar ja zolang ik geen 7 liter zonder naar de wc te gaan drink zal er niks met me gebeuren!

 

In mijn eerdere bericht hebben jullie al kunnen lezen hoe goed de meeting van vanmorgen bij het vacusteppen is gegaan! En ookal zei mijn moeder nog dat ik de auto mocht nemen ben ik daar ook weer lekker op de fiets heen gegaan! het regende niet en de wind was (na donderdag) ook niet zo hard meer! Vroeger zou ik echt zo in de auto hebben gesprongen maar nu voel ik me zoveel beter dat het echt een kick geeft om sportief te doen!!!

 

Mijn avond eten was een beetje stom, we gingen gewoon brood eten en ik had aan mijn moeder gevraagt om tomaten soep voor me mee te nemen ( ik heb 1 blik wat ik super lekker vind en dat weet ze)  dus de hele dag op verheugd krijg ik een tomaten groente soep (die ik heel vies vind) voorgeschotelt! had mijn vader uitgezocht! Verder had mijn moeder ook nog een kroquetten voor op brood gemaakt en aangezien ik deze maand niks uit de frituur wil eten kon ik daar ook alleen maar naar kijken...... dus een paar boterhammen en crackertjes waren mijn avond eten,  maar ik begin nu al weer dat lege gevoel te krijgen terwel ik dat niet heb als ik goed heb gegeten!!!

 

nou ja ik ga me nu lekker vermaken in het cafe dus daar zullen jullie morgen wel over horen!


Posted: 15:41, 20/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer