Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Life

Mijn games

22:10, 17/11/2013 .. 0 comments .. Link

Al van jongs af aan ben ik in de weer met computergames. Waar het begon met Mario en Luigi op de gameboy en super nintendo, speel ik tegenwoordig op de 360 en de PS3. Mijn favoriete series zijn Call of Duty, GTA, Need for Speed, Uncharted, Forza Motorsport en Fifa. Even een uurtje online knallen met Call of Duty of racen met NFS. Heerlijk om even te ontspannen en de problemen van alledag te vergeten. In 2014 misschien de overstap maken naar de next-gen machines. De playstation 4 wordt in Nederland over 2 weken gereleased maar is al stijf uitverkocht.

Favoriete games:
- Need for Speed Hot Pursuit - 2010
- Forza Horizon - 2012
- Call of Duty Ghosts - 2013
- GTA V - 2013
- Uncharted 2 - 2009
- Fifa 14 - 2013
- Colin McRae Dirt 2 - 2009
- Race Driver Grid 2 - 2013
- Killzone 3 - 2011


 

 

 

 

 

 



Mijn muziek

21:37, 17/11/2013 .. 0 comments .. Link

Sinds 2004 ben ik aangestoken met het Italiaanse muziekvirus. Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Nek, Raf, Tiziano Ferro e.a.

Eros Ramazzotti bezocht ik voor het eerst in 2009, tijdens de Ali E Radici World Tour in Rotterdam Ahoy. Maart 2010 bezocht ik dezelfde show in Oberhausen (Dui). Het laatste concert dateert van april dit jaar, tijdens de Noi World Tour in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Discografie Eros Ramazzotti

2013 - Noi Due, wij twee (special edition Noi + live DVD Cinecittà)
2012 - Noi, wij
2010 - Eros Live World Tour 2009-2010 DVD
2009 - Ali E Radici, vleugels en wortels
2007 - Eros Best of 2
2005 - Calma Apparente, ogenschijnlijke rust
2004 - Eros Roma Live DVD
2003 - Eros 9
2000 - Stile Libero, vrije stijl
1998 - Eros Live '98 cd
1997 - Eros Best of
1996 - Dove C'è Musica, daar waar de muziek is
1993 - Tutte Storie, alle verhalen
1991 - Eros In Concert cd
1990 - In Ogni Senso, in elk opzicht
1988 - Musica E, muziek is
1987 - In Certi Momenti, op bepaalde momenten
1986 - Nuovi Eroi, nieuwe helden
1985 - Cuori Agitati, opgewonden harten

Naast Italiaans luister ik ook naar Engelstalige Pop/Rock, zoals Bryan Adams, Coldplay, Chris de Burgh, Keane, Maroon 5, Queen, Snow Patrol, Van Velzen, Kane e.a.

 

 

 



Mijn werkzaamheden

21:28, 17/11/2013 .. 0 comments .. Link

Momenteel ben ik (vrijwillig) werkzaam voor 4 organisaties. Op dinsdag voor de Stichting Onder Een Dak, een organisatie voor mensen met psychosociale problematiek. Op dinsdagavond en woensdagmiddag voor Philadelphia, een instelling voor mensen met een (verstandelijke) handicap. Op donderdag werk ik mee op de administratie van de Kroepoekfabriek, een cultuur- en poppodium in Vlaardingen. Op vrijdag tot slot werk ik op een dagbehandeling voor beginnend dementerende ouderen. Lekker divers. Het werken geeft me de tijd om te ontdekken wat ik leuk vindt en waar ik eventueel verder mee wil. Bij alle organisaties kom ik in contact met de meest uiteenlopende cliënten en (vrijwillige) medewerkers. Heerlijk om onder de mensen te zijn. Het is een uitbreiding op mijn normale sociale leven. 



About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn games
Mijn muziek
Mijn werkzaamheden

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer