Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jeroen Rens

Twitter

10:26, Monday 14 September 2009 .. 0 comments .. Link


Wilt u het balletje verder laten rollen ....

09:06, Wednesday 20 May 2009 .. 0 comments .. Link

Met uw bijdrage kunt u het balletje verder laten rollen ….

Op vrijdag 5 juni 2009 doet Heijnen & Rens adviesgroep mee aan de Vechtdalcup op de Golfbaan G & CC Hooge Graven te Ommen. De bedrijven en instanties die meedoen, sponsoren met hun deelname een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar ‘ING Chances for children’.

….en daar laten terechtkomen waar het zo hard nodig is.

De sponsorbijdragen komen ten goede aan die kinderen die deze het hardst nodig hebben. Met de opbrengst worden scholingsprojecten opgezet voor de allerarmste kinderen en wordt hun directe leefomgeving verbeterd. ‘ING Chances for children’ is een project van UNICEF.

… een extra swing

ING heeft zich bereid getoond het bedrag dat de sponsoren van de Vechtdalcup bijeen­brengen, te verdubbelen tot € 10.000,-! Hierdoor zijn we in staat heel veel kinderen in de derde wereld perspectief te bieden op een betere toekomst. Scholing maakt het verschil tussen armoede en een menswaardig bestaan. Het spreekt vanzelf dat we bijzonder blij zijn met de extra bijdrage door ING. Maar dat is nog niet alles.

Ook u kunt bijdragen aan het succes van deze actie

Spreekt ‘ING Chances for children’ u ook aan en bent u begaan met het lot van kans­arme kin­deren in sloppenwijken over de hele wereld? Wij willen deze actie, net als alle andere deel­nemers aan de Vechtdalcup, heel graag tot een groot succes maken. En dat kan met uw extra hulp! Ook kleine bijdragen zijn welkom, want vanaf € 30,00 maakt u het mogelijk om één kind een heel jaar van scholing te voorzien. Ook hier geldt, vele kleintjes maken één grote. Hoe meer geld we verzamelen, des te groter de groep kinderen die hiervan profiteren.

Meedoen kan ook ! 
Daarnaast hebben wij nog 6 plaatsen beschikbaar in de 2 teams van Heijnen & Rens. Deze plaatsen gaan wij veilen. Diegene die de hoogste biedingen uitbrengen zullen we opnemen in onze (top)teams. Naast deelname aan de wedstrijd neemt u natuurlijk ook deel aan het buffet. U dient wel in het bezit te zijn van een geldig golfvaardigheidsbewijs. Wilt u in aanmerking komen voor deze plaatsen dan ontvangen wij graag een mail op
Info@HeijnenenRens.nl met hierin uw bieding en uw (eventuele) handicap. Wij zien uw biedingen graag voor 10 mei as. tegemoet!

Wilt u niet meedoen, maar wel bijdragen? Stort dan uw vrijwillige bijdrage op rekening 68.36.36.235 van Heijnen & Rens. Als u dat doet vóór 1 juni 2009, dan vermelden wij de naam van uw onderneming of instelling op de cheque, waarmee wij het project ‘Chances for children’ sponsoren.

Mogen we ook op uw steun rekenen? Namens de kinderen alvast bedankt!WoningTrade, Samen Sterk!

14:12, Friday 26 September 2008 .. 0 comments .. Link

Laten we gewoon eerlijk zijn.

U kunt heel goed zelf uw woning verkopen.

Kijk maar eens op www.WoningTrade.nl. Voor slechts
€ 595,00 verkoop je met enige ondersteuning je eigen woning zelf. Uw besparing is al gauw enkele duizenden euro's. In de media wordt er vakkundig ingespeeld op angst. Woningverkopers zouden juridisch in de problemen kunnen komen. Op www.WoningTrade.nl wordt dit op correcte wijze ondervangen en kunt u met een gerust hart uw woning zelf verkopen. Laat u geen angst aanpraten. Angst is een slechte raadgever. Kom in actie en bespaar vele euro's

Kijken kost niets. Dus surf naar www.WoningTrade.nl of mail naar Klantenservice@WoningTrade.nl.

Bellen kan ook nog op (0900) 555 999 5 Let wel dit telefoonnummer kost € 0,20 p/min.About Me

Home
Mijn Profiel
Archief
Vrienden
Mijn foto album

Links

Heijnen & Rens
Heijnen & Rens direct
Voetverzorgingspraktijk Sabine
WoningTrade
Kies Tranasparant

Categories


Recent Entries

Twitter
Wilt u het balletje verder laten rollen ....
WoningTrade, Samen Sterk!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer