Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Media recensies

• 9/12/2008 - Gamesontwikkelaars schrikken van populariteit Wii...

De populariteit van de Nintendo Wii is ongekend. De term Wii'en is een begrip geworden. Dit tot grote verbazing van veel grote gamesontwikkelaars. De doelgroep voor de interactieve games was vroeger vrij gemakkelijk te definieren. Met de komst van de Wii is dat voor goed voorbij. Man, vrouw, jong, oud. Het maakt niet meer uit. Iedereen loopt warm voor de Wii.

Mensen beginnen weer te bewegen en te sporten en gezond eten en drinken wordt ook steeds populairder. Bij Nintendo gingen ze nadenken over hoe ze daar het best op konden inspelen. Het resultaat is de Wii. De spelcomputer waarbij het niet meer mogelijk is lui op de bank te blijven zitten. Sinds de introductie van het apparaat in 2006 zijn er al miljoenen van verkocht. Maar liefst 70% van de spelers is boven de 20 jaar. Dit was voor de makers een enorme verrasing. Nintendo moest het voornamelijk van kinderen hebben maar nu slaan alle volwassenen aan het gamen.

Meer dan de helft van de Wii gebruikers is vrouw. Ook dit kwam als een shock voor ontwikkelaars. Normaliter waren het mannen die de games beoefenden, maar blijkbaar is deze "nieuwe" manier van bewegen helemaal de uitkomst voor vrouwen die niet naar de sportschool willen en toch iets aan hun figuur willen doen.

Hoe deze trend zich verder ontwikkeld moeten we afwachten, maar de Nintendo Wii heeft voor een ware revolutie gezord in de game industrie.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 9/12/2008 - Derde Fryske Music Night groot succes!

Op Vrijdag 28 november werd in het WTC Expo Center in Leeuwarden de derde Fryske Music Night gehouden. Dit spektakel, dat werd gepresenteerd door "De Kast" zanger Syb van der Ploeg, zorgde ervoor dat er tot diep in de nacht gefeest werd in de Friese hoofdstad.

De Fryske Music Night is langzaam een begrip aan het worden in Friesland. Steeds meer mensen komen er op af en door al deze nieuwe aandacht was het voor organisator Syb van der Ploeg ook geen probleem om steeds grotere namen naar Friesland te lokken. Dit jaar waren een aantal grote nederlandse sterren te gast waaronder Anita Meyer, Lee Towers en Rod de Nijs. Deze toppers zongen hun bekendste hits niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Fries. Als speciale act kwam Xander de Buisonjé zijn wel bekende 'Hou me vast' in het fries zingen. Dit zorgde voor een heerlijke sfeer in het Expo center.

Er kwamen natuurlijk ook genoeg lokale helden optreden waaronder Anneke Douma en Piter Wilkens. Deze heerlijke mix tussen nederlandse en friese muziek bezorgde de bijna 8000 mensen een onvergetelijke avond. Als het animo op deze manier blijft groeien, is de kans groot dat er volgend jaar een nog groter spektakel gaat plaatsvinden in Leeuwarden!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 9/12/2008 - PS3 grootste concurrent Nintendo Wii

De PlayStation3 van Sony is de nieuwste gameconsole van de Japanse Multinational. Het is de derde en voorlopig laatste in een serie die probeert de concureren met Nintendo en Microsoft. Waar de eerste twee versies nog moeite hadden om mee te komen, steekt de PS3 er met kop en schouders boven uit.

De Microsoft XBOX 360 en de Nintendo Wii zijn de belangrijkste concurrenten van de PS3. Net als de XBOX heeft de PS3 een grote opslagruimte voor gegevens. Beide consoles worden dan ook door hun producenten gepromoot als 'media stations'. Het grootste verschil echter tussen de XBOX en de PS3 is dat de XBOX alleen DVD's kan afspelen. De PS3 heeft dezelfde functie maar kan ook Blue-Ray DVD's afspelen. Dit is een verbeterde versie van de 'oude' DVD. Tevens is de beeldkwaliteit die de PS3 levert ongekend. Dit maakt het een geduchte tegenstander voor de Nintendo Wii. De beeldkwaliteit van de Wii is beduidend minder, maar daar staat de geweldige manier van besturen tegenover. Op de Wii 'zit' je helemaal in het spel doordat je 'echte' tennis en golf bewegingen maakt, terwijl de PS3 dat effect creëert door een super realistische virtuele omgeving te maken.

Je zou zeggen dat de ideale spelcomputer een combinatie is van deze twee. De besturing van de Wii met de graphics van de PS3. Wie weet wat de toekomst brengt, maar mocht een dusdanige console op de markt komen dan kan je ervan uitgaan dat het een enorme hit zal worden. 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 9/12/2008 - Nieuwe "James Bond' is geen "James Bond"

De nieuwe James Bond film "Quatum of Solace" wordt veelal geprezen. Dit omdat het gewoon een goede film is, een leuk vervolg op Casino Royale. Absoluut een aanrader om te zien. Echter komt er in bijna elke recensie steeds hetzelfde verwijt naar voren. "Het is geen James Bond film!".

Het is het einde van het jaar en dat betekent voor veel film liefhebbers dat er weer veel spectaculaire verhalen de bioscopen zullen vullen. Eens in de paar jaar komt aan het einde van het jaar ook weer een nieuwe James Bond film uit. De voorpret is uit de ogen van liefhebbers af te lezen. James Bond staat namelijk garant voor actie, mooie vrouwen, dure sportauto's en soepele one-liners! 

Aan de actie en dure auto's ontbreekt het niet in de nieuwste versie van de britse spion. Het zijn echter die kenmerkende one-liners die ontbreken. De stoere zinnen die elke man zou willen kunnen zeggen in Bond's positie. Zinnen als: "Martini, shaken not stired" en "The Name is Bond, James Bond!" ontbreken jammerlijk. Ook het eeuwige geflirt met de vrouwen komt in deze film niet aan bod. Jammer, zeggen de meeste fans, want dat zijn juist de dingen die James Bond zo speciaal maken. Ook het welbekende muziekje tijdens actie scenes is niet gebruikt. Wat de regisseur ermee duidelijk heeft willen maken blijft mij een raadsel, ik hoop persoonlijk alleen van harte dat de volgende James Bond weer op de oude voet verder gaat!               

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Korte recensies over verschillende media...

«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer