Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jes en Stel in Orlando 2011

We gaan weer naar Orlando

11:33, 24/3/2011 .. 0 comments .. Link

Op maandag 17 oktober vertrekken we voor de 5e keer naar Orlando. Eigenlijk wilde we een jaartje geen vakantie plannen maar goed, we zijn toch allebei tot de conclusie gekomen dat we dat niet gaan trekken ;)

En dan weer Orlando, tja, zoals velen denk ik verslaafd aan het lekkere weer, de pretparken, de sportwedstrijden, de vriendelijke mensen daar, het lekkere eten en de vele mogelijkheden om lekker te shoppen.

Naast de 10 dagen die we in Orlando verblijven zullen we ook 4 dagen / 3 nachten verblijven op de disney dream, het nieuwste cruise schip van Disney! We varen naar de Bahama's. Helemaal super, want hier zijn we nog nooit geweest. We hebben al besloten dat we Nassau (het eerste eiland waar we aanmeren) naar Atlantis gaan en daar gaan zwemmen met de dolfijnen en met de zeeleeuwen.

Wat we verder allemaal gaan doen in Orlando moeten we nog rustig bekijken. In ieder geval willen we zeker de wedstrijden van Orlando Magic bezoeken. We zijn al een aantal keren geweest waarvan 2x vorig jaar in het nieuwe stadium. Vorig jaar stond in Tampa ook de preseason wedstrijd Miami - Orlando op het programma maar toen we daar aankwamen kregen we te horen dat de wedstrijd niet doorging omdat de vloer nog nat was (van de ijshockey wedstrijd de avond ervoor). Grote teleurstelling dus en we hopen dat deze wedstrijd volgend seizoen opnieuw gespeeld gaat worden. Vorig jaar zijn we ook in Tampa geweest bij American Football. Of we dat nu weer gaan doen weten we nog niet. Verder gaan we zeker de parken bezoeken. Behalve vorig jaar zijn we de laatste keren steeds veel in de parken geweest van Universal Studio's en merkten vorig jaar dat we daar wel een beetje op uitgekeken zijn. Behalve Harry Potter (nu 1x gezien), en de rip ride rocket zijn we overal al erg vaak ingeweest. We gaan dit jaar dus denk ik meer de disney parken bezoeken en uiteraard Seaworld en Bush Gardens, want parken met dieren, en dan zeker waar ze goed verzorgd worden, vinden we geweldig.

De voorpret kan dus beginnen. Het is nog ver weg, gelukkig hebben we eerst nog lekker 5 weken zomervakantie waarin we hopelijk van het mooie weer in Nederland kunnen genieten en daarna is het nog maar een kort stukje naar de herfstvakantie toe.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Vakantie 2011

Recent Entries

We gaan weer naar Orlando

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer