Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

jesperstraver e-sim

presentatie

16:59, 14/5/2012 .. 0 comments .. Link
Hallo,

Sorry sorry sorry de laatste tijd ben ik erg erg druk met presidentschap ik heb gewoon geen tijd voor een artikel met plannen het enige dat ik jullie wil zeggen dat ik een lijsttrekker ga invoeren hier is al eens een artikel over gekomen samen met hem ga ik zorgen dat we de agenda punten kunnen invoeren hier op het forum meer over;)

Mvg Jesper

Tutorial

22:42, 11/5/2012 .. 0 comments .. Link
http://mibbit.com

Ik zal eerst even vertellen wat irc is, irc komt van "internat relay chat" je kunt via verschillende sites op irc maar wij gebruiken mibbit. Bij irc heb je allemaal verschillende chatrooms die ook kanalen worden genoemd ik zal jullie nu uitleggen hoe je dit kunt gebruiken.


Om te beginnen ga je naar http://www.mibbit.com. Hier zie je de website als op het plaatje zie je de "Launch app" niet heel goed maar als je zelf op de site bent kun je even naar beneden scrollen. Je kunt je registreren maar dat hoeft niet perse je kunt ook via deze button naar binnen gaan en daar gewoon een naam geven.
http://img7.imageshack.us/img7/244/esim1.jpg voor een grotere afbeelding

Dan kom je in het login menu als je op ons kanaal wilt komen dan moet je dit invoeren.http://img221.imageshack.us/img221/2435/esim2.jpg klik hier voor een grotere afbeelding
#e-NL is country chat voor leger moet je #NL-leger;)
Nu ben je verbonden met irc en kun je chatten met je landgenoten. De volgende afbeelding geeft je nog wat meer informatie.


http://img513.imageshack.us/img513/4268/esim3.jpg klik hier voor een grotere afbeelding

Dit is de makkelijkste manier om met je medespelers te chatten.

Veel succes!

Door Jesperstraver

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

presentatie
Tutorial

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer