Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jimmy Grootenburg

Lenen met uitkering

10:44, 6/11/2010 .. 0 comments .. Link
Indien je geld wenst te gaan lenen met uitkering, zul je moeten uitzoeken bij wie je hiervoor terecht kunt. Het afsluiten van een krediet is niet voor iedere uitkeringsgerechtigde mogelijk via een reguliere bank. Afhankelijk van welk soort uitkering je geniet zal blijken of je in aanmerking komt voor een lening. Wel kun je vaak terecht bij bedrijven die minileningen aanbieden, door het aanbod van kleine leningen die maar kort lopen is vaak meer mogelijk. Ten opzichte van de kredietsommen zul je wel met erg hoge onkosten moeten rekenen.
Het beste kun je naar de bank stappen waar ook je uitkering maandelijks op de rekening wordt bijgeschreven. Met het gegeven dat doorlopende betaling van je salaris zal plaatsvinden zal, door met je vaste maandlasten rekening te houden, een kredietsom met je kunnen worden afgesproken. . Reken er op tijd op dat je als toekomstig ontvanger van een uitkering het misschien moet doen met een mogelijke terugval van je inkomsten.
Voor het wegvallen van een deel van je inkomen, voor als je zonder werk komt te zitten, kunnen voor de aanvulling van het inkomen verzekeringen worden afgesloten om de kredietlasten te kunnen blijven doorbetalen. Bij terugvallende inkomsten wegens een langere ziekteperiode en zelfs door het arbeidsongeschikt worden kan ook een verzekering voor aanvulling van inkomsten worden afgesloten. Maak tijdig een berekening van een mogelijke toekomstige inkomstenderving, zodat je al voor het aangaan van een financiering deze risico's uitsluit.
Je kunt meer lezen over lenen met uitkering

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lenen met uitkering

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer