Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jimmy Grootenburg

Lenen met uitkering

10:56, 6/11/2010 .. 0 comments .. Link
Bij wie je geld kunt gaan lenen als je een uitkering gaat ontvangen, zal op dat moment uitgezocht moeten gaan worden. Het afsluiten van een krediet is niet voor iedere uitkeringsgerechtigde mogelijk via een reguliere bank. Of je eventueel toch een krediet kunt aanvragen zal afhangen van de uitkeringsoort die je ontvangt. Aanbieders voor mini leningen hebben meer mogelijkheden, omdat het om geringe bedragen gaat met korte looptijden. Op deze kleinere leningen betaal je dan in verhouding tot de kredietsom wel een fors bedrag aan kosten.
Begin om eerst eens bij je huisbankier, waar je betaalrekening loopt en de uitkering op wordt ontvangen, naar de mogelijkheden te informeren. Met het gegeven dat doorlopende betaling van je salaris zal plaatsvinden zal, door met je vaste maandlasten rekening te houden, een kredietsom met je kunnen worden afgesproken. Door in een toekomstige situatie uitkeringsgerechtigde te worden, mag een krediet meestal worden aangehouden. Zelf dien je rekening te houden met het inkomen dat gaat wegvallen als je op een uitkering gaat terugvallen.
Mochten je inkomsten flink lager worden, bijvoorbeeld als je werkeloos gaat worden, kun je een aanvullende verzekering afsluiten om de lasten van de lening door te kunnen betalen. Hetzelfde kun je ook doen bij inkomstenverlies bij een ziektewetuitkering of als je terug gaat vallen in een arbeidsongeschiktheidsuitkering. De mogelijkheid om minder te gaan verdienen zul je tijdig dienen te berekenen, om voordat je overgaat tot het sluiten van een krediet daarop bent ingesteld.
Je kunt meer lezen over lenen met uitkering

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lenen met uitkering

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer