Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Reisnieuws...

Singapore Airlines koopt bij Airbus en Boeing

08:10, 25/10/2012 .. 0 comments .. Link

Singapore - Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines heeft een order geplaatst bij de Europese vliegtuigfabrikant Airbus ter waarde van 7,5 miljard dollar (5,8 miljard euro) voor nog eens bijf A380-superjumbo's en 20 A350's.

Dat maakte Singapore Airlines woensdag bekend. De leveringen beginnen vanaf 2017. Als onderdeel van de overeenkomst koopt Airbus vijf toestellen van het type A340-500 van Singapore Airlines terug.

Die vliegtuigen zullen in het vierde kwartaal van 2013 uit dienst van de maatschappij worden genomen. Het bedrijf bezit al 19 superjumbo's.

Woensdag werd ook gemeld dat Scoot, de prijsvechter van Singapore Airlines, een order heeft geplaatst bij de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing voor 20 787 Dreamliners. Daarmee is ruim 4 miljard dollar gemoeid. De leveringen staat gepland voor 2014.


Het reisbureau heeft meerdere vluchten naar Singapore beschikbaar i.v.m. meer nieuwe vliegtuigen. Klanten voelen zich veilig om te horen dat de vliegtuigen nieuw zijn en nog veiliger.Legoland geopend in AziŽ

11:33, 22/10/2012 .. 0 comments .. Link
 
Johor Bahru - Onder grote belangstelling heeft het eerste pretpark Legoland in Azie zaterdag zijn deuren geopend.

Naar schatting 10.000 mensen wachtten voor de ingang van het themapark van ruim 30 hectare in het Maleisische Johor Bahru in het uiterste zuiden van het land, vlakbij de stadstaat Singapore.

Een muziekkorps uit Denemarken vrolijkte de opening muzikaal op. Het park hoopt op zeker 2 miljoen bezoekers per jaar. Het is het zesde in zijn soort, na de Legoland-pretparken in Denemarken, Engeland, Californië, Florida en Duitsland.

De meeste attracties zijn voor kinderen, maar het park omvat verschillende onderdelen die ook ouders en andere ouderen kunnen boeien, zoals de 4D Lego Studios en Miniland.

Miniland is een Lego-'Madurodam' waar markante Aziatische gebouwen op kleine schaal zijn nagebouwd, de zoals in werkelijkheid 452 meter hoge wolkenkrabbers in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur, de Petronas Towers en de Cambodjaanse tempel Angor Wat.

Het park vormt ook onderdeel van de inspanningen van de Maleisische federale overheid om de zuidelijke deelstaat Johor economisch op te peppen. Kuala Lumpur heeft daar 50 miljard euro voor uitgetrokken.


Dit is een leuke attractie of excursie om als reisbureau aan te bieden als klanten naar Maleisie op vakantie gaan.Zuid-Afrika in opkomst als verre herfstbestemming

09:21, 22/10/2012 .. 0 comments .. Link
 
Amsterdam - Het aantal boekingen naar Zuid - Afrika in de herfst is met maar liefst 90 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Zo blijkt uit cijfers van een Nederlandse boekingssite. Daarmee verovert het land een plekje in de top-10 van meest geboekte verre herfstbestemmingen. Ook China (78 procent) en Japan (58 procent) zijn flinke stijgers en Australië en Canada werden respectievelijk 41 en 43 procent meer geboekt voor de herfst.

Mogelijke verklaringen voor de toenemende populariteit van Zuid-Afrika als herfstbestemming is het aangenaame klimaat en de veelzijdigheid die het land te bieden heeft, waardoor het voor verschillende toeristen een aantrekkelijke bestemming is.

Net als vorig jaar staat de Verenigde Staten op een als herfstbestemming buiten Europa. Op twee staat Canada, op de voet gevolgd door China, de Verenigde Arabische Emiraten en Japan. De top-10 wordt gecompleteerd door Australië, Marokko, Thailand, Hong Kong en Zuid-Afrika. Curacao (in 2011 op vier) en Indonesië (in 2011 op zes) zijn uit de top-10 verdwenen.


Voor het reisbureau is het een optie meer reizen naar Zuid Afrika aan te bieden in de herfst. Aangezien de toerisme stijgt in dit land.Kindvrij in het vliegtuig.

07:40, 27/9/2012 .. 0 comments .. Link
KUALA LUMPUR (AFN) -  Een Maleisische luchtvaartmaatschappij heeft een oplossing voor passagiers die niet willen worden gestoord door kleine kinderen. In een deel van het vliegtuig mogen alleen mensen van 12 jaar en ouder zitten. Een plaatsje daar kost omgerekend 9 euro extra, meldde prijsvechter AirAsia X woensdag.
 

De eerste 7 rijen van de AirAsia X-toestellen zijn bestemd voor pubers en volwassenen. „We weten dat u soms alleen rust wilt voor een prettigere reis met ons”, aldus de vliegmaatschappij.

Concurrent Malaysia Airlines besloot vorig jaar dat kinderen niet in de eerste klasse van de nieuwe Airbus A380-vliegtuigen mogen komen. Het bedrijf zei dat veel welgestelde passagiers hadden geklaagd over overlast van lawaaiige kinderen.


Voor bijvoorbeeld zakenmensen die dezelfde dag dat zij vliegen een presentatie moeten houden en deze nog even willen over kijken is het fijn om te weten dat er kindervrije plaatsen te boeken zijn. In alle rust kunnen deze mensen dan vliegen naar hun bestemming. 


Groei toerisme naar Dubai in 2011

15:54, 20/9/2012 .. 0 comments .. Link

Dubai heeft in 2011 wederom een stabiele groei laten zien op het gebied van toerisme.

De cijfers van hotels en hotel appartementen laten wederom een indrukwekkende groei zien op het gebied van aantal hotelgasten, overnachtingen, cruise passagiers, gemiddelde lengte van verblijf en de totale opbrengsten. De toerisme cijfers van Dubai zijn woensdag 7 maart 2012 gepresenteerd tijdens het ITB-2012 congres in Berlijn, waar de toerisme industrie uit Dubai sterk vertegenwoordigd is.


Als reisbureau zijnde is het een grote uitdaging om voor het jaar 2012/2013 in Dubai misschien meer appartementen of hotels in te kopen voor de klanten waarvan men ook zeker weet dat er een grote kans bestaat dat deze ook verhuurd worden, omdat de toerisme enorm gegroeid is in dit land.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Singapore Airlines koopt bij Airbus en Boeing
Legoland geopend in AziŽ
Zuid-Afrika in opkomst als verre herfstbestemming
Kindvrij in het vliegtuig.
Groei toerisme naar Dubai in 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer