Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
my life

Home - Profile - Archives - Friends

vandaag

Posted on 13/6/2009 at 19:33 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoe je leven ook loopt, het beloop schijn je ook een beetje zelf in de hand te hebben, maar dat is dus weer niet altijd waar, kortom....confusion?????

Vandaag was een zaterdag, dan doen we boodschappen de was en alle andere bezigheden die een zaterdag met zich meebrengt. Meestal eindigt deze in een avondje voor de tv, lekker saampjes op de bank.
Vandaag laat op.
Gisterenavond gezellig een paar vrienden op bezoek gehad en daar lekker spelletjes mee zitten doen, de gewone bordspellen. Niet gamen en geen tv in beeld. Treinen is een favo spel van mij, maar koehandel haalt mijn top 5 ook zeker wel. Het was gezellig en het werd laat!

Dus laat op. Ik heb dit keer een computer spel zitten spelen tijdens het voorbij gaan van de ochtend. Zag gelukkig al wat zon doorkomen is toch wel een beetje wat mij vrolijk maakt op zo'n dag.
Ik heb mijn ontbijt tijdens het pc gamen naar binnen gewerkt. En ondertussen heeft mijn Sim in de Sims 3 een 3-ling gekregen
Later werd Harrie ook wakker, hij kwam met de hondjes naar beneden, die mogen op zo'n luie ochtend altijd bij hem liggen op bed, anders niet, want dan kan ik niet slapen.
Hij nam zijn ontbijt en we gingen richting een braderie in de buurt.
Daar aangekomen was er geen braderie. Dus maar even wat winkels bekeken en wat geinige dingetjes meegenomen. Werd ik weer blij van
Later op de terugweg de supermarkt nog even berooft, nouja zo schandalig veel boodschappen gehaald dat het daar zeker op begon te lijken. Maar we hebben dan in ieder geval voorlopig voldoende in huis.

Later nog lekker ff in de zon gelegen in de tuin, heerlijk dat warme weer. Helaas heeft mijn  ligstoel het begeven, die deed krak terwijl ik erop lag, ik lag nog net niet in de kreukels omdat ik optijd omhoog kwam. Snelle reactie van mij...hihi...Maar wel zonde, dus dat wordt binnenkort eens speuren voor een nieuwe!!

De avond is gekomen. Avondeten was een frietje vandaag,...jammie...
Nu is de vader van Harrie ff op bezoek. Zijn ouders en hij hadden wat uit te spreken, veels te lang verhaal komt nog wel een keer.....maar ze zitten lekker met z'n tweeen beneden ik hoef daar niet bij te zijn. Ik vertel mijn verhaal hier en aan vrienden,..zo kan ik mijn eitje kwijt....

Tot de volgende keer.....


Hosting door HQ ICT Systeembeheer