Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Untitled

Home - Profile - Archives - Friends

Weekend met Pat!

Posted on 19/7/2009 at 00:15 - 0 Comments - Post Comment - Link

Jaja, het was een gezellig weekend!
Patty is het weekend hier gebleven. Omdat ze verhuisd is naar Deventer zie ik haar nog nauwelijks, dus is ze dit weekend hier geweest.
Vrijdag avond zijn we eerst gezellig mijn met ouders naar het Olde veld geweest. Daar hebben we er een paar gedronken en daarna zijn we naar Doetinchem gereden omdat Patty iets had afgesproken met een jongen. We hebben eerst een uur lopen zoeken waar die gast stond, maar uiteindelijk vonden we hem en het was best gezellig. Tegen een uur of 12 zijn we naar huis gereden en gaan slapen. We zouden de volgende ochtend vroeg uit bed gaan omdat we naar Vlissingen zouden gaan om mijn scharrel op te zoeken. Dus zaterdag ochtend om 8 uur ging de wekker. Wassen, aankleden, mooi maken en gaan!
Ik had een witte broek aan en een lichtgrijs shirt, het kon natuurlijk ook niet anders dat ik chocomel over mijn broek zou gaan knoeien! Wij een halfuur gereden voor we eindelijk eens een BP tegenkwamen. Ja die chocomel was nu natuurlijk lekker in mijn kleren getrokken. Pat en ik naar het toilet daar en maar schrobben. Met water en zeep stond patty tussen mijn te schrobben en juist om dat moment kwam er iemand het toilet binnen. We schaamde ons dood! Gelukkig had die vrouw al snel door wat er aan de hand was en kon ze er wel om lachen. Nou had ik eindelijk die vlekken een klein beetje uit mijn kleren, dus kon ik weer een beetje fatsoenlijk over straat. Toen we de auto weer in wilde stappen kwam er een groep jongens op ons af. Ze vroegen ons of we wilden meewerken aan een aantal opdrachten die zij moesten doen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden een hele lijst met dingen die ze moesten doen. Ze moesten mij in mijn billen knijpen en ze moesten de beha van Pat zien. Ja wij helpen maar al te graag natuurlijk. En natuurlijk werd ook alles op film gezet. Ze bedankte ons en we konden weer verder gaan rijden! we moesten nu nog anderhalf uur. Eenmaal in Vlissingen moesten we nog een halfuur zoeken naar een parkeerplekje. Alles natuurlijk helemaal vol. Na een halfuur hadden we eindelijk een parkeerplekje gevonden en konden we eindelijk naar mijn liefie. Er was kermis daar dus we zijn nog in een paar atracties geweest. (waar we nog dagen spierpijn van hebben gehad). Pat kreeg telefoon van haar moeder en moest weer richting huis. Jammer maar niks aan te doen. Eenmaal in s-Heerenberg zijn we nog ff naar het Olde veld geweest en zijn we rond een uur of 2 weer richting huis gegaan. We waren echt doodop. Zondag is Pat weer naar huis gegaan. Natuurlijk de helft van haar spullen vergeten!
En die scharrel? die bleek achteraf toch niet zo leuk!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer