Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog Jeroen


De weblog van mij met de laatste nieuwtjes!

Home | Profile | Archives | Friends


Bassie en Adriaan! ZE KOMEN TERUG!

Posted at 10:54, 21/4/2006

Bassie en Adriaan samen verder

Uitstekend nieuws van Bassie en Adriaan van Toor. De broers gaan weer samenwerken aan een nieuwe avonturenserie voor televisie. Ze gaan werken aan een nieuwe serie Bassie en de ontvoering, die in de zomer in Oostenrijk wordt opgenomen. De 70-jarige Bassie neemt de hoofdrol op zich. Adriaan zal niet in beeld te zien zijn. Hij neemt met zijn bedrijf het camerawerk voor zijn rekening en zal de filmpjes monteren.

 

Reactie Jeroen:

 

Wat mooi! Ik vond het altijd leuk om naar te kijken! de 2 helden beleefde altijd weer nieuwe avonturen! Adriaan was altijd leuk voor erbij! wel jammer dat hij Kanker had gehad en nu niet meer mag mee doen van de dokters! maar goed... Bassie alleen trekt zeker weer een grote kinder televisie wereld!

 

Bron: http://www.mediavandaag.nl/


Nieuwe Jingels Namec Nieuws!

Posted at 09:42, 20/4/2006

Het Namec Nieuws op Radio Namec heeft nieuwe jingels! ze zijn vanaf Mei te horen op Radio Namec! Ze lopen nu ook op Stereo Geluid en ze zijn beter dan ooit! vanaf de eerste Zaterdag van Mei zijn ze iedere week te horen Thuis Bij Radio Namec! De Nieuwe jingels zijn Veel beter georganiseerd! Wie ze wil horen moet Zaterdag 6 Mei Vanaf 1 uur Naar Radio Namec luisteren! via www.radio.namec.nl

 


iemand zo erg pesten dat hij uiteindelijk het huis verlaat!

Posted at 12:26, 10/4/2006

Het Klinkt echt zo vet! maar...

Big Brother vind ik echt zo een mooi programma! ik kan me er zo in verdiepen. ik vond het jammer dat de Big Brother seizoen voorbij was! Maar het komt terug!

 

Big Brother
Alle campagnes tegen pesten ten spijt gaat John de Mol een Big Brother-achtig tv-programma maken waarin gepest wordt tot op het bot. Dat heeft een woordvoerder van Talpa, de tv-zender van De Mol, bevestigd. Een groep mensen wordt minstens een jaar in een villa met tv-camera's opgesloten.

 

 

Miljoenenprijs
Ze hebben de opdracht elkaar weg te pesten. De grootste treiteraar die uiteindelijk overblijft, krijgt de miljoenenvilla waarin het programma zich afspeelt en veel geld. De Mol noemt de show in De Telegraaf 'psychologisch interessant'.

Politiek: pest-Big Brother deugt niet

Verschillende politici hebben hun afkeuring uitgesproken over een nieuw programma dat door John de Mol wordt ontwikkeld.
Wijn
In 'De Gouden Kooi' moeten mensen elkaar wegpesten uit een villa. "Als dit uitgezonden wordt om half negen 's avonds en kinderen van 10, 11 en 12 jaar die nog wakker zijn zien het, dan vind ik dat niet deugen", zegt CDA-staatssecretaris Wijn van FinanciŽn.

 

Verwerpelijk
Ook de PvdA is fel tegen een dergelijk programma. "Verwerpelijk, onsmakelijk en het verkeerde voorbeeld voor kinderen", vindt Kamerlid Eijsink.

Goede smaak
"Het is een vrij land, mensen kunnen zelf bepalen of ze hier naar willen kijken", zei D66-Kamerlid Bakker. "Maar in termen van goede smaak sta ik niet te juichen." SP'er Vergeer omschrijft De Mol als 'marktleider als het gaat om het exploiteren van slechte eigenschappen van mensen'.

Geschikte villa
Het is nog niet bekend wanneer het programma precies kan worden uitgezonden. "Het huis waar dit zich gaat afspelen moet nog worden gezocht", zegt een woordvoerder van Talpa. Als er eenmaal een geschikte villa is gevonden, zou 'De Gouden Kooi', zoals het programma gaat heten, op korte termijn op televisie kunnen worden uitgezonden. "John de Mol heeft met Talpa natuurlijk een eigen zender waarop het snel gebracht kan worden", aldus de woordvoerder.

Heb jij nog een mooie Villa gezien? Je kan het altijd mailen naar Talpa! En... naar Paleis Soestdijk is al gekeken

 

IK HEB HIER ZIN IN...:d:d


What The... ... ... FUCK? Themaweekend!

Posted at 09:42, 7/4/2006

Eindelijk dit weekend weer themaweekend op mijn radio, lekker Voorjaar! Luister zeker via www.tsjefradio.nl

 

* 8 & 9 april (Themaweekend: Voorjaar)

Later dan verwacht zeggen de weermannen dat het dit weekend eindelijk voorjaar word! dat gaan we merken in dit themaweekend!


Gordon weg bij Talpa? Ik hoop van niet!

Posted at 10:56, 5/4/2006

Ik heb zojuist gelezen op Mediakrant dat Gordon ruzie heeft met talpa!

Waarom op mijn weblog? Omdat ik een van de leukste programma's op dit moment op de tv Gordon & Joling over de vloer vind!

Mediakrant schrijft het volgende:

 

Een geschil tussen Gordon en zijn werkgever Talpa is van de baan. Dat meldt RTL Boulevard. Volgens de rubriek had Gordon een probleem met John de Mol, omdat hij en zijn collega Gerard Joling niet wilden optreden tijdens de opnames van Joling & Gordon over de vloer. Het geven van optredens is volgens het duo een ander verhaal. Ook is hierover niets opgenomen in het contract met Talpa.

"Hele discussie geweest. Natuurlijk verhit", aldus entertainmentdeskundige Albert Verlinde. "John had zoiets van: 'Potverdorie. Ik betaal jullie, doe dat maar'. Maar de mannen laten zich geen poot uitdraaien, om het maar zo te noemen, en die doen het gewoon niet." Volgens Verlinde is het probleem inmiddels opgelost. "Het is uiteindelijk allemaal in der minne geschikt."

 

Ik vind het wel jammer! ik hoop dat Gordon zich laat omdraaien en denk: ik ga er weer tegen aan! John moet er trouwens ook aan mee werken! Gordon doet zijn best samen met Gerard om het zo leuk mogelijk te maken. Netzoals gisterenavond (Dinsdag 4 April) Ze reden rond in een gemeente wagentje! dat vond ik zo vet om te zien :D maar goed... aldus mij: Ik hoop dat het goed komt tussen hun 2!


Ik ben blij :D

Posted at 10:19, 5/4/2006

Jah! beste mensen... ik ben blij dat ik de fotosuite net achter de rug heb! Ik zie er niet uit:D heb een dikke vette grote bult op m'n hoofd! en heb een wondje: S waarom? ik ben tegen de kast aan gevallen:S maar goed kan wel eens gebeuren! Voor de rest heb ik wel een relaxe dag! Vanmiddag ga ik naar Arnhem winkelen want heb vrij van school! en... Ik hoef op school haast niets te doen:D ;) en trouwens... heb jij superdudes of sugababes? voeg me f toe;) me nickname is joentje1992... Dus: www.superdudes.nl/joentje1992 he, ik spreek je nog wel ;) hayuuh!!!!


4 April -> Aanstaand weekend nieuwe fotosuite binnen!

Posted at 12:36, 4/4/2006

Eey, ik ben nu op school, het is 12.56 uur en heb net een fotosuite gehad samen met een vriendje. dit is een prive suite: dus vanaf denken we zaterdag of zondag op mijn sdprofiel en ook op mijn website! Groetjes jeroen


Dit weekend namec 4-jarig-jubileum

Posted at 12:28, 4/4/2006

Jaah! beste Namec Luisteraars! Aanstaand weekend zeker luisteren! Zaterdag is de grote dag! MAAR... Vrijdag in mijn programma is het al tijd voor deze jubileum uitzending! we zeggen jou wat er staat te wachten, Maar dat niet alleen! we gaan het ook al over het WK hebben! Als je niet kan? Geen probleem; Marcel gaat waarschijnlijk deze uitzending herhalen op Zaterdagavond tussen 8 en 9! Ook staan wij erbij stil dat er nog steeds rellen zijn in Frankerijk! en als dat nog niet genoeg is! We hebben ook nog lekkere plaatjes! Luister dus aanstaand weekend naar radio namec! Op vrijdag & zaterdagavond van 8 tot 9 op radio namec!

Hosting door HQ ICT Systeembeheer