Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

BMC

• 19/12/2005 - Samenvatting Molecular and Cellular Aspects of Disease

Zo kvind het mooi geweest. Keb gewoon wat dingetjes opgeschreven maar hij is zeker weten niet compleet, ik heb dat vet gedoe niet zo uitgebreid gedaan omdat ik het gewoon een gruwelijk zaadonderwerp vind. Ook het musculaire dystrophy heb ik bijna niet gedaan, omdat het best simpel is en je dat zelf wel kan lezen ergens. Er kunnen vast fouten in staan dus als je ergens anders iets anders leest dan wat er in me samenvatting staat, geloof dan serieus dat andere :P Khoop dat je er wat aan hebt, zo niet, dan niet! Zowieso is de MFLS-samenvatting behoorlijk goed, staan ook meer details in enzo. Anyway, succes met leren enzo. Pak em hier

Later
Comments (5) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 15/12/2005 - Hart van Nederland

Wat een geweldig programma is Hart van Nederland toch he. Ik bedoel, al die andere nieuwsprogramma's richten zich op dingen als rampen, moorden en al het onheil in de wereld. Hart van Nederland doet dat gelukkig anders. Als je Hart van Nederland kijkt weet je tenminste wat er in Nederland gebeurt. Ik bedoel, op het RTL4 nieuws hoor je niet dat Loretta Schrijver haar hond een hersentumor heeft! Toch belangrijk om te weten denk ik zo. Het is natuurlijk erg rot voor dat beest en zijn baasje. Ineens doet Pakistan er niet meer toe, die hond heeft onze steun nodig! Nog zoiets moois ist het konijn van een jochie in Assen. Die was namelijk jarig. Misschien moet ik een brief schrijven naar de redactie over mijn stoelgang, misschien kunnen ze daar een speciale uitzending aan wijden. Nee serieus, ik slaap echt beter nadat ik Hart van Nederland heb gekeken, daar laten ze tenminste dingen zien die je echt bezighouden.

Ok genoeg sarcasme voor vandaag.

Later
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 14/12/2005 - VGT

Zo vandaag Voortgangs Toets gehad. Was wel te doen. Iedereen post ff je score ofzo bij comments :P En zet es een keer je naam erbij!
Mijne was 25,5 dus das best vind ik. Laat maar horen hoe beter dan ik je wel niet bent.

Later
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 4/12/2005 - Brians Logo's

Hierzo zijn Brians logo's. Ik kan opmensen noemen die daar graag mee rondlopen in tijden van eenzaamheid, maar dat doen we niet :P Anyway als je zelf nog wat hebt zeg het ff.
Je vind ze hier en hier.



Comments (7) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 3/12/2005 - Logo?

Zo keb ff een logo gemaakt voor op de trui. Laat ff weten wat jullie ervan vinden. Er staat natuurlijk BMC, maar als je een billenliefhebber bent zie je er ook andere dingen in. Prachtig he? Laat maar horen wat jullie ervan vinden.

Later


Comments (5) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 1/12/2005 - Tentamen!

Zo hebbe we er zin in? NEE! Natuurlijk niet... maar het moet gebeuren. Het tentamen bestaat uit 32 extended matching vragen 14 MC en 1 open vraag over dat ziekelijke TRC. Als IEMAND weet hoe die poep van TRC moet zet het dan alsjeblieft bij comments, toch weer een paar puntjes. Ik kom er nu pas achter hoe nutteloos deze post is maarja anders is het hier zo leeg he. Maarja iedereen veel succes enzo.

Later

PS: Russ is gevonden, het bleek dat hij op Leiden Centraal viool zat te spelen om zo geld te verdienen om een keer zijn eigen peuken te kopen.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 29/11/2005 - Joehoe Russ?

Onze Russ is al tijden zoek. De BMC maakt zich grote zorgen. We zagen hem het laatst bij een hoorcollege en hebben sindsdien niets meer van hem gehoord. Hieronder vind u een portret, mogelijk maakt dat het makkelijker hem te herkennen. Hij houdt van baffen, dus als u nattigheid voelt terwijl het niet regent, kijk dan even of zijn gezicht overeenkomt met het portret hieronder. Mocht u Russ vinden bel dan 0900-BAFFEN. Degene die hem vindt komt in aanmerking voor een gratis whopper.

Bij voorbaat dank.


PS: In het echt heeft hij oren.
Comments (5) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - Bafmatties ASSEMBLE!!!!!

Zoals de Bafmattie Connection wel weet gaan we met z'n allen een trui maken... Nou had Brian het idee om daar allemaal uitspraken van ons op te gooien. Hieronder een paar, maar als je nog meer weet gooi het dan bij comments neer!

"Tozzzzzzzzzzzz maarja!" (de klassieker moet erbij natuurlijk)
"Die mag mij wel baffen" Brian de Bafrikaan.
"Dat is heerlijk" Ja Stephan dat zeg je best vaak :P
"Ik haat mensen die hun gitaar naar het kampvuur meenemen" Deze is natuurlijk van Wouter!
"Ja wij zijn 2 geile meisjes" Van onze eigen Roelof, geleend van een stel caberatiers
."Ik ga je versieren" blijkbaar zeg ik dat vaak? Ik versier alle mannen! HA! .... bah!
"I'm special" Russ krijgt dat te horen van zijn omgeving.
"Roelof?? Die ligt nog in z'n bed" Dat zegt iedereen wel de hele week door...

Jongens je weet het he... heb je een geniale ingeving... zet het neer bij comments.
Comments (18) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - Speciaal voor wouter (en andere geïnteresseerden)... ITEP!

Deze ITEP is niet geweldig maarja je hebt in ieder geval een leuk blaadje om mee te nemen naar de WG.
Haal hem hier
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - 10 dingen waar ik een hekel aan heb

Dit zal niemand interesseren of lezen maar het is wel erg leuk om je ei kwijt te kunnen. Daarom dacht ik, laat ik eens een lijst maken met dingen die ik kut vind. Misschien herken je jezelf er wel in.
Hier zijn ze dan, in oplopende volgorde:

10.      Het gebrek aan vakanties!
9.        Kleine kinderen die het nodig vinden om 7 uur 's ochtends GILLEND buiten te spelen.
8.        Wanneer het wc papier op is -_-
7.        Wanneer het wc papier op is... en je daar te laat achter komt.
6.        Wanneer iemand de afstandbediening op de tv legt... wrom denk je dat je dat ding hebt!
5.        Mensen die vragen of het gaat nadat je bent aangereden door een vrachtwagen.
4.        Trommelaars in de tram.
3.        Het feit dat een pitcher alleen in Hepatho 3,80 euro is.
2.        Een leeg pakje peuken.
1.        Bush.

Zo was dat ff leuk. Waarschijnlijk vond je er nix aan... maar ik ben opgelucht!

Later
Comments (4) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - Samenvatting voor Infectious Diseases

Nou de samenvatting is redelijk klaar. Ik heb um gemaakt omdat die van de MFLS volgens mij behoorlijk oud is. Het is puur bedoeld als geheugensteun en er zullen vast taalfouten e.d. in staan. Thema 1 en 2 staan er nauwelijks in, omdat dat allemaal redelijk makkelijk was. Thema 4 en 5 waren kort en heb ik even kort samengevat. De therapie en de lijst van microörganismen zijn het belangrijkst denk ik, dus die heb ik wat uitgebreider gedaan. De lijst van microörganismen is die van het blokboek, en lijkt mij redelijk belangrijk voor het tentamen. Niet alles staat erin, maar wie weet heeft iemand er wat aan. Zo niet, NOU EN! Als je hem kut vind download je hem maar gewoon niet meer  De geweldig slechte samenvatting is hierzo.

Later
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - Jaja mensen!

Jaja het is zover, ik maak een weblog. Ik vond het altijd nutteloos, en eigenlijk nog steeds. Maarja je moet toch wat. Ik zal hier en daar wat saaie dingen posten en mijn samenvattingen (als ik die maak) posten voor de 2e jaars geneeskundestudentjes. Dat was het wel weer. Kdenk toch dat geen hond dit leest.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Op dit blog vind je vooral onzin, maar hier en daar kan je ook samenvattingen vinden die ik heb gemaakt. Zie ze maar als een ondersteuning. Ik kan geen garantie geven dat ze foutvrij zijn. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer