Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hypotheek Home | Profile | Archives | Friends
Financieel Blog

Hypotheek24/1/2011
Een van de dingen die je zeker zult moeten gaan doen voordat je een hypotheek aangaat, is de verschillende alternatieven te onderzoeken. Combinaties in het hypotheken aanbod maken het wel erg moeilijk om juist het voor jou meest passend product te kiezen. Probeer tijdens je zoektocht te zoeken naar betrouwbare aanbieders zoals bekende banken of verzekeraars.

Het is alleen mogelijk om een hypothecaire lening af te sluiten bij het in eigendom hebben van een onroerende zaak, woonhuis of woonark, ongeacht of je daarin zelf woonachtig bent. Door ook nog eens zelf te wonen in die woning of boot, bestaat de mogelijkheid om de NHG voor je hypotheek te gebruiken. Het kan ook wenselijk zijn om in de plaats van onroerende-, roerende zaken te verpanden, wat tot de mogelijkheden kan behoren, er zal dan over de verstrekking van een krediet, in plaats van een hypotheek, worden gesproken.

Op de einddatum van een hypothecaire lening, dient door jou zorg gedragen te worden voor een algehele aflossing. Mocht je een aflossingsvrije hypotheek hebben afgesloten, dan zul je moeten zorgen om op de afloopdatum genoeg geld te hebben om de aflossing ineens te kunnen doen. Door het verkopen van je eigen huis kan met de ontvangen koopsom de hypotheek afbetaald worden, dit kan alleen bij een te ontvangen bedrag dat hoger dient te zijn als het saldo van de hypotheek. Maak een opstelling van de maandelijks te betalen kosten, inclusief de lasten die nodig zijn om alles aan het einde te kunnen aflossen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer