Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zo niet dan toch !

Dreetje wist het al

Posted on 3/10/2012 at 12:52

Dreetje zong het al..."waarom, zeg mij waarom'?" En Dreetje kon het weten, Dreetje snapte er ook geen zak van.

Waarom je wel 1000 cacktussen in een loods mag telen, maar geen cannabis. Waarom je een bewijs op zak moet dragen dat je kunt autorijden maar geen opvoed cursus moet volgen eer je een kleine op de wereld zet. Waarom ik me blauw betaal aan wegenbelasting om op een openbare weg betaald te moeten parkeren.                                                                                                                                                             Waarom een liter bier inkoop duurder is voor een kastelein dan ome Piet betaald in de supermarkt. Waarom niemand nog een moltovje op de boot van de bankier heeft gegooid. Waarom diezelfde bankier een berg geld heeft meegekregen bij zijn ontslag en de wegbezuinigde arbeider een pleuris schop onder z'n reet krijgt als dank voor z'n vele jaren van het harde werken                                                                                                                                                               . Waarom je door moeten werken tot je 67ste , terwijl je geen baan kunt vinden omdat je te oud wordt bevonden als je AL 27 jaar, bent.

En als ik er over na ga denken dan weet ik ook wel waarom dat allemaal is, maar 'waarom' zou ik?

  

Wikky de verlosser

Posted on 25/9/2012 at 07:26

Achter een gat zo groot als de deuren van het muiderslot ligt een grot, vol met Freggels. Mijn kind kan maar niet snappen dat de baas zijn hond niet geloofd als hij hem deze opening duidelijk wilt maken. Ik lach er om, ik weet dat het een maar een verhaaltje is. Zo kan mijn kleine ook maar niet snappen dat Wikky niet per direct hoofdman wordt. Pa Hagar ''de verschrikkelijke'' is een bruller, Wikky is daarentegen een denker met briljante ideeën waar macgyver een puntje aan kan zuigen. Whahaha...Ik weet dat het maar een verhaaltje is!  Ze deelt ook de mening dat er idd vrede op aarde kan zijn als we maar leven volgens de regels van Alfred J. Kwak. Ik lach me kapot ....ik weet dat het maar een verhaaltje is.

En ik? Ik lees nog maar een keer in de bijbel een verhaal over een vent die over water loopt. En zie m'n kleine schateren. Nu weet zij namelijk dat het maar een.....

 

Fuck..een agent!

Posted on 20/9/2012 at 11:21

Een slick ventje met een stoppelbaardje en een leer jassie met bij passende stropdas loopt door een winkelstraat, aan zijn rechterzijde hangt een identiek geklede prachtige vrouw, wiens naam er nu niet toe doet en waarschijnlijk ook nooit meer toe zal doen. Jawel.... de mode-politie is op patrouille! Brave burgers worden bespioneerd als zij even naar de supermarkt gaan in hun (ach-fuck-it-ik-ga-gewoon-ff-zo-een-pak-melk-halen)outfit. STOP...MODE-POLITIE...camera vol op d'r smoel! Mevrouw wat ziet u er uit, die schoenen, dat haar echt....dat u zich niet KAPOT schaamt. En dan die oorbellen....vreselijk...vindt u nu zelf niet dat u een schande bent voor het oog, wordt het niet eens tijd dat u een hoge boom opzoekt met een een touw? De vrouw lacht schuchter en zegt tsja....nu u het zegt. WTF?.... 'NU U HET ZEGT!!!?'  .... Waarom niet een fijn Badr Harri'tje onder de ribjes? Nee de vrouw in kwestie slikt de beledigingen in de hoop op een make-overtje. Misschien krijgt ze zelfs wel nieuwe speldjes voor in d'r haar, da's toch zeker wel het verliezen van je zelfrespect waard. Daar gaat haar ''ach fuck it'' mentaliteit nieuwe speldjes en oorbellen zijn altijd welkom. 

Maar mijn oog wilt ook wat, namelijk het beeld dat 1 beledigd persoon de camera zonder glijmiddel anaal inbrengt bij de ''agent'' en zijn partner in dr blote reet op crocks een pak melk laat laat halen bij de Appie in de PC. Kijk da's pas TV!

Wie biedt zich aan? Ik namelijk niet...ik ga voor dat leuke gratis glitterblousje. 

 

Wauwww....oooohhhh!

Posted on 12/9/2012 at 16:30

17 april 2012 Coachella festival, 2 Pac veschijnt levensecht op een podium...zonder wormen en ander ongedierte wat zijn dooie blokkenbuikie opvreet. De wauwtjes, ootje en  en aatjes klinken uit miljoenen kelen, want ja dat moet natuurlijk ook op youtube geplaatst worden. Zoals iedereen nu wel weet, het is een hologram, fake dus.

Leve de techniek, wederom a big giant leap for man-kind. Vanaf nu kunnen we dus genieten van oude muziek ''live'' gezongen door dode artiesten. Net zo blij moeten we zijn met de verslavende obesitas-veroorzakende computer spelletjes. Levens-echt iemand z'n hersen pan in 2en schieten. Wow...kickuh!. Ook leuk...een gsm die nog net niet je reet afveegd maar je wel totaal vervreemd zodat je geen normaal gesprek meer aan kan knopen. Dildo's met 75 tril standen inclusief kloppende aders, neukpoppen die dankjewel zeggen als je een scheet laat. Ik zeg HELEMAAL top!

Maar uiteindelijk blijft 't fake, de schuttingen worden hoger en hoger en ik typ mijn verhaaltje op m'n nieuwe pc want m'n Commodore 64 was overleden.

Ik ga vanavond maar eens een potje ganzenborden en zet een cassettebandje van Elvis Presley op, in de hoop dat ie naast me komt zitten en een spelletje mee wilt spelen....als ie dan maar wel z'n waffel dicht houdt.

Nutteloze teken in de muziek

Posted on 10/9/2012 at 10:36

Tsja, het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat mijn eerste blog over muziek zal gaan.

De nutteloze teken in de muziek.                                                                                                                         (BAM, laat ik gelijk maar even binnenkomen in m'n eerste blog.)                                                             Teken leven als parasieten van bloed van anderen. Ze worden vrij vaak alleen opgemerkt doordat men de teek in de huid ziet zitten want ongemerkt bijten ze zich pijnloos vast in je flikker. Een teek leeft bij gratie van zijn gastheer/vrouw, kan je laten braken van de nare ziektes welke ze overbrengen en heeft totaal geen toegevoegde waarden aan de natuur.

De muziekindustrie kent zo ook zijn teken, ze komen in alle lagen voor.                                                          Zo hebben wij componisten en muzikanten welke net 3 noten kunnen spelen achter hun pctje, grote studiobazen en geluidsmensen welke uiteindelijk niet meer beschikken dan over een ''my first sony'' van Bart Smit,  tot boekingskantoren en managers die 1x met Corry Konings op de foto zijn geweest.  Deze teken heten bij ons echter ''nagemaakte''. De pest is alleen dat je ze niet ziet aankomen, ze zuigen zich aan je vast en je weet pas dat je er met één te maken hebt als deze de boel heeft verziekt. Schaamteloos zal deze nagemaakte bij ontdekking van zijn bullshit overstappen op een andere gastheer/vrouw om deze verder met hun waardeloze beloftes cq talenten te verzieken.

Het wordt tijd dat er een gifgas voor ze wordt ontwikkeld, ik zal die spuitbus echter niet nodig hebben....ik ben zo kaal als de motherfucker, bij mij vallen ze direkt op.

En (uit-) kotsen dat ik dan doe........

Kronkels

Posted on 10/9/2012 at 09:47

Om mijn facebook niet te bevuilen met te langdradige verhalen ben ik vandaag maar begonnen met Bloggen.

''Bloggen''...de naam doet me denken aan één of ander kut spelletje uit de jaren '80.                              Maar waar het uiteindelijk op neerkomt is dat ik de kronkels in mijn hoofd een kans wil geven zich te uiten. Zo nu en dan zal ik een onderwerp aansnijden welke je soms aanspreekt OF waarschijnlijk geen ene reet interesseert. Het is dan aan jou of je mijn verhaal de moeite waard vindt om te lezen.                  Ik geef je ook de ruimte om te reageren, maar ook dat is helemaal aan jou.

Via FB zal ik je laten weten wanneer er een nieuwe 'blog' (blijft een maf woord!) te lezen valt.

Tot snel....tot mijn eerste kronkel.

John


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer