Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

John is in het Buitenland

22/3/2007 - 1-4RI 1e Bataljon 4 Regiment Infanterie "De Valken"

Mouwembleem van 1-4 RI

Vandaag ben ik op de Frederikkazerne in Den Haag aanwezig geweest als gast bij de reunie van 1-4RI. Deze groep OVW-ers (Oologsvrijwilligers) zijn actief geweest in Ned-Indie. De oudste broer van mijn vader (ome Wil) heeft daar ook bij gediend. Na zijn overlijden ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden naar zijn verblijf in het verre Indie. Dit is niet te vergelijken met de huidige uitzendingen. Wij gaan tussen de 4 en de 6 maanden weg. Zij stonden gepland voor een jaar, maar dat werd uiteindelijk bijna 3 jaar. Ze gingen heen met een ideaal, maar toen ze terug kwamen werden ze met de nek aangekeken.  Pas na Sebrenica werden de veteranen erkend en vereerd. Veel te laat dus.....De meeste oudgedienden zijn nu ver in de tachtig.  Ik was vandaag trots om aanwezig te mogen zijn tussen deze mensen en hun verhalen aan te mogen horen.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/3/2007 - Eerste berichten stromen binnen.

Nadat ik een beetje "boos" ben geworden omdat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd, stromen dan nu de eerste berichten binnen. Als je dan toch uitgezonden wordt wil je op z'n mist goed op de hoogte zijn van de stand van zaken, maar omdat ik individueel ga schijnt dat toch anders te zijn. Ik vindt het zowiezo wel nuttig (en leuk) om te weten wat ik daar eigenlijk ga doen.

Maar zoals al eerder geschreven heb ik dan toch de eerste papieren op het bureau. Ik ga individueel (met 12 andere.....hoezo individueel) naar het uitzendgebied. Omdat de uitzending voor 6 maanden is heb ik recht op ongeveer 10 dagen verlof tijdens mijn periode. Daar kan ik tenminste mee thuis komen!! 

De voorbereidingen zijn de in volle gang. Morgen naar de school van de kinderen om daar met de schoolleiding mijn afwezigheid en het daarop reageren van de kinderen te bespreken. De oudste gaat naar groep 8 en staat dus voor een belangrijke keuze. De twee jongsten zijn "stille wateren en hebben ......" 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/3/2007 - Het zit er dan toch aan te komen

Afgelopen donderdag (15-03) heb ik dan ook gehoord dat ik voor 6 maanden uitgezonden ga worden naar een grote zandbak ergens anders in de wereld. 'It comes with the Job" zeggen ze en dat is inderdaad waar, maar ik sta er niet om te springen. Het duurt nog een paar weken voordat ik weg ben en middels deze Log wil ik jullie een beetje op de hoogte houden van mijn wel en wee in een vreemd land.

Ik geloof niet dat het mij elke dag gaat lukken om te Bloggen, maar ik zal dat wel op een regelmatige basis proberen, ook zal ik er af en toe een foto bij plakken.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS
Defensie
Uruzgan FM
1-4 RI
Het vergeten Leger
Uruzagan weblog

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer