Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
joleenhakker

Description

joleen hakker multisporter, tandemwielrennen: wereldkampioen tijdrit tandemwielrennen, paratriathlon, roeien, blindegeleidehond,


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

nieuwsbrief mei en juni

 

Begin mei ben ik met Adze en mijn begeleidster Bianca nijhof afgereisd naar Nancy (Frankrijk). Hier vond de europees kampioenschap duathlon plaats. Dit houdt in:

 10 km hardlopen. Adze en de ouders van Adze stonden langs het parcours ons aan te moedigen. En af en toe op lege flesjes van mij op te vangen.

Vervolgens zo snel mogelijk op de fiets springen en 40 km fietsen

En wanneer je hier mee klaar bent nog 5 km hardlopen.

 

We waren hier op vrijdag 30 april aangekomen. Op zaterdag hebben we parcours verkent.

Zondag middag hadden we de wedstrijd het loopparcours was midden door de stad. Het was een rondje van 2,5 km. Dus dat moesten we 4 keer lopen, vervolgens heel snel op de fiets gesprongen. En de laatste keer hardlopen.

Ik had dit in een tijd volbracht van 2 uur en 29 min.

Dus een grote beker gewonnen. En vervolgens in de auto gestapt en heeft Adze ons weer veilig thuis gebracht.

 

Het weekend daarop had ik een tijdritje in Soest. Dit was de Soester Giro. Die heb ik samen met een van mijn tandem voorrijdsters Larissa gestart. En we waren de snelste van de soester dames. Dus ja dat weekend weer prijs.

 

Vervolgens hadden we het hemelvaart weekend.

In dit weekend heb ik meegedaan met de ronde van België.

Dit hield in 6 wedstrijden in 4 dagen. De eerste dag begonnen we met een tijdrit van 5 km het was een terrein met veel heuvels en scherpe bochten daarna was de weg wedstrijd van 85 km.

Op de vrijdag hadden we ook een wegwedstrijd op weer een ander terrein. Dit was ook weer tegen de 80 km. En op de zaterdag hadden we eerst een tijdrit van 2,5 km op een wielerbaan. En vervolgens een wegwedstrijd van 80 km met weer veel bochten. Maar die konden we nu echt heel flitsend door. We werden bij deze wedstrijden begeleid door de vriend van Nynke, Sander. Hij stond elke dag met verse sportdrank klaar. De laatste dag moesten we nog een wedstrijd van 88 km en verliep weer prima

n. Deze 6 wedstrijden heb ik gedaan met Nynke Troelstra een andere voorrijdster van mij. In deze wedstrijden waren we met drie dames tandems. Van de zes wedstrijden zijn we vier keer tweede geworden en twee keer derde. Elke dag kregen we prijzen van de lokale bevolking. Dus ik heb heel veel pakjes pudding gekregen die je nog zelf moet maken.

Dus wie wil kan zich melden!!!

 

Vervolgens had ik een paar weekjes rust met wedstrijden wel elke donderdag en dinsdag getraind op de racefiets.

 

Toen brak de tijd van de wereldbeker wielrennen in Spanje aan. Hiervoor vertrokken we op 8 juni.

Het was hier erg slecht weer. We hadden van dinsdag tot en met zaterdag regen. We hebben binnen getraind op de fiets. Op een tacx. En met de auto parcours verkend.

Op zaterdag hadden we de weg wedstrijd. Deze was 66 km. We hadden hier een apart dames veld. Er waren in totaal 12 dames tandems. Bij deze wedstrijd ben ik met mijn voorrijdster Nynke 4de geworden.

De dag daarop hadden we nog een wedstrijd dat was de tijdrit van 20 km. Bij deze wedstrijd zijn we 5de geworden. We waren allebei dik tevreden.

En ‘s avonds laat thuis.

Op dinsdag heeft de bondscoach de voorlopige selectie voorde wereld kampioenschappen bekend gemaakt.

En dat houdt in dat ik mee mag nar het wk in Canada. Dit is half augustus. Dus dit zijn ontwikkelingen die ik niet verwacht had.

 

Het weekend van 20 juni ben ik met Adze en Larissa nog naar twee wedstrijden in Duitsland geweest en daar zijn Larisssa en ik twee keer tweede geworden. Dit was een tijdrit van 18 km klimmen en een weg wedstrijd van 66 km. Dus was weer een mooie ervaring en veel geleerd.

Het weekend van 1 t/m 4 juli ben ik naar het Europees kampioenschap in Ierland geweest. Hier ben ik vandaan gekomen met een zilveren medaille. Dus ja met mijn prijzen kastje gaat het goed.

 

En nu nog een paar weken goed door trainen en dan al weer naar het Wereldkampioenschap in Canada.

 

Joleen Hakker


Posted: 22:14, 15/10/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer