Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welkom op de blog voor de echte Geer fans! Hier houden we je 24 uur per dag op de hoogte, van het laatste Geer nieuws!

25/9/2007 - Voorpagina

Welkom op de weblog voor Gerard Joling fans. Hier lees je de laatste nieuwtjes en je kan lekker kijken naar de beelden van Gerard. Dit is toch om gieren!

 

Over Gerard:

Als kind staat Gerard Joling al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn droom laat uitkomen. Toch doen de eerste keelgeluiden van Gerard bij lange na niet vermoeden dat hij zal uitgroeien tot een zanger van wereldformaat. In 1985 doet Gerard mee aan één van de bestbekeken televisieprogramma's van Nederland, de Soundmixshow. Deze show brengt een grote ommekeer teweeg, want na het behalen van de 'slechts' derde plaats in de grote finale, met het liedje 'Crying' van Don McLean, verschijnt van de hand van Peter de Wijn Gerard's eerste nummer 1 hit: Love Is In Your Eyes. Van goud naar platina, van platina naar dubbel platina! Vanaf dat moment weet heel Nederland wie Gerard Joling is. Een glanzende carriere volgt, zowel nationaal als internationaal.

 

Gerard Joling is later bij SBS6 te zien als één van de presentatoren van Shownieuws. De single Maak Me Gek, gescheven door Jos Cové en Kees Tel, behaalt de eerste plaats van de Mega Top 100. Het gelijknamige album behaalt de eerste plaats van de Albumlijst. De plaat bevat het nummer duet Blijf Bij Mij met André Hazes en Ellemieke Vermolen (presentatrice van het programma Shownieuws) zingt mee in het nummer Liefde, Blijf Bij Mij. De singles Blijf Bij Mij en Maak Me Gek behalen de eerste plaats van de hitparade. Samen met Nance presenteert Joling het SBS-programma So You Wanna Be A Popstar waarin bekende Nederlanders die niet kunnen zingen strijden om een platencontract. Met Toppers In Concert staan Joling, Gordon en Froger begin juni zes maal in de Amsterdam ArenA.

0 Comments Plaats een reactie!

25/9/2007 - NieuwS

Geer zet eerste domino steen!

Onze lieve Geer zal op woensdag 26 september de eerste dominosteen plaatsen. Hier worden uiteraard weer opnames van gemaakt. Ieder jaar organiseerd SBS6 Domino-day en elk jaar wordt een nieuw record gezet!

De Site van Geer vernieuwd!

De site www.gerardjoling.nl is totaal vernieuwd. De site bestaat ook uit een Fanzone. Met wallpapers, filmpjes,foto's en muziek en een speciaal gastenboek.

 

Nieuwe Real-life soap voor Geer!

Onze lieve Geer krijgt weer een real-life soap op SBS6. Na zijn eigen soaps zoals Only Joling en Over de vloer met Gordon, krijgen we weer wekelijks gezellig Geer op de buis. De zanger en presentator liet zich al eerder filmen in zijn werk en prive leven, toen was dat bij RTL te zien onder de naam 'Only Joling'. Dit keer wil Joling alleen aparte en leuke dingetjes uitzenden, de rest kent iedereen nu wel.

Inmiddels heeft de 47-jarige Topper al genoeg 'al te geestig' materiaal om het programma te vullen maar het moet niet weer de eerste de beste realityshow zijn, Gerard wil het deze keer anders dan anderen doen. 

Na programma’s als Only Joling en Gordonen Joling over de vloer, zou je verwachten dat de zanger zijn buik even vol heeft van series. Maar nee, Gerard gaat door en is op dit moment al druk bezig met de opnamen. “Ik heb genoeg opnamen om het programma te kunnen maken en we zijn nog steeds bezig. Wanneer ik het ga uitzenden, durf ik nog niet te zeggen." Daar voegt hij nog aan toe dat deze soap anders wordt dan al die anderen.

De serie wordt verwacht in november naar aanloop van zijn Stout en Nieuw concerten op 27 en 28 december 2007.

                                   

 

Nieuwe Single voor Geer!- Maar vanavond

Maar vanavond is de nieuwe single van Geer. Dit is derde op rij na Maak me gek! en Blijf bij mij van het album Maak me gek! Het nummer werd eerder gezongen door Willeke Alberti, maar dan wat trager. Vanaf 14 september verkrijgbaar bij je platenzaak! Of koop gewoon de Top CD van Geer!

                                                               

                                         

 

Vuurwerkpakket van Geer!

Een vuurwerkfabrikant gaat dit jaar een speciaal 'Maak me gek'-vuurwerkpakket maken rondom Gerard Joling. Dat maakte de zanger bekend op de najaarspresentatie van SBS.

In het pakket zullen onder meer gouden pijlen zitten, met namen als Maak Me Gek, Gelukkig Nieuw Haar en Ticket To The Tropics. Het pakket bevat niet alleen vuurwerk, maar ook een handdoek, kalender en poster.Naar verluidt is Joling de eerste artiest die een eigen vuurwerkpakket krijgt. Op www.gerardjoling.nl Meer info!

0 Comments Plaats een reactie!

25/9/2007 - De hits van Geer

De vele hits van Geer Deel 1

Blijf bij mij, Maak me gek, ,No more bolero's.

 

1 Comments Plaats een reactie!

Vrijdag 20.30: So You Wanna Be A Popster@SBB6 Zaterdag 20.30: Joling & Gordon over de vloer@RTL5

Hosting door HQ ICT Systeembeheer