Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
jongens

Description

hier vind je allemaal informatie over jongens. hoe ze zijn andere dingetjes


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Tips over liefde voor jongens.

Meisjes zijn vaak verliefd. Maar soms weten ze niet hoe ze het moeten aanpakken. Hier in deze stukje leer ik je hoe je vanalles moet aanpakken. Bijvoorbeeld over hoe je het moet uitmaken, hoe je er achter komt dat hij misschien gevoelens voor je heeft en meer.

 

Uitmaken.

Je wilt het uitmaken maar je weet niet hoe. Wat je sowieso niet moet doen is via via uitmaken of via social media. Je moet het face to face doen. Want als je dat niet doet dan denkt hij dat je een watje bent. maar dat ben je niet. Als hij daarvoor zo lief doet maar je wilt het uitmaken dan zou ik een rustig plekje zoeken en zeggen wat je dwars zit. Waarom je het wil uitmaken. Maar als je vriendje daarvoor heel agresief was dan zou ik nog even wachten totdat hij is afgekoelt en rustig met hem kan praten.

 

Gevoelens.

Je twijfelt de hele tijd of die ene jongen je leuk vind of niet. Je zit te denken hoe je erachter kunt komen of hij je leuk vind. Je kan erachter komen door je vriendin te laten vragen wat hij van je vind. Maar je kan het ook zien hoe hij doet tegen je, hij kijkt vaak naar je, hij doet heel aardig tegen je en hij beschermt je vaak met ruzie's. En als je lef wilt hebben loop je naar die jongen toe en zeg je wat je voor hem voelt. Misschien begrijpt hij je.

 

 

 


Posted: 13:02, 25/4/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Tips voor jongens die iritant zijn.

Als er in jongen in je klas zit en hij is heel iritant dan moet je hem volledig negeren. Als het moeilijk te negeren is dan moet je er iets van zeggen. Ik heb zelf een iritante jongen in mijn klas en is net nieuw. Hij bemoeit zich overal mee. Als er iets is wat serieus is dan maakt hij er grapjes van. Ook als hij door de leraar/lerares word aangesproken dan gaat hij daarna toch weer door met iritant zijn. Dus als je ook zo'n jongen in je klas heb zitten dan moet je hem gewoon negeren. Ook al zoekt hij aandacht, denk aan leukere dingen en doe net alsof hij er niet is en nog nooit is geweest.


Posted: 12:38, 25/4/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer