Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Joost

7/5/2008 - London baby

Heb net alles voor Londen geregeld. Ik vertrek vrijdag morgen om 9am met de trein, en zal daar rond 11en arriveren. Dan ga ik naar mn hotel (Oakwood Guest House) om in te checken en mijn koffers te stallen. Daarna heb ik de hele dag om Londen ondersteboven te keren.

 

Morgen ga ik naar Chester met de auto. Dat is een klein maar fijn stadje op ongeveer een uur rijden van hier. In de stad zelf moet genoeg te zien zijn, maar het is ook bekend om haar grote winkelcentrum. Iedereen die je hier spreekt zegt dat je daar gigantisch geinig inkopen kan doen. Maar dat moeten we nog maar zien natuurlijk, ik heb ook nog geld nodig om het gezellig te maken in mijn hotelkamer.

 

Kortom, ik vermaak en gedraag me hier nog altijd.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/5/2008 - Stilstaande beelden

Deze week prima weer, eindelijk! Vandaag was het al rond de 18, de rest van de week wordt het hier tussen de 21 en 24 met zon. Vertoeven dus.

 

Vandaag naar het centrum geweest, kwam nog wat leuks tegen, een (Nederlands) Pancake House. Ik kon er tot mijn grote teleurstelling niet eten, omdat het gesloten was. Volgens mij voorgoed, maar het kan ook zijn omdat er vandaag een nationale feestdag is hier. Sommige winkels waren hierdoor niet open.

 

Die twee andere foto's zijn van Piccadilly Gardens, waar het vanmiddag door de combinatie van mooi weer en vrije dag aardig druk was. De laatste is van het gedeelte van Manchester waar ik in woon, Levenshulme.

 

Hier had ik het dus de hele tijd over:

http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=19621956&uid=10943435&members=1

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/5/2008 - Liverpool

Vandaag stond Liverpool op het programma. Vertrok al om 7am naar het centrum, had daar met een stel afgesproken. Met de bus was het maar 50 minuutjes.

 

Liverpool is in 2008 de europese cultuur hoofdstad van het jaar, dus met de cultuur zit het daar wel snor. Het centrum is niet groot, dus was makkelijk te belopen. Echt overal geweest, hele dag gelopen. Van Anfield Stadium (Liverpool FC) naar het stadspark. Vanaf daar naar Beatles Museum, daarna naar de rivier Mersey. Hierop volgde het Liverpool-museum en de kathedraal van Liverpool.  Wat volgde was het centrum van Liverpool (winkels), Abbey Road (Beatles) en Mathew Street (Beatles).

 

Kom net pas terug. Was wel een hele fijne dag. Heb wat foto's gemaakt, een paar daarvan in het fotoboek gepropt. Kijk hier:

http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=19608761&uid=10943435

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/4/2008 - Geluid vanuit Manchester

Hiya! Een typische engelse groet vanuit Manchester.

 

Vanaf vandaag heb ik op een hoger niveau les, dat betekent ook met mensen die een hoger niveau van communiceren hebben, fijn! Nu krijg ik les van Peter White, waar het voorheen van Sian Thomas was. Qua persoon eigenlijk geen vooruitgang, omdat mijn nieuwe leraar erg saai is. Maarja, elk voordeel heb dus gewoon zijn nadeel.

 

Nu nog maar 2 weken overgebleven, en ik wil nog zoveel doen. Liverpool en Londen staan nog op mijn verlanglijstje. Van de kleinere steden heb ik er al wel wat gehad. Dus kijken wat ik nog kan doen hier, en wat ik eventueel moet laten.

 

Verder belt er steeds een vrouw van de Rabobank Maastricht die denkt dat ik meneer Mor ben, het gaat over een of andere transactie. Ik heb een keer opgenomen en gezegd dat ik geen tijd had omdat ik op de wc zat, hahaha. We zullen zien hoe dat afloopt jongens en meisjes!

 

Tot zover Joost en Manchester en zijn contact met Nederland.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/4/2008 - Story so far

Vandaag zit ik alweer over de helft van mijn tijd hier. De eerste paar dagen was het erg wennen aan het andere leven dan ik in Nederland had, bijvoorbeeld het eten, en natuurlijk dat je hier echt op jezelf aangewezen bent. Maar het bevalt me wel.

 

De lessen waren de eerste week erg saai en alles, maar ik heb nu een nieuwe lerares waar altijd lachen mee is. Het is wel jammer dat ik volgende week naar een ander level moet, omdat dit leven veel te makkelijk voor me was. Ik ga nu naar het level advanced.

 

Verder zoek ik een beetje naar dingen die leuk zijn om te doen. Wedstrijden bezoeken in Engeland is gewoon heel duur. Ook al wil je naar een club uit de 2de divisie. Dat is dus wel jammer. In het weekend bijvoorbeeld is er weinig te doen, ik dacht echt dat er veel meer te doen was. Daarom moet ik mezelf maar een beetje vermaken.

 

Gister heb ik met 2 fellows voetbal gekeken, maar weer eens, vanavond weer. Ze haten Liverpool echt hier, dus ze waren goed blij met die onverwachte eigen goal.

 

Ik kon een kaartje kopen voor het WK Snooker in Sheffield (is ongeveer uur van Manchester) van iemand, maar helaas niet gedaan. Wou wel heel graag, maar dan zou ik 4 lessen missen op donderdag, en dat kan ik me niet veroorloven. Er wordt hier een attendance lijst bij gehouden, waar ik dus wel ff op moet letten, anders sleep ik dat certificaat niet in de wacht.

 

Hier is het lekkere weer ineens losgebroken, volgens mij 1 dag nadat het in Nederland kwam. Hier worden de mensen dan niet zo loco als in Ned. Iedereen blijft gewoon chagrijnig kijken en houdt zn dikke winterjas aan. In Nederland loopt iedereen bij 1 dag mooi weer in korte broeken slippers en zitten ze op terrasjes. Ze laten zich hier niet van de wijs brengen door een beetje zon. Ik kan hier dus wel aarden, maar natuurlijk mis ik mijn eigen bed ook wel.

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Weblog about how Joost survives in Manchester

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer