Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Journey of Life 

Allereerste berichtje

21:43, 2/6/2010  ..  0 comments  ..  Link

Hallo,

Hierbij plaats ik mijn eerste berichtje op mijn 'eigen blog'. Wauw, ik heb nu een eigen plekje op het immens grote internet, toegankelijk voor de hele wereld.

Ik ben niet in de veronderstelling dat er mensen zijn die echt zitten te wachten op mijn gedachten, ideeen en bezigheden in het leven van een jonge vrouw, maar ik vind het fijn om van me af te schrijven en ach, waarom zou ik het dan in een dagboekje achterin mijn kast verstoppen. Daar heeft immers niemand wat aan.

Ik zal een klein tipje van de sluier oplichten en een klein beetje een beeld schetsen van mijn leven. Hierna zal ik ingaan op allerlei specifieke onderwerpen, dus een klein stukje van het algemene plaatje kan misschien wel handig zijn.

Een jonge vrouw, aan het begin van een compleet nieuw avontuur! Een vrouw, wiens leven nu al een behoorlijk aantal ups en downs heeft gekend. Een vrouw die sinds twee jaar de vrijheid heeft gekregen om uit te zoeken wie ze werkelijk is en zou willen zijn. Een vrouw met een groot hart voor mens en dier, maar een klein hartje als het op haar eigen gevoelens aankomt. Een vrouw met passies, een vrouw met angsten, een vrouw wiens leven nog lang niet op de rails staat. Een vrouw die geniet van het leven zoals het is en gaandeweg de puzzelstukjes zal vinden, die de puzzel die haar leven is, compleet zullen maken!!

Als je nog steeds leest.. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een klein stukje van mij te ontdekken. Wie weet heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar de rest van mijn verhaal. Misschien ben ik gewoon een van de vele jonge mensen, die probeert het leven te bevatten. Hoe dan ook, dit zal mijn plekje worden.. en ik ben er nu al heel erg blij mee!!

N.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Allereerste berichtje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer