Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Slowjuicers, Blenders & Gezondheid


Alles over gezondheid door middel van voeding en levensstijl.

Home | Profile | Archives | Friends


Matstone Slowjuicer - Pure Smaak

Posted at 20:31, 15/11/2013

De Matstone Slowjuicer is een uniek apparaat dat op elk tijdstip van de dag gebruikt kan worden. U kunt dan denken aan een snel sapje voor een goed begin van de dag, als gezond tussendoortje bij de lunch of als ideale beloning na een zware dag werken. Het gaat erom, wat u op dat moment voor ogen heeft. Het belangrijkste is echter dat uw lichaam krijgt, waar het recht op heeft, namelijk: een vitaal sapje ter ondersteuning van uw gezonde levensstijl.

Meer dan sap maken

De sappen die door Matstone Slowjuicer worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Dit heeft te maken met het proces; hier speelt de langzame persing en koude temperatuur een belangrijke rol. Door de langzame persing komt er geen warmte en zuurstof vrij, en behoudt de sap haar natuurlijke smaak en essentiële voedingstoffen. Bij een 'normale' sapcentrifuge wordt er relatief meer voedsel ingestopt (wat relatief geld kost), meer energie verbruikt en blijft de rotzooi meestal behouden, wat ten koste gaat van de smaak. Dit is echter niet van toepassing bij dit uitzonderlijke apparaat, waar u altijd op kan vertrouwen.

Maar wat kan er dan in het handige apparaat gestopt worden? Vrijwel alles, maar u kunt dan denken aan de volgende etenswaren:

 • - fruit (banaan, appel, aardbei, framboos, mandarijn, limoen, sinaasappel)
 • - groenten (wortels, tomaten, paprika, prei, asperge, broccoli)
 • - kruiden (rozemarijn, basilicum, peterselie, tijm, gember)
 • - pasta
 • - vlees
 • - En zelfs: tarwegras (!)

Makkelijk, mooi en betaalbaar

Het apparaat heeft een opvallende uitstraling en is er in drie kleuren: Burgundy (rood), Ivory (wit) en zwart. Maar niet alleen het uiterlijk ziet er goed uit. Het apparaat is ook nog eens zeer praktisch, want door het kleine formaat, kan het apparaat eenvoudig opgeborgen worden. Wat toch handig is als de keuken voor een keer vol staat. Daarbij is de Matstone Slowjuicer eenvoudig te onderhouden en ook nog is betaalbaar.

matstone rood

Voordelen van het apparaat

Hierboven zijn de voordelen van het apparaat benoemt, maar ze zullen hieronder nogmaals benoemt worden om u een goed overzicht te geven:

 • - De sap is van hoge kwaliteit.
 • - De sap behoudt haar natuurlijke smaak en essentiële voedingstoffen.
 • - Er wordt minder energie gebruikt.
 • - Er hoeft minder voedsel worden gebruikt.
 • - Bijna alles kan geperst worden (zelfs tarwegras).
 • - Het apparaat heeft een opvallende uitstraling en is tevens door het kleine formaat zeer praktisch.
 • - Eenvoudig te onderhouden.
 • - Zeer betaalbaar.

Een andere, vrij nieuwe juicer ontdekking, is de Kuvings Big Mouth.


Slowjuicers - 5 Tips Om Direct Gezond Te Leven

Posted at 20:49, 21/6/2013

Sappen en Groenten

cooksense slowjuicer

Om gezond te kunnen leven is het heel erg belangrijk om gezond en voedzaam te eten en natuurlijk te drinken. Daarvoor is het altijd handig om een goede slowjuicer te hebben. Daarvoor kunt u ook kijken op verschillende site's voor een goede slow juicer test of misschien over slowjuicers reviews gaan lezen. Een goede slowjuicer zorgt ervoor dat alle voedingstoffen en enzymen behouden blijven. En je krijgt er natuurlijk de beste groentesappen en fruitsappen mee. En het is ook nog lekker.

Als je met de slowjuicer gaat werken bewaar je daar een heleboel vitamines en belangrijke antioxidanten mee en Béta-carotenen. Vooral als u een tarwegrassap gaat maken.
Zoals,
Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12,
Vitamine C,
Vitamine E,
En Vitamine K1.

In tarwegrassap zitten ook Mineralen zoals;
slowjuicerMagnesium, kalium en calcium.

En ook zitten er Enzymen in tarwegrassap;
Cytochroom-oxidase, catalase en peroxidase komen in hoge concentraties in tarwegrassap voor.En zijn ook terug te vinden bij ons mensen in rode bloedcellen en witte bloedcellen.
En nog veel meer Enzymen;

cytochroom-oxidase - rol in celademhaling,
lipase - vetsplitsing,
protease - eiwitsplitsing,
amylase - zetmeelsplitsing,
catalase - waterstofperoxide-splitsing,
peroxidase en transhydrogenase


Zoals u kunt lezen is het heel erg gezond om sappen te maken met een goede slowjuicer (bijv. hurom slowjuicer). U kunt er natuurlijk ook zelf sappen mee maken. U kunt er bijvoorbeeld dingen in doen waar voor antioxidanten in zitten. Hier een paar voorbeelden,
Broccolie, tomaat, komkommers, wortels en pompoenen.

Maar u kunt natuurlijk ook lekkere sapjes maken met heel erg veel fruit er in. Vooral in de wintermaanden als het koud is, wat goed is tegen virussen. Of juist in de zomermaanden wanneer het ook lekker en gezond is om een fruitsapje te drinken. Met de slowjuicer kunt u zoveel mee doen. En alles wat u er mee maakt, is gezond en lekker. Door de manier hoe het word geperst blijven heel erg veel Mineralen, Vitamines en antioxidanten behouden. En zult u zich binnen de kortste keren lekker gezond gaan voelen. En minder snel ziek worden. Ook is het heel erg belangrijk voor het verteren van eten.

slowjuicers Voorals voor het verteren van voedsel in het darmstelsel is het verstandig om voldoende vezels binnen te krijgen. Heeft u veel last van verstoppingen of juist last van diarree? Dan is de slowjuicer de oplossen voor u.

Voor dit apparaat was het nog makkelijker om ongezonde dingen klaar te maken. Want dat scheelde heel erg veel tijd, die waarschijnlijk al kostbaar voor u is. Maar nu is het net zo makkelijk om met de slowjuicer een gezonde groente of fruitsap te maken wat lekker vullend is. En ook nog heel erg gezond voor bij het eten of wanneer u ook maar wilt!

Als u echt gezond en gevarieerd wil gaan eten en drinken is dit de oplossing. Ook voor als u een dieet gaat volgen. En wanneer u weinig tijd hebt om gezond te kunnen eten en drinken. De slowjuicer is de oplossing.


Gezondheid: Een Keuze Of Toch Niet?

Posted at 20:16, 17/6/2013

Voeding & Gezondheid

Jawel hoor, weer zo'n betweter over gezondheid en levensstijl. Hebben er er daar niet genoeg van?

Nee, blijkbaar niet. Ik zie namelijk nog dagelijks dingen die echt niet kunnen en die beter kunnen. Het probleem is echter ontwetendheid. En daar ga ik wat aan doen door middel van dit blog. Komende dagen zullen er langzaamaan artikelen over gezondheid verschijnen. Het zal ondermeer gaan over Juicers, Slowjuicers, Fitness, Sporten, Voeding & meer.

Stay Tuned!

slowjuicers

Hosting door HQ ICT Systeembeheer