Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
ja.

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Unox-band & Grieks

Lieve bloggers, Daar ben ik weer, net terug van een heerlijk boottochtje. Ik heb mijn wachtwoord verandert zodat ik niet langer bloggers.nl samen met hotmail.com moet opstarten, en dat ik vervolgens DO87mwP moet kopieŽren om in te kunnen loggen, nee nu heb ik mijn eigen wachtwoord. Geen kans op inbraken dus ;). Hoewel mijn vriendinnen hem waarschijnlijk wel kunnen raden. Maar weer even terug naar het boottochtje, heerlijk, met de wind in je haren liggen zonnen. En daarna in het donkergroene water duiken om even af te koelen samen met mijn unox-band. Geen flauw idee hoe ik er aan kom, maar hij is geweldig om even op te dobberen. Helaas kon Marit niet mee, samen met haar zwemmen lijkt me nog leuker. Maar ja, paarden is haar leven en passie, dus een paar wedstrijden op de manege kon ze niet afslaan. En niet zonder enig resultaat ze is 1e bij springen van de drie, maar bij dressuur had ze minder geluk, 9e van de elf. Wat ik nog steeds een prestatie vind! Maar ik lag dus zo drijvend op die unox-band te genieten van het weer, wetend dat in de boot Grieks op mij ligt te wachten. Uuuhm, ik blijf er nog wel even in. Maar na een half uurtje zwemmen/dobberen begint het koud te worden en besluit ik weer op de boot te gaan. En hoe graag ik mijn droom dat het Grieks s.o verviel in vervulling zag gaan lag het boek nog steeds in het enige hoekje schaduw op de boot. Langzaam afdrogen, langzamer afdrogen, eerst nog een toastje camenbert, wat cassis erbij. Tumtum, wat is het leven toch mooi als je Grieks de rug toekeert, tumtum. Na een halfuurtje kon ik het toch niet meer ontwijken. En kijkend naar de letters die rare woorden zoals taumaxe hotie(zo klinken ze) vormen, of eleuteria. Wat heb je eraan? Dat vraag ik me geregeld af, niks is en blijft mijn conclusie behalve dat je tegen andere mensen kan zeggen; 'Tja ik doe gymnasium.' Zwijgend over je 2,8 voor Grieks op je laatste proefwerk. Ik ben ook zo, hoewel ik het ook nog wel interessant vind, al die mythologie(vooral als het wordt vervormd in een film zoals 'Percy Jackson and the lighting thief.' Na een uur had ik 15 woordjes nog steeds niet in mijn hoofd. Ondertussen zijn we bijna thuis aangekomen, en moet ik mijn boeken in de tas doen als ik niet wil dat ze bij het overstappen op de kant in het water vallen. Einde Grieks, had ik gehoopt, maar ik moet toch echt die onvoldoende ophalen. Het laatste s.o van het eerste jaar, ik ga ervoor. liefs julia.

Posted: 19:10, 27/6/2010
Comments (3) | Add Comment | Link

bloggers.nl

Lieve Bloggers, Ik wilde al tijden een blog beginnen, maar op hyves leest haast niemand ze, bovendien sta je daar een beetje voor aap als je je dagelijkse avonturen gaat vertellen, of je moet wel heel goed zijn. Maar daar moet ik nog aan werken/dat ben ik niet. Dus begon ik gisteren aan mijn zoektocht naar de perfecte bloggers site. Ik kwam op jongeren.blog.nl of zoiets, waar ze uitgebreid het andere talent van de vuvuzela laten zien, wat eigenlijk gewoon vuvuzelazuipen inhoudt. Drie biertjes in een vuvuzela gooien die rechtstreeks naar iemand keel gaat. Prima hoor, maar niks voor mij. Dus zoek ik weer verder, zo kom ik op de startpagina van verschillende bloggen, en zo kwam ik weer op bloggers.nl. Een site die me wel beviel, behalve dat er ook heel veel reclameblogs op staan. Toch besloot ik er eentje aan te maken. En daar zat ik dan; Achter mijn computer mijn gegevens in te typen, een geschikte naam te verzinnen en een achtergrond uitkiezen. Ik drukte op het knopje gereed en daar was ik opnieuw, bij de startpagina. Snel inloggen, denk ik, maar al snel kom ik erachter dat ik helemaal geen wachtwoord heb opgegeven, jeetje, en nu? Daar gaat mijn droom, een goed schrijver te worden, ben ik eindelijk tot het punt gekomen om er wat aan te doen gaat ook dit in vlammen op. Oke, een beetje overdreven maar na in het wildeweg een paar standaard wachtwoorden in te typen kom ik tot de conclusie dat het niet werkt. Na even een snack a jack te hebben gepakt, sla ik mezelf voor mijn hoofd. Tuurlijk, ik heb toch mijn emailadres in gevuld. Snel surf ik naar www.hotmail.com, waar ik drie mailtjes zie staan met de afzenders webmaster@bloggers.nl, fijn. En ja hoor in het eerste mailtje staat mijn wachtwoord, maar als ik het overtyp kom ik nog steeds niet te site in. Ik besluit het te kopieŽren en te plakken, en ja hoor, floep een wereld van bloggers opent zich. Ik ga weer terug naar mijn mailbox om te kijken wat er in de andere mailtjes staat; Ik open het tweede mailtje waarin staat dat ik op moet letten; als je binnen 7 dagen niks noemenswaardigs erop zet, wordt mijn blog verwijdert. Wat een warm onthaal zeg, van bloggers.nl. En trouwens wie bepaalt wanneer mijn stukje tekst noemenswaardig is? Maar jeetje, het is al laat, ik moet snel naar een feest. En ik sloot mijn computer af, zette een wekker in mijn mobile die rond 10 's ochtends af zal gaan met de boodschap; 'Blog op bloggers.nl zetten' Dus, hier is ie dan, mijn eerste blog, hopelijk vindt iemand hem noemenswaardig genoeg om te lezen.

Posted: 13:21, 27/6/2010
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer