Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

een dag met...


In een dag met.. schrijf ik over dagelijkse dingen die ik meemaak, waar ik mijn mening over heb en hoe andere mensen daarmee omgaan.

Home | My Profile | Archives | Friends

Blog 1

Posted at 20:18 on 22/10/2010

Ken je dat gevoel? Een irritatie, die je krijgt als je ziet dat er weer zo'n commercieel zing, dans of musicalprogramma op tv komt. Na het 5de seizoen van Popstars, heb ik het er wel mee gehad. En BAM! Daar was de 1ste reclame van The voice of Holland!! Ah Getver! Niet alweer zo'n zangprogramma, dat was het eerste wat ik dacht. En BAM! Daar was de eerste aflevering. Toch nieuwsgierig als ik ben, wil ik zien wat voor een onzin dit is!
En wat blijkt!! Wat een BRILJANT programma!!!!! Ik zal me trouwens eerst even voorstellen.
Naam: Mandy
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Hoensbroek/Nijmegen
Studie: Theateropleiding aan het ROC van Nijmegen.
Relatie: Ja ;)
Familie: Moeder, Vader (gescheiden) , Zusje, een of ander grootheidswaanzinbeest, lees Jack Russel;)
Interesses: Dansen, theater, schrijven, zwemmen.
Werk: Bijbaantje als zweminstructeur.

Zo dat was alles wel wat ik over mezelf kan vertellen.
Even terugkomende op mijn onderwerp;) Commercieele Zangprogramma's:P
The voice of Holland. Ik kijk het nu. Wat ik aan de Blind auditions zo tof vond, waren die stoelen, waar ze in deden draaien! Die knop, die rode knop waar je dan heel aandachtig naar deed kijken. Of ze er wel op deden drukken en de aparte mensen die even hun talent komen showen!
Er zijn echt zo'n goede artiesten tussen!! Niet normaal.

Laat het niet zo zijn dat jullie nu denken dat ik popstars en X-factor goed praat, want wat ik zo jammer vind aan die programma's is dat er altidj mensen binnenkomen wandelen die absoluut niet kunnen zingen!! Wat ik zo mooi vind aan the voice of Holland is dat de mensen eerst een uitnodiging krijgen om te komen zingen en dan alsnog auditie moeten komen doen. Het is niet een of andere gek, die een weddenschap heeft verloren en daarom bij een of ander muziekprogramma even lekker vals moet zingen! Dat vind ik zo mooi aan dit programma!!

Ik kijk nu naar twee mannen die een liedje van Led Zeppelin zingen. Ik doe mijn ogen dicht en luister naar de zangstem. Ja;) mensen ik heb ook zang op school en ik begrijp er steeds meer van:D
hahaha, maar wat een goed nummer dit! En wat goed gebracht. Ik zou het zo kopen als het op cd te koop zou zijn. Nou ja, tegenwoordig koop je geen cd meer! Je download het gewoon;) Dus downloaden dan maar;)

Ik ga ondertussen verder kijken naar the Voice of Holland en ik wens jullie nog een prettige, muzikale avond!;)

Adios!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer