Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

justbymyzelf (L) ana!

7/9/2011 - eindelijk lijkt alles weet op rolletjes te lopen.. denk ik..

Heej guys!!

 

Eindelijk voel ik me weer beetje goed! Laatste tijd gaat namelijk gewoon letterlijk ALLES fout. Ik voel me dus ook alleen op deze momenten goed. Wanneer ik thuis achter de computer zit op mijn p.a. msn. Als ik dan eenmaal naar school ga, of met mijn ouders praat, lijkt alles weer één grote hel!. En ik zit er ook niet ver naast.. Het is een grote hel!

Op school ben ik nou ook niet bepaald degene die echt haar best gaat doen. Ik kan met gemak overgaan naar 5havo, als mijn gedachten niet continu af zouden dwalen. Soms baal ik daar wel van, maar op dat moment kan het me gewoon niks schelen. Ik bedoel, ik zit nu nog maar 1 week op school en nu klagen er allerlei leraren al dat ik eens op moet gaan letten en de les serieus moet nemen. ze houden hun bek maar:)

Nu heb ik ook weer eens weinig concentratie. Iemand praat op msn en zo denk ik weer half uur niet aan deze blog. ach. Hij komt nog wel :)

Dankzij msn houd ik me tenminste wel vrolijk!

Morgen ga ik proberen te vasten!, zal lastig worden, er komen mensen bij mij thuis eten:S Maar natuurlijk alles voor ana!!! het komt helemaal goed morgen en die mensen flikkeren maar op!:)

 

xxxx stay strong!!(L)

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Hee, Ik heb meerdere schuilnamen, justbymyzelf maja blahblah. Maar iedereen die mij op msn kennen weten toch dat ik iris ben(A) Owja, anti ana?? OUT!!! kzoek geen medelijden, kzoek geen gehaat kzoek alleen de weg naar perfectie!<3 streef: 45 en dan 40:) ben trouwens 1.64:( kisses, stay strong and love the ana's with spirit<3

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer