Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Just Like a Flower

Schrijven helpt, zeggen ze...

21:59, 25/3/2008 .. 0 comments .. Link

Ik las vandaag een artikel over iemand die ernstig ziek is. 3 jaar is hij al ziek. Sinds kort heeft hij een weblog en hij zegt dat dat helpt, om je verhaal van je af te schrijven. Dat het helpt om te verwerken wat je hebt.

Nou ben ik al een tijdje van plan om mijn verhaal uit te schrijven, maar ik vind dit nogal moeilijk. Weet vaak niet meer wat er allemaal gebeurd is, maar ik denk dat het beetje bij beetje wel weer boven komt. Misschien helpt het mij ook wel te verwerken en te aanvaarden wat ik heb. Ik heb dat niet zoiets ernstigs als hij dat heeft, maar voor mij is het wel erg genoeg.

Sinds 6 jaar weet ik nu dat ik reuma heb. De eerste paar jaar dacht ik dat het allemaal wel meeviel. Tot ik erachter kwam dat het nooit meer weggaat. Met de reuma zelf valt nog wel te leven, maar al dat gedoe erom heen wordt me soms wel te veel. Het is niet alleen het veel pijn hebben, er komt zoveel meer bij kijken. Je loopt steeds weer tegen dingen aan.

Ik ben nu al een paar jaar van plan om op mezelf te gaan wonen. Lekker een eigen huisje. Doen waar je zelf zin in hebt, op je eigen tijd. Maar voorlopig zit dat er niet in. Eerst had ik het geld er niet voor, nu ik dat wel heb sta ik weer niet lang genoeg ingeschreven.

Daarbij komt nog kijken dat ik niet op elk huisje kan reageren. Ik kan bijvoorbeeld niet veel trappen lopen vanwege mijn knieën. Daardoor is het noodzakelijk dat er een lift in het gebouw zit of een traplift. Het makkelijkst zou nog zijn dat het huisje op de begane grond is. Zo blijf je je leven lang tegen dingen aanlopen waar je van te voren nooit aan gedacht zou hebben.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Schrijven helpt, zeggen ze...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer