Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welcome to my world!


mijn weblog gaat over dat er in me hoofd afspeelt, en hoe ik over bepaalde dingen denk, over wat ik allemaal gedaan heb of gebeurt is.

Home | My Profile | Archives | Friends

Soms..

Posted at 19:31 on 24/6/2006 in Vriendschap


Hee Bloggers!
Nja weer een nieuwe dag he, niet veel bijzonders gedaan.
Kheb gewerkt, en daarna geen flikker meer uitgevoerd.
Ben nu vet moe, vannacht nauwelijks 5 uurtjes geslapen. Pff normaal zit ik te gapen om 12 uur as ik nix gedaan heb, en tis nu nog maar na 8 uur enz. niet best Maarja..
Heb vandaag gesprek gehad met iemand over van die vage typstra's. Die mensen dus werkelijk waar de grond in stampen, en vooral als het vriendinnen zijn kan ik daar fucking kwaad om worde! Egt als mensen dat doen, ik breek ze. Morgen naar astrid toe, word vast gezellig! Kzal nu ff film kijke, als ik niet in slaap val onder de film

Laters,
Jessica


[ Mood ][ Music Tris - Mijn rollende traan ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

TE lang!

Posted at 13:04 on 23/6/2006 in Overige


Hee Bloggers!
Het is alweer een hele tijd geleden, er is inmiddels weer veel gebeurt natuurlijk.
Elsa heb ik geen contact meer mee, ook dit keer is er weer iemand weg.
Jaja het gaat lekker met mij hoor! Het lijkt net alsof ik het allemaal doe, alsof het allemaal mijn schuld is. Soms voelt het weleens alsof ik iets onbewust doe wat mensen afschrikt, want Sjoukje (ja niet gedacht he? Kzelf ook niet!) heb ik nu geen vriendschap mee meer. Soms mis ik haar echt heel erg, maar ik denk dat het zo moet zijn. Dat het zo beter is voor ons beiden, ze is heel erg verandert, en niet meer de persoon die ik ken. Heel erg jammer, echt! Maarja, het is alweer een tijdje geleden, en ik heb geen nocht om me half jaar down te voelen, dus ik ga d'r weer voor! Life goes on! Nja Tessa heeft ruzie met Kevin, al vet lang! Maarja hoe moete jullie dat nou weten.. Maar goed, gaat best need eigenlijks. Iedere keer verhalen over Kevin, word er soms echt gek van Ik kies geen kant, want het zijn beide goeie vrienden van me, en geloof me maar 'k zit er niet op te wachten om nog een vriend(in) te verliezen!
Nja ik ga zo naar buiten, vanavond teenage party in Berlikum. Wel ff zin in, mental theo komt Enne Dj D-attack moet draaien (sybvibe natuurlk!) Egt megaa zin in vanavond, ff helemaal gek enz. Nja gaat wat worde, Sjoukje komt namelijk ook. Maarja S-G-E-I-T!

Laters,
Jessica

[ Mood   ][ Music Kane - Crazy Warnings ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Alweer een tijdje geleden he!

Posted at 18:35 on 1/3/2006


Hee Bloggers!

Het is alweer een hele lange poos geleden! Laatste post was 12 Januari.
Ben nu inmiddels al een maand gestopt met roken! en vorig weekend heb ik het echt naar me zin gehad enzo! alleen zonet ff menings verschil gehad met een goeie vriend van mij, maar goed het ging niet egt goed. maar kan gebeure toch? Volgend weekend weer lekker weg/opstap enzo. Vrijdag Teenage Party in Berlikum, is soms 1x in de maand, of later nog. voor leeftijdgenootjes, maar ben bijna 16 dus dan ga ik op zaterdag. Ik had vorige week zondag een vette kater joh! me hele maag was in de war man!
maar ik hou weer op want ik moet naar de opendag van me school, eventjes assisteren.

Greatz,
Jessica

[ Mood   ][ Music Marco Borsato - Als jij maar naar me lacht ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Oeps, beetje laat..

Posted at 19:20 on 12/1/2006 in Overige


Hee bloggers!
Sorry dat ik zo laat reageer, druk druk gehad met verschillende dingen..en het oppasse was weer eens klote.
de kids luisterden niet, en lachten me gewoon uit. en als je ging zegge dat ik hun moeder op zou belle, dan waren ze in tranen, dus echt hopeloos.. maar goed.. ik heb het overleeft hoor! maar goed, weer helemaal sims verslaaft hehe ..eigenlijks heb ik niet zoveel te vertellen...alleen dat ik Elsa nog een kans heb gegeven, en als ze die weer verneukt, is het definitief over....ik vind dat ze haar eigen weg maar moet gaan, want kijk.. als ze nu weer op mij leunt, en het gaat weer mis, wie heeft ze dan nog? ( als echte vriendin ) naja.. ik zal er niet te veel overin zitte, heb wel betere dingen te doen! moest vandaag presentatie houden voor ICT project website bouwen, had ons groepje een 7 op, wel beter want iedereen dacht dat we een 4 zouden krijgen
nou dit was het wel weer fftjes..

Greatz,
Jessica

[ Mood   ][ Music Do - Angel by my side ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Vrije maandag

Posted at 19:45 on 9/1/2006 in Overige


Hee bloggers!
jaja, dit is mijn laatste dag vrij helaas maar goed, 15 dagen vrij is ook meer dan zat! dus mogren weer naar school, en niet zeggen vroeg beginnen, want ik hoef pas 20 over 9 in! Dus gelukkig kan ik morgen ochtend ook nog rustig aan gedaan. nou gister is het inderdaad een latertje geworden, ik geloof dat we iets van half 12/ kwart voor 12 thuis kwamen. ach, opzich is dat niet laat hoor, maarja! vandaag word het me laatste dag van de vakantie dat ik me verveel haha, goh ik heb me best wel veel verveelt heel erg haha.. ik kon gister maar moeilijk slapen, elsa speelt nog wel een beetje in me kop rond, alhoewel het wel een stuk minder is gelukkig, maar goed.. ik zie morgen ook weer voor het eerst in 2 weken, dus hopelijk gaat ze geen stomme dingen doen, zoals naar me lachen ofzo.. we moeten elkaar gewoon met rust laten, en hopelijk dat zij het zelfde er over denkt als ik met de zin '' elkaar met rust laten '' .. maarja, ik moet haar boek ook nog terug geven, daar kijk ik even tegen op.. maar goed.. ff sterk zijn en klaar ist!
....
nou..misgien dat ik vanaaf nog een blogje schrijf als ik wat nuttigs te melden!

Greatz,
Jessica


[ Mood ]
[ Music Eminem - When i'm gone ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Oppassen

Posted at 18:16 on 9/1/2006 in Overige


Hee bloggers!
ik heb me vandaag niet echt verveelt, heb dvdtje gekeken bij gonda American Pie: Band Camp.
en vanavond moete Gonda & ik oppassen, bij de buren van haar. echt wel aardige kids weetje, maar je wilt er echt niet oppassen! want ze komen met de aller domste smoesjes naar beneden, en soms moet je ze zelfs naar boven sjouwen, echt niet normaal zou ik zeggen, en dan ga ze tegen je schreeuwen dat je een kindermishandelaar bent... totaal dikke bullshit natuurlijk! Die kids hebben er zelf om gevraagt, dus ik ben benieuwd hoe het vanavond zal gaan, laatste keer dat ik daar heb opgepast is al een poosje terug, om hun wijs te maken dat ik toen e cht kwaad op hun was want ze moesten mij nog uittesten, en gonda niet...maar goed.. ik laat me niet op de kast jagen door kids van 5 ofzo..en 1 van 9 ofzoiets. ik weet ook niet precies.. maar goed, zal kijke hoe het vanavond gaat! is ook wel ff leuk .. ff d'r uit weetje wel, anders zit je toch maar iedere avond thuis.. zoooo saai opt laatst! maar goed.. we zulle zien, zal morgen-avond pas weer een blogje kunne plaatsen omdat ik morgen voor het eerst in 15 dagen weer naar school toe moet, en pas half 4 uit ben.. nouja.. dan raad je het wel.. dan heb je de dag gehaalt, daar mag wel op gesmookt worde.. haha.. dus ff rustig aan dan he, en dan maar ff 6 KM terug naar huis toe fietsen, en effe msn'e je weet hoe dat gaat, en dan moet je alweer eten, en dan misschien huiswerk maken.. dus ja, maar goed.. hij komt er wel.. alleen ff wat later dan normaal.. nou ja.. dat word nu normaal omdat ik zowat de hele week half 4 uit ben, behalve vrijdag maar goed, ik zal altijd blogjes proberen te plaatsen.. dus ik stop nu niet ofzo hoor!
nou dit was het weer voor vandaag! Morgen vertel ik jullie hoe het oppas-avondje is verlopen

Greatz,
Jessica[ Mood ][ Music Clouseau - Passie ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Nieuw bed?

Posted at 12:51 on 8/1/2006 in Overige


Hee bloggers!
vandaag een hele grote blog geplaats, dus hou het kort deze keer.
maar goed, zondag verwacht ik altijd dat het een saaie rustige dag word.
maar vandaag was dat helemaal niet zo. me vader en tante waren naar Alkmaar/Oudorp toe gegaan, om spullen op te halen wat in mijn overleden oma's huis stond. spullen die wij wel konden gebruik ( nuttige dingen vooral )
...en ik ga zometeen met mijn vader, naar me tante toe, een koelkast dumpen, want ja.. me tante drinkt nogal graag 's avonds 1tje ( wel meer dan 1 maar goed, doet er niet toe ).. en dan kan ze wel een koelkast gebruiken, en ik hoorde dat ze ook nog een mooi bed mee hadden genomen, maar goed.. straks maar even kijken of hij inderdaad ''mooi'' is.. vast wel! dus dan heb ik een nieuw bed he ik wou altijd al een nieuw bed, omdat ik mijn bed niet mooi meer vind, een beetje voor een klein meisje voor onder de 12, en aangezien ik 15 ben.. is dat voor mij niet meer zo van belang...Nou ja, dus het word vanaaf een weer latertje heb ik het maar op staan...
dit was het maar weer voor vandaag..

Greatz,
Jessica

[ Mood ][ Music Krezip - I Apologize ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Vriendschap naar de knoppen!

Posted at 12:20 on 8/1/2006 in VriendschapHee bloggers
,
het is zondag, en mijn vakantie is bijna alweer voorbij.
de tijd is enorm snel gegaan, en eigenlijks heb ik niet zoveel uitgevreten!
alleen maar erg lui gedaan! en af en toe met gonda naar leeuwarden of naar de bioscoop...
ik had mezelf voorgenomen deze vakantie minder te computeren maar dat is ook niet helemaal gelukt. al me voornemens lijken in deugen te vallen.minder roken lukt op dit moment echt niet,ik heb deze week een vriendschap beeindigt.echt super klote, maarja.. ik zeg altijd maar: 't gaat zoals het gaat! al moet ik wel zeggen dat ik dit totaal niet verwacht had. ze had tegen mij gezegt dat ze me haatte, terwijl ze er geen reden toe had.ik kwam telkens voor haar op, als ze ergens last van had ofzo.. en nu krijg je gewoon hard stank voor dank! daardoor ben ik wel een beetje het ''beginners'' vertrouwen kwijt geraakt in mensen, beginners vertrouwen bedoel ik mee dat als je een nieuwe vriendschap hebt zeg maar, dan bouw je je vertrouwen op! en hoe closer de band word, hoe beter het vertrouwen. maar mensen zullen nu mijn vertrouwen moeten winnen, en er egt wat voor moeten doen. maar goed..soms dan denk ik wel es.. ach had het ook kunnen verwachte! laatste tijde zijn heel veel vriendschappen naar de knoppe gegaan, zou dat misschien aan mij ligge? nou deze keer ligt het dus echt niet aan mij, maar aan haar zelf!ik snap haar niet, ik heb haar echt geen vlieg kwaad gedaan, de volgende dag zei ze tegen mij dat ze super veel van me hield, en spijt had .. en ja hoor.. later in de avond ( de dag na dat ze dat zei ) flipte ze weer zowat! en dat heeft bij mij echt de knoop door gehakt, ik twijfelde eerst nog, maar toen was ik zeker van mezelf! ze had gezegt dat ik dr met rust moest laten, en dat ik lekker maar naar me mattie ( goeie vriendin, zo noem ik haar ) toe moest gaan, nou ja sorry hoor.. maar dan ben ik fftjes niet heel aardig!
maarja, ik bedoel.. ik vind het best jammer, want ik heb heel veel lol en plezier met haar gehad. en ze heeft zelfs un dvd van mij kwijt gemaakt zeg maar..nou daar reageerde ik lichtjes over.. goh.. ik geloof dat ik zelf maar een nieuwe moet kopen.. niet best zulke lui! ik heb voorlopig effe geen behoefte aan nieuwe vrienden! zo zie je maar weer, dat mensen dat tegenwoordig normaal vinden.. naja..
ik heb ook een gedicht gemaakt..:

jouw scherpe woorden doorkruisen mijn hart
boren een gat in mijn liefde voor jou
het raakt me oprect
ik had dit niet verwacht

je was zo lief, zo aardig, zo mooi
misschien toch te mooi om waard te zijn
hoe kun je dit nou zeggen?
dit doet wel meer dan gewoon pijn

waarom heb je dit mij aangedaan?
je hebt me heel erg gekwetst
met de scherpe woorden die je sprak
ik snap het niet, ik kan het niet verstaan!

ik wil het niet weten
niet horen, niet zien
wil wegrennen voor de woorden
me verstoppen tegen beter weten in

kennelijk heb ik het fout begrepen
anders opgevat dan jou
maar waarom moest je me zo kwetsen?
waar is die lieve elsa nou?

ze is verdwenen
weggerend voor haar ware gevoelens
want ik weet dat je oprecht van me hield
en nog steeds doorkruisen die scherpe woorden mijn hart:
'' jessica, ik haat je echt! ''


nou jah, dat was me blogje weer voor vandaag!


Greatz,
Jessica

P.S. jullie hebbe voorlopig wel weer ff wat te lezen!


[ Mood   ][ Music Kelly Clarkson - Where is your heart ]
Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Kerstdagen & mijn voornemens

Posted at 12:27 on 30/12/2005 in Feestjes


Hee bloggers!
Ik heb 15 daagjes vrij van school heerlijk!Geen huiswerk te maken, RUST! haha.. net alsof we nog veel opschool doen maar oke. Mijn 1e kerstdag heb geviert met mijn ouders,tante & haar vriend, en mijn neef, en stief nicht. was echt heelgezellig, en me vader begon mij uit te dagen om op de tafel te dansen,nou ik liet mij niet op de kast jagen, dus wat deed ik? je raad 't vastal, natuurlijk op de tafel dansen! En ja hoor, daar dansten mijn tanteen ik op de eet-tafel op Queen - I want to break free! en mijn 2e kerstdag heb ik gewoon met mijn ouders geviert, die dag was niet echt bijzonder.En hoe gaan jullie oud & nieuw vieren? Ik ga het vieren met me ouders, tante & haar vriend, en mijn neef, en stief nicht. weerhet zelfde groepje als bij 1e kerstdag, en ik heb mezelf voor genomenom niet op de tafel te dansen en hebben jullie ook voornemens? haha, zal ik me lijstje even aan jullie laten zien?!
Hier komt ie:

  1. Minder roken
  2. beter me best doen op school
  3. meer afspreken met mijn vrienden
  4. minder computeren
  5. baantje zoeken
  6. mijn conditie op pijl houden
  7. meer van het leven genieten
Greatz,
Jessiicaa[ Mood   ][ Music Sugababes - follow me home ]
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer