Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Just perfect

Description

All the good,bad things in my life


«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Hallo!

Vandaag maar eens begonnen met het bijhouden van een blog. Aangezien ik veel aan me hoofd heb en het soms van mij af moet schrijven is dit een prima gelegenheid  De laatste tijd zit ik er erg mee dat mijn vader is geemigreed naar Tanzania,ik pas ben gaan samenwonen met mijn lieve vriend (waar ik al 5 jaar mee samen ben) en ik zit ook nog met school dillema's.

Mijn verhaal begint allemaal toen ik 10 jaar oud was, op die leeftijd viel ik onder cathogorie ''kind van gescheiden ouders''. Zelf heb ik alleen het positieve geacsepteerd (dubbele slaapkamer en dubbele verjaardagen) en het negatieve verbanne (nooit meer 1 gezin zijn).Dit stukje van mijn verleden heb ik af kunnen sluiten,hoofdstuk afgelopen en boek gesloten.

Van mijn 10de tot 17de levensjaar heb ik altijd bij mijn moeder gewoond, gezellige en vreselijke tijden daar gehad. Vooral in mijn pubertijd was het moeilijk. Ik zat in de eerste van met Vmbo, toen ik van mijn vader te horen kreeg dat hij op uitzending ging naar D.R.C. Ik,mijn broertjes en zusje waren wel wat gewend omdat we wisten dat pa wel eens op uitzending gestuurd kon worden door zijn werk (Defensie/Landmacht). Hij was al een keer naar (toendertijd) Joegeslavie,Duitsland en Irak geweest. Maar nu ging hij voor 4 jaar naar D.R.C. 4 JAAR!!!! Dat was erg heftig en moeilijk voor mij. Ik was boos op de Defensie, op mijn moeder, op mijn vader, op mijn school, eigelijk op de hele wereld! Waarom moest mijn vader, die al vaak genoeg voor ons land heeft gevochten, waarom moest nu juist hij naar D.R.C? Ik dacht ook dat ik hem vier jaar niet zou zien. Gelukkig mochten we 2 keer per jaar in een vakantie komen. Meestal was dat met kerst of de zomer vakantie.

Toen ik het voor mijzelf een plekje kon geven om het feit dat mijn vader niet om de hoek woonde, werd ik 2 jaar lang gepest op school.Want ze vonden mij anders, Ik hoorde inderdaad niet bij de kakkers,annie's enzv, ik bleef mezelf. (Oke ik ben ook even lichtelijk gothick geweest om mezelf te zoeken). Maar omdat ik mezelf bleef en vaak met de jongens omging werd ik vaak door de meiden gespest. Nooit heb ik ze vervloekt,geslagen enzv. Integenstelling tot die meiden, vaak werd ik opgewacht,uitgescholden en belachelijk gemaakt. Tot dat ik een vriendje kreeg H. hij was wat ouder als mij (best wat ouder), was ik ineens weer belangrijk, ik telde weer mee. Op dat moment heb ik ze uitgelachen en weggelopen.Ook durfde ik te zingen, mee te doen aan talentejachten op school waarin ik altijd wel in de top 3 belande (ik prijs nu niet mijzelf, ik was trots op wat ik bereikt had terwijl ik er alleen voor stond.Het pesten hield nog wel even aan, en soms als het erg was durfde ik niet naar school, daarom ben ik ook 4 keer bij de leerplicht geweest.

Toen ik 16 was overkwam mij wat niemand op die leeftijd hoort te overkomen. Ik was zwanger!!! Nog steeds met H samen en allebei in shock. Ik zat in mijn examenjaar, we hadden geen eigen woning, niet genoeg geld voor een baby, zwaar in de stress hebben wij samen 3 maanden gezeten. Toen ik het wist na 1 maand hebben H en ik het gelijk aan mijn moeder en zijn moeder verteld. Hun reageerde practisch hetzelfde: Het is jullie keuze en ik sta erachter wat jullie ook kiezen. Mijn vader belde mij en was natuurlijk ook in schok, maar hij beelf rustig en zei ook dat ik eerst zelf is moest bedenken wat ik zelf wilde. De rest van de familie zeiden allemaal: laat het weg halen, je verpest je leven en hoe nu verder met je school? Mijn vriend H en ik besloten het te houden.Ook had ik al een echo gehad en het was een tweeling,ik dacht O MY GOD hoe nu verder,1 kan ik amper wat bieden laat staan 2 baby's!!! maar met 3 maanden had ik een miskraam. Dit deed ons heel veel verdriet en soms nog als we erover praten doet het zeer. Maar aan de ene kant is het toch beter, ik had de kindjes niet heel veel kunnen bieden.

Toen ik net 18 werd in februari, kwam mijn vader teug in Nederland. Ik was zo blij! Mijn pa en ik zijn als larrel en hardy, peppie en kokkie, we zijn 2 handen op 1 buik! Ik heb een half jaar bij hem mogen wonen! Pa zette mij op de trein, ik ging naar mijn werk, kwam terug, hij haalde mij op van het station en lizzy (zijn vriendin) had een kopje thee staan of las een goed boek. Het was heerlijk! er was altijd rust en Ook was er altijd wel een oor dat naar je luisterde of iemand die je advies gaf als nodig was.Tot op een dag hij met goed/slecht nieuws aankwam: hij had ontslag genomen bij de Defensie, hij had een safariecompanie overgenomen in Tanzania.Dus om even kort te sluiten: mijn vader was net een half jaar terug in NL en nu gaat hij voorgoed naar Tazania.Veel gemende gevoelens over gehad, blij voor ze dat ze een nieuwe start konden maken/boos en verdrietig omdat het voelde alsof hij ons in de steek liet voorgoed! Ze zijn eind augustus vertrokken en wonen er nu. Ik mis ze elke dag vreselijk, en natuurlijk ook de hond! Gelukkig bestaat er social media,mailen en skype!

Sinds juli woon ik samen met H, we zijn al 4 en half jaar samen en nog steeds gelukkig! Tuurlijk leer je elkaar wel kennen als je samen woont en soms loop je elkaar in de weg, vooral op dit flatje haha De situatie is nu dat H werkt en ik ben student (Helpende Zorg).Ook hebben wij in ons huisje 2 katten (die oorspronkelijk al van mij waren, maar dus meegenomen naar de flat) Die twee zijn soms ongeloofelijk! onder de bank vind ik altijd wel wol,lindjes of speeltjes. Donderstenen zijn het! In het begin had ik wel wat moeite om huishouden en school te combineren, maar ook daarin mijn weg gevonden.

ik ga nu lekker slapen en zet er vanavond weer wat op, over hoe de dag verlopen is

Weltruste allemaal!

 


Posted: 01:38, 4/1/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer